Ik zoek een...

Actueel - Nieuws

Weggeefactie: Natuurlijk weer aan het werk

wo 25 nov 2020

Je hoofd loopt over en je lijf zit vol spanning. Je voelt je kwetsbaar en onzeker. Het zat er al langer aan te komen maar je wilde er niet aan toegeven. Of misschien heb je het genegeerd en kwam het als donderslag bij heldere hemel. Maar op een dag kon je er niet langer omheen: werken ging niet meer en je ziekmelden was de enige optie. Nu zit je thuis en voel je hoezeer je de periode hiervoor uit balans bent geraakt. En je hebt geen idee hoe je ooit weer je oude, energieke zelf zal worden.

Dit boek kan je daarbij helpen. In Natuurlijk weer aan het werk word je geïnspireerd en uitgenodigd om weer te worden wie je van nature bent. Diep vanbinnen zijn we allemaal rustig, gelukkig, tevreden en liefdevol. Dit boek leert je hoe je daar met behulp van de natuur naar terugkeert. Zodat je niet alleen herstelt maar zelfs nog beter in balans en met meer vertrouwen en energie terug kunt keren op de werkvloer.
Met praktische oefeningen, eenvoudige maar rake woorden en de natuur die als een constante rode draad door het boek loopt, leer je je weer met de natuur en je eigen ware natuur te verbinden.

 

Marieke Buijsse-van der Heijden is natuurcoach en helpt mensen om voor zichzelf te kiezen en innerlijke rust te vinden in en met de natuur. Vanuit professionele én persoonlijke ervaring weet ze hoe moeilijk uitvallen op je werk kan zijn en hoe de natuur kan ondersteunen op de weg naar volledig herstel

 

In samenwerking met S2 uitgevers mogen we vijf exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met dinsdag 15 december. De winnaars worden woensdag 16 december per e-mail geïnformeerd.

 

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactieGeef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:

astrid Malaihollo - maandag 30 november 2020

Erg geinteresseerd in de methodiek die Marieke toepast. Zowel voor mezelf in te zetten als voor in mijn trajecten om clienten nog beter te kunnen begeleiden.

Taco de Bos - maandag 30 november 2020

Mooi boek om collega's te kunnen begeleiden die reïntegreren

Yke - zondag 29 november 2020

dit lijkt mij heel intersant

nikie maes - vrijdag 27 november 2020

ook in spannende tijden als corona ontdekken we onschatbare waarde van natuur en groen

Cilia Roovers - vrijdag 27 november 2020

Graag winnen goed om te lezen als adviseur werk

DE WIN - vrijdag 27 november 2020

Natuur werkt!

mtschuurmans - vrijdag 27 november 2020

klinkt boeiend. ben reuze benieuwd!!

Erna Baars - vrijdag 27 november 2020

Ik werk veel met cliënten met (bijna) burnout-klachten. Graag zou ik over deze methodiek lezen om dit mee te kunnen nemen in mijn aanpak.

Monique Janssen - vrijdag 27 november 2020

Kan ik goed gebruiken dit interessante boek.

Kristel Rohart - donderdag 26 november 2020

Helemaal waar ik nu nood aan heb.

Maureen - donderdag 26 november 2020

Na veel hectiek in een jaar waarin ik een aantal dierbaren heb verloren, ervaar ik het gevoel dat Marieke hierboven beschrijft. Moe en mijn balans kwijt. De natuur is voor mij altijd een plek waar ik mijn batterij weer oplaad. Ben dus erg benieuwd naar deze methode, ik wil hier graag meer over lezen en ervaren. En in aansluiting op mijn eigen ervaring wil ik het graag. zo mogelijk in mijn werk toepassen, want dergelijke casuistiek kom ik wel eens tegen.

Wil - donderdag 26 november 2020

ben benieuwd. Wil t graag lezen.

jannie - donderdag 26 november 2020

heel interessant, doe graag mee

C.L.Boogerd - donderdag 26 november 2020

Interessant omdat de rust van de natuurt juist ook je gedachten kan laten draaien. Hulp bij het vinden van de balans in een omgeving, zoals de rustgevende natuur, is nodig en daarom heel welkom !

Marlies Duijndam - donderdag 26 november 2020

Dit boek zou bijzonder welkom zijn :-) Ik doe graag mee!

Kees Jongman - donderdag 26 november 2020

Omdat ik net een passende casuïstiek begeleid heb en ik benieuwd ben of deze kijk en aanpak meer helpend zou zijn geweest, of nog meer aanvulling had kunnen bieden in deze. Als een kapstok voor mijn dienstverlening.

Dion Damman - donderdag 26 november 2020

Nochtans kan werken, eventueel gedeeltelijk, ook therapeutisch werken, als er tenminste een goede werksfeer hangt en je goede collega's hebt.

Schrader - donderdag 26 november 2020

Inspirerend, wil er graag meerover lezen!

Ger Daane - donderdag 26 november 2020

Graag wil ik een exemplaar ontvangen van "Natuurlijk weer aan het werk". Ik wil het inzetten als leidraad voor mensen om zichzelf te coachen met behulp van de natuur.

Henning Zorn - donderdag 26 november 2020

ok, bewegen in de natuur, mooi. Da's een ding; daarnaast lijkt het me belangrijk dat je zinvol vind wat je doet.

De Clercq Kathy - donderdag 26 november 2020

Een opkikkertje nodig voor lichaam en geest.

Pauline Ebben - donderdag 26 november 2020

'Natuurlijk weer aan het werk' zal een perfecte aanvulling zijn op mijn werk als wandel- en natuurcoach. Never underestimate the power of nature!

Petra Petrsen - donderdag 26 november 2020

Dit boek is een mooi verdieping voor mij als Paardencoach. Ik wil straks met mijn paard en coaches de natuur in. Wat kan ik hier mooie dingen uithalen!

Peter de Cuijper - donderdag 26 november 2020

Ik ben vrijwilliger en begeleid iemand naar werk die precies in bovenomschreven situatie zit. Ziek geworden en opzien tegen het opnieuw beginnen. Met dit boek kan ik haar zeker stimuleren omdat zij ook van de natuur houdt.

Violette - donderdag 26 november 2020

De natuur is zo inspirerend en rustgevend. Dit boek als verjaardagskado lijkt me ook heel inspirerend om meer in en met de natuur te doen in coaching..

jeanneke Heinis - donderdag 26 november 2020

Wat zou het goed zijn wanneer ik, als coach, met behulp van dit boek andere mensen kan ondersteunen in de weg naar natuurlijk weer aan het werk..

Saskia Ruigrok-Bol - donderdag 26 november 2020

Als ik maar even in de natuur ben, wandelen, fietsen, sporten of zitten, dan voel ik gelijk de energie stromen. Hoe ik daarmee weer echt te worden wie ik van nature bent blijft een uitdaging. Het boek van Marieke inspireert mij om te leren hoe ik met behulp van de natuur terug kan keren naar mijn eigen kern.

De Clercq Kathy - donderdag 26 november 2020

Een opkikkertje nodig voor lichaam en geest.

erica - donderdag 26 november 2020

graag wil ik anderen ondersteunen in het terugvinden van het natuurlijke pad naar balans en (werk-)geluk! Dit boek zal hier een waardevolle bijdrage aan zijn.

Stieneke Lucassen - donderdag 26 november 2020

In deze stressvolle tijden waarbij we door thuiswerk te veel vastzitten een mooie stimulans om via actie tegenwicht te geven.

Stinne Rasmussen - donderdag 26 november 2020

Zoals zovelen ben ik op zoek naar manieren om overeind te blijven, zowel persoonlijk als in mijn werk. In het proces moet de natuur een belangrijke rol spelen, met heel mijn ik voel ik dat: dit boek lijkt te kunnen helpen met het hoe.

Annette - donderdag 26 november 2020

Mijn zoon is nu ruim een jaar thuis, door een burn-out en gun hem deze mogelijk nieuwe weg!

Nathalie Jagir Peters - donderdag 26 november 2020

‘Inspiratie tot bewegen terug naar je natuur’ is het motto van waaruit ik coach al wandelend op het strand en de duinen. Ook ik laat mij en mijn klanten inspireren door de natuur. Ik ben dan ook benieuwd naar de zienswijze en ervaring van Marieke!

Huub van Osch - donderdag 26 november 2020

Mooi Sinterklaascadeau voor mezelf en voor mijn collega's nadat ik het gelezen heb en erover gediscussieerd heb met hen.

Gerdie Dijken - donderdag 26 november 2020

Veerkracht is ook in tijden van tegenslag jezelf te kunnen vinden en soms er ook sterker door worden

Marja Ploeg - donderdag 26 november 2020

Een boek over natuur om te herstellen lijkt me erg intrigerend.

Dunya Vermaat - donderdag 26 november 2020

Verbinding. Zo nodig in deze tijd. Verbinding met mijzelf, de natuur en daarmee de ander en de wereld.

Thea de Vries - donderdag 26 november 2020

Evenwicht is dit jaar moeizaam te behouden.... Ieder handvat is zo welkom!

Kirsten - donderdag 26 november 2020

Zowel voor mezelf, een vriendin als voor m’n dochters. Ik wil graag voorleven hoe dit te doen????

INGE KIRSTEN - donderdag 26 november 2020

fijn als ik dit boek kan lezen ter inspiratie voor mezelf na een burnout in onderwijs maar ook om collega''s te kunnen ondersteunen die het erg zwaar hebben, ik wil het eerst zelf lezen dan kan ik ze daarna de tip geven

Wilma Dondergoor - donderdag 26 november 2020

I am very interessted

Maaike Baars - donderdag 26 november 2020

Een mooi cadeau voor al mijn coachklanten. Deze wordt uitgeleend en kan naar alle klanten gaan die belangstelling hebben.