Uw opleiding en aanbod in beeld

In de rubriek Opleidingen een overzicht van coachgerelateerde opleidingsorganisaties. Als opleidingsorganisatie kunt u zich profileren met een omschrijving, logo en link. De vermelding zal permanent in deze rubriek blijven staan.

Met deelname aan deze rubriek kunnen we u een aantal diensten aanbieden:

  • Mooie presentatie + link van uw organisatie op de website van het TvC
  • Gratis plaatsing van uw opleidingsaanbod in de rubriek Agenda
  • Gratis digitaal jaarabonnement op TvC voor uw cursisten/studenten. Het abonnement stopt automatisch. 

De plaatsingkosten op onze website bedragen € 95,00 (exclusief BTW) per jaar. Meld u nu aan!

 


The Myers-Briggs Company

The Myers-Briggs Company stelt mensen in staat de beste versie van zichzelf te worden door hun zelfbewustzijn en begrip van anderen te vergroten. We helpen organisaties over de hele wereld om teamwork en samenwerking te verbeteren, inspirerende leiders te ontwikkelen, diversiteit te bevorderen en hun meest complexe HR-uitdagingen op te lossen.

Naar de website

Client-Files

Wat is Client-Files ? Client-Files is hét online coach- en begeleidingsplatform dat op een intuïtieve manier de interactie tussen cliënt en begeleider verzorgt. Of het nu gaat om een face-to-face gesprek of digitale sessie, zoeken naar de laatste status van een traject behoort met Client-Files tot het verleden. Van doelen tot voortgang en van profiel tot reflectieopdracht, met Client-Files heb je alles onder handbereik.

Naar de website

Academie voor Coaching en Counselling

De Academie voor Coaching en Counselling (ACC) biedt erkende coaching en counselling opleidingen aan waarin mensen hun eigen talent ontdekken en ontwikkelen, en leren om anderen te begeleiden in hun proces. Bij ons kun je de basisbeginselen leren van het coachen en counsellen en/of je specialiseren in een bepaalde richting. Wij verzorgen zowel klassikale opleidingen in diverse steden in Nederland als Live Online opleidingen, waarbij de trainer jou en je medestudenten via de webcam leert coachen en counsellen. De ACC heeft zowel nationale als internationale erkenning gekregen voor de opleidingen en het instituut.

Kom naar een van onze open dagen of online informatieavonden en ontdek ons studieaanbod. Voor meer informatie kun je ons bellen op telefoonnummer 085 06 06 023 of stuur een e-mail naar info@counselling.nl.

Naar de website

Kracht opleidingen

Bij KRACHT opleidingen bieden we (erkende) praktische opleidingen en trainingen voor coaches en HR professionals die zich willen versterken met diepgaande kennis op het gebied van veerkracht en vitaliteit. Wetenschappelijke kennis, toegankelijk gemaakt met praktijk voorbeelden en werkzame modellen, zodat je de geleerde kennis direct kunt toepassen.

Opleiding Veerkracht coach (Stress- en burn-out coach)
Je leert alles over stress en ademhaling en (holistisch) te coachen m.b.v. methodieken vanuit o.a. psychologie, inspanningsfysiologie, op lichamelijk en evolutionair gebied. Verder leer je werken met een in de praktijk bewezen methodiek dat in 8-stappen je coachee met bijbehorende oefeningen terug krijgt naar zichzelf en naar werk. www.KRACHTopleidingen.nl of bel T. 071-30 40 140

Naar de website

Orange Tree Academy

Orange Tree Academy is het opleidingscentrum van The Orange Tree Foundation. Vanuit deze academy worden diverse trainingen, lezingen en workshops over Natural Skills aangeboden, waaronder de gecertificeerde opleiding Coachen op Natural Skills.

Naar de website

Academie voor Geesteswetenschappen

De Academie voor Geesteswetenschappen verzorgt onderwijs op post-hbo-niveau op het vlak van zingeving, spiritualiteit en (complementaire) geestelijke gezondheidszorg.

De Academie draagt met haar onderwijs bij aan de vorming van professionals die vanuit een brede en meeromvattende mensvisie ondersteuning en zorg verlenen. Professionals die zichzelf, elkaar én de samenleving willen ontwikkelen, helen en/of voeden.

Onze opleidingen:

  • Spiritualiteit & Zingeving
  • Verlies-, Rouw- & Stervensbegeleiding
  • Geestelijk Begeleider
  • Energetisch Therapeut

Naar de website

Merlijn Groep BV

Merlijn is als één van de grondleggers van mediation in Nederland, al 25 jaar het topmerk in conflictmanagement vanuit de gedachte dat ieder conflict een uniek leer- en ontwikkelproces is voor alle betrokkenen. Niet vreemd dat Merlijn daarom al meer dan 10 jaar coaching rondom conflicten aanbiedt. Merlijn coaches zijn ervaren vakmensen die de kern van het vraagstuk snel weten te traceren en een adequate aanpak bieden passend bij de situatie. Net als Merlijn de tovenaar weet de Merlijn coach mensen te helpen om leerpunten uit het verleden om te zetten in toekomstig, adequaat gedrag. Merlijn leidt ook professionals op om zelf te leren coachen.

De basisopleiding tot coach geeft een brede basis waarmee je als coach zelf aan de slag kunt gaan om anderen in hun ontwikkeltraject te gaan begeleiden. Om je eigen specifieke coachstijl te vinden worden er diverse methodieken -zoals het werken met verhalen in film en gedichten- aangereikt.

Naar de website

RINO amsterdam

RINO amsterdam biedt opleiding en inspiratie aan GGZ-professionals: gezondheidszorgpsychologen, eerstelijnspsychologen, psychotherapeuten, klinisch psychologen, orthopedagogen, orthopedagoog-generalisten, psychiaters, verpleegkundigen, vaktherapeuten en psychosociale hulpverleners. Maar ook beroepsbeoefenaren in aangrenzende werkvelden, zoals maatschappelijk werkers, huisartsen en arbo-psychologen kunnen bij ons terecht.

 

Naar de website

Sacred Sex Academy

"Door de Opleiding Sexual Healing Coach verstil en verzacht je. Je keert naar binnen en verbindt je hart met je bekken te verbinden. Zo ontdek je de voedende, donkere kracht in jezelf. Dat vergroot je draagkracht, die in combinatie met daadkracht leidt tot veerkracht. Dat stelt je in staat om zelf, uiteraard met hulp, je seksuele kwetsuren en verwondingen te helen. Eenmaal geheeld blijf je trouw aan je vrouwzijn. Je sluit je aan op je oorspronkelijke bron van vrouwelijke creativiteit, gaat open en wordt ontvankelijk. Geven en ontvangen komen in balans waardoor je weer, meer of eindelijk geniet van je seksualiteit."

Naar de website

ZKM | Opleiding Zelf Kennis Methode R&A

De ZKM is door zijn praktische vorm en zijn brede inzetbaarheid een uitstekende aanvulling op verschillende soorten begeleiding en wordt daarom gebruikt door professionals van verschillende achtergronden en voor verschillende doeleinden. Onze opleiding besteedt uitgebreid aandacht aan eigen persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.
De opleiding start met minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers.

Naar de website

Intact Academy

We teach coaches and consultants how to transform people, teams and organizations through our accredited and accelerated training programs.

ACCELERATED COACH AND CONSULTANT DEVELOPMENT

Naar de website

Coach Boulevard

Coach Boulevard is een gerenommeerd opleidingsinstituut waar verantwoord vakmanschap al 20 jaar hoog in het vaandel staat. De opleidingen van Coach Boulevard zijn gericht op bekende accreditaties in coaching en de coachopleiders van Coach Boulevard worden alom beschouwd als toonaangevend voor het vak. 
Vanuit een stevige theoretische basis heeft Coach Boulevard veel praktisch toepasbare methoden, werkmodellen en denkwijzen ontwikkeld en die vertaald naar inspirerend lesmateriaal.  

We hebben ook een interessant aanbod voor coaches die willen bijscholen, bijvoorbeeld in het kader van PE-punten.

 

Naar de website

MfN & ADR Geaccrediteerde mediationopleidingen

Opleiding tot mediator en specialisatie familiemediation; specialisatie arbeidsmediation. Accreditaties: SKJ, NRTO, CRKBO, MfN, ADR, NMV Registerplein STAP-Budget mogelijk

Naar de website

SCHOOL OF LIFE

Bij The School of Life gebruiken we inzichten uit de filosofie, psychologie en kunst voor de vragen waar jij mee worstelt, als individu of als professional. In onze talks, workshops en (online) reeksen geven onze docenten, allemaal uitmuntende sprekers, verrassende inzichten en oefeningen mee uit bovenstaande gebieden en laten ze je de praktische relevantie ervan ervaren.

Naar de website

Beroepscoach Opleidingen NOBCO/EMCC erkend – met STAP Budget te volgen!

Wil jij ook aan de slag met een erkend Coachdiploma?
Kies zelf welke erkende BeroepsCoach opleiding het beste past bij jouw carrièreplannen.

  • Val op als erkende Coach met je EIGEN Coach Praktijk
  • Kies voor een Coach Specialisatie waarmee je impact kunt maken
  • Werk met ons samen als MCI® Coach

Al ruim 18 jaar jouw opleider voor Beroepscoach- leiderschap en ondernemerschap

 

Al onze opleidingen zijn met STAP subsidie te volgen!

Naar de website

Talent College

Wij benaderen organisatietrajecten vanuit een positieve denk- en werkwijze: amplitie. Veel trajecten in organisaties zijn gericht op het oplossen of voorkomen van problemen. Wij houden ons juist bezig met potentieontwikkeling en groei.

Naar de website

Octea

Software speciaal voor coaches. Octea gebruik je voor het bijhouden van je cliëntdossier, het versturen van e-mails, factureren en meer. Octea zorgt ervoor dat de coach administratie jou zo min mogelijk tijd kost. Zodat jij je aandacht vooral bij het coachen kunt houden.

Naar de website

MatriXmethode Instituut

Ontstaan in 1991 door Ingrid Stoop en in tientallen jaren doorontwikkeld en inmiddels wetenschappelijk onderzocht. Een laagdrempelige coachingsinterventie voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Met een set specifieke vragen worden mentale problemen, zonder erover te praten, aangepakt en opgelost.

Meer dan 1700 opgeleide coaches passen (dagelijks) de MatriXmethode toe bij cognitieve én emotionele hulpvragen. De praktische training wordt zowel online als ook live gegeven. Ontdek hoe je al binnen één coachingsgesprek een glimlach en opluchting ziet wanneer de ander de regie krijgt over zijn eigen hoofd. 

De online-blended learning training start iedere 1e van de maand.

Naar de website

Opleidingscentrum het Balkon

Sinds 2000 verzorgt het Balkon opleidingen voor ervaren professionals (trainers, coaches, HRM-adviseurs, managers e.a.) over Groepsdynamica en teamcoaching, Psychopathologie, Mentaliserend coachen en Mentaliseren in groepen & teams.  Je kunt ons online leren kennen via deelname aan een Kennismakingsworkshop of door het volgen van een College. Ook kun je bij ons terecht voor individuele  coaching, supervisie en teamcoaching. Ons uitgebreide  aanbod Voice Dialogue opleidingen vind je op onze website www.voicedialogue-academie.nl.

Voor meer informatie: tel: 0575 – 743709 of e-mail: info@hetbalkon.nl.

 

Naar de website

Voice Dialogue Academie

Bij de Voice Dialogue Academie kun je je specialiseren in deze respectvolle begeleidingsmethode.
We geven een Basistraining, een Vervolg- en Masteropleiding Voice Dialogue alsmede specialisaties Voice Dialogue en trauma en Voice Dialogue en relaties.
De opleidingen worden gegeven door Judith Budde en Karin Brugman, auteurs van ‘Ik (k)en mijn ikken’ en ‘Coachen met Voice Dialogue. Handboek voor begeleiders’.
Bekijk onze website, ook voor online colleges, workshops, artikelen, podcast en demo’s.

Voor meer informatie: tel: 0575 – 743709 of e-mail: info@hetbalkon.nl.

Naar de website

IMC Mensontwikkeling

In de coachopleidingen van IMC Mensontwikkeling brengen Oosterse en Westerse werkvormen een transformerend proces op gang. Je versterkt  het contact met je hart en je intuïtie en begeleidt professionele coachtrajecten met werkvormen die voorbij  woorden gaan. Hoe je je als mens ontwikkelt aan alles wat je in je leven meemaakt, speelt een belangrijke rol in je werk als coach.  Je oefent daarom niet alleen met technieken, maar werkt ook – verder – aan een open, oordeelvrije, veilige en uitnodigende grondhouding.

 

Naar de website

Het Ontwikkelingsinstituut

Het Ontwikkelingsinstituut gelooft in persoonlijke ontwikkeling, een leven lang. Daarom krijg je bij ons intensieve, onderbouwde opleidingen voor als je als coach aan de slag wil, je wil ontwikkelen als leidinggevende of er gewoon beter wil zijn voor de mensen in jouw omgeving. Ontdek de opleidingen in onder meer perfectionismecoaching, ontwikkelingsgerichte coaching, NLP en natuurcoaching.

Naar de website

TAKE Coaching Amsterdam

Hannah Ray is an ICF life, business and career coach. She holds space for people to explore + create their own version of success. This can show up as career changes, going self-employed, starting a business, managing entrepreneurial life, unblocking creativity, coming back from burnout, work-life balance... and more. She also offers brand consulting packages to small businesses.

Naar de website

Opleiding Integrale Coaching en Therapie

In deze eenjarige opleiding ontdek je de directe weg naar wie je ten diepste bent. Én je leert hoe je anderen hierin begeleidt. De enige erkende Post-HBO opleiding coaching en therapie met een integrale aanpak van Westerse psychologie, Oosterse wijsheid en systemisch opstellen.

Naar de website

Alba-academie

Het werkt vaak beter als je het van meerdere kanten bekijkt

Nieuwe perspectieven bieden nieuwe kansen. Bij Alba-academie leiden we coaches en leiders daarom op vanuit Inclusive Leadership. Een inspirerende methode die het denken, doen, voelen en zijn verbindt. Zo brengen we het vuur weer terug in mensen,teams en organisaties

Naar de website

Saxion AMA Kennistransfer

Saxion is een hogeschool voor het hoger beroepsonderwijs (hbo). In Apeldoorn, Deventer en Enschede studeren ruim 26.000 studenten. Saxion biedt uiteenlopende opleidingen en bijzondere afstudeerrichtingen of specialisaties. Samen met bedrijven en instellingen wordt door onze lectoraten toegepast onderzoek gedaan. Bij Saxion AMA Kennistransfer van de Academie Mens en Arbeid bieden we bij- en nascholing aan voor mensen in het werkveld op het gebied van o.a. Coaching, Jobcoach, HRM, Werkgeluk.

Naar de website

Kloosterhof Neer B.V.

Kloosterhof ontwikkelt crosmediale concepten voor vakbladen, geeft vakboeken uit en organiseert jaarlijks een aantal congressen. Met een vertaling vanuit onderzoek en theorie naar de praktijk, een frisse moderne vormgeving en digitale innovaties zorgen we ervoor dat onze boeken toegankelijk en relevant zijn. Een waardevolle aanvulling voor de boekenkast van de professional.

Naar de website