Uw opleiding en aanbod in beeld

In de rubriek Opleidingen een overzicht van coachgerelateerde opleidingsorganisaties. Als opleidingsorganisatie kunt u zich profileren met een omschrijving, logo en link. De vermelding zal permanent in deze rubriek blijven staan.

Met deelname aan deze rubriek kunnen we u een aantal diensten aanbieden:

  • Mooie presentatie + link van uw organisatie op de website van het TvC
  • Gratis plaatsing van uw opleidingsaanbod in de rubriek Agenda
  • Gratis digitaal jaarabonnement op TvC voor uw cursisten/studenten. Het abonnement stopt automatisch. 

De plaatsingkosten op onze website bedragen éénmalig € 95,00 (exclusief BTW). Meld u nu aan!

 

Opleidingscentrum het Balkon

Sinds 2000 verzorgt  het Balkon  opleidingen voor ervaren professionals (trainers, coaches, HRM-adviseurs, managers e.a.) over Groepsdynamica en teamcoaching, Psychopathologie, Mentaliserend coachen en Mentaliseren in groepen & teams.  Je kunt ons online leren kennen via deelname aan een Kennismakingsworkshop of door het volgen van een College. Ook kun je bij ons terecht voor individuele  coaching, supervisie en teamcoaching. Ons uitgebreide  aanbod Voice Dialogue opleidingen vind je op onze website www.voicedialogue-academie.nl.

Voor meer informatie: tel: 0575 – 743709 of e-mail: info@hetbalkon.nl.

 

Naar de website

Voice Dialogue Academie

Voice Dialogue Academie

De Voice Dialogue Academie biedt je de mogelijkheid je te specialiseren in deze respectvolle begeleidingsmethode. De opleidingen worden gegeven door Judith Budde en Karin Brugman, auteurs van ‘Ik (k)en mijn ikken’ en ‘Coachen met Voice Dialogue. Handboek voor begeleiders’.

Op de website van de Voice Dialogue Academie vind je de complete opleiding Voice Dialogue, bestaande uit een Basistraining, een Vervolgopleiding en een Masteropleiding.

Voor meer informatie: tel: 0575 – 743709 of e-mail: info@hetbalkon.nl.

Naar de website

IMC Mensontwikkeling

In de coachopleidingen van IMC Mensontwikkeling brengen Oosterse en Westerse werkvormen een transformerend proces op gang. Je versterkt  het contact met je hart en je intuïtie en begeleidt professionele coachtrajecten met werkvormen die voorbij  woorden gaan. Hoe je je als mens ontwikkelt aan alles wat je in je leven meemaakt, speelt een belangrijke rol in je werk als coach.  Je oefent daarom niet alleen met technieken, maar werkt ook – verder – aan een open, oordeelvrije, veilige en uitnodigende grondhouding.

 

Naar de website

Het Ontwikkelingsinstituut

Het Ontwikkelingsinstituut gelooft in persoonlijke ontwikkeling, een leven lang. Daarom krijg je bij ons intensieve, onderbouwde opleidingen voor als je als coach aan de slag wil, je wil ontwikkelen als leidinggevende of er gewoon beter wil zijn voor de mensen in jouw omgeving. Ontdek de opleidingen in onder meer perfectionismecoaching, ontwikkelingsgerichte coaching, NLP en natuurcoaching.

Naar de website

TAKE Coaching Amsterdam

Hannah Ray is an ICF life, business and career coach. She holds space for people to explore + create their own version of success. This can show up as career changes, going self-employed, starting a business, managing entrepreneurial life, unblocking creativity, coming back from burnout, work-life balance... and more. She also offers brand consulting packages to small businesses.

Naar de website

Zijnscoaching

ZIN.nu is de Academie voor Zijnscoaching. Waar we krachtige en transformerende coaching opleidingen aanbieden voor jou. Dankzij Westerse psychologie én Oosterse wijsheid. En erkend Post-HBO. ZIN.nu is er voor jou als je op zoek bent naar een coaching opleiding met meer diepgang en waar je het coachen tot in je vezels eigen maakt. Als je toe bent aan de volgende stap in jouw ontwikkeling, zodat je echt gaat leven én coachen vanuit wat je hebt geleerd. 

Naar de website

Alba-academie

Het werkt vaak beter als je het van meerdere kanten bekijkt

Nieuwe perspectieven bieden nieuwe kansen. Bij Alba-academie leiden we coaches en leiders daarom op vanuit Inclusive Leadership. Een inspirerende methode die het denken, doen, voelen en zijn verbindt. Zo brengen we het vuur weer terug in mensen,teams en organisaties

Naar de website

Saxion AMA Kennistransfer

Saxion is een hogeschool voor het hoger beroepsonderwijs (hbo). In Apeldoorn, Deventer en Enschede studeren ruim 26.000 studenten. Saxion biedt uiteenlopende opleidingen en bijzondere afstudeerrichtingen of specialisaties. Samen met bedrijven en instellingen wordt door onze lectoraten toegepast onderzoek gedaan. Bij Saxion AMA Kennistransfer van de Academie Mens en Arbeid bieden we bij- en nascholing aan voor mensen in het werkveld op het gebied van o.a. Coaching, Jobcoach, HRM, Werkgeluk.

Naar de website

Kloosterhof Neer B.V.

Kloosterhof ontwikkelt crosmediale concepten voor vakbladen, geeft vakboeken uit en organiseert jaarlijks een aantal congressen. Met een vertaling vanuit onderzoek en theorie naar de praktijk, een frisse moderne vormgeving en digitale innovaties zorgen we ervoor dat onze boeken toegankelijk en relevant zijn. Een waardevolle aanvulling voor de boekenkast van de professional.

Naar de website