Ik zoek een...

Actueel - Nieuws

Weggeefactie: Hét handboek voor beginnende coaches

di 26 nov 2019

Jij hebt een droom en een verlangen om te werken als coach, een verschil te maken in de wereld en het werk te doen waarvan jij écht stikgelukkig wordt. Mooi! Want we hebben meer mensen nodig zoals jij. Je weet alleen nog niet waar je moet beginnen. Of je bent begonnen en het loopt gewoon nog voor geen meter. De weg van droom naar een succesvolle coachpraktijk is er één van vallen en opstaan.

Dit boek is bestemd voor iedereen die erover denkt om te gaan coachen en coaches die net zijn gestart als coach. Divera neemt je met veel liefde mee op haar zoektocht langs haar leven als mens, als coach en als ondernemer.

Alle coaches die ze heeft begeleid, hadden één ding gemeen: er miste nog iets om echt de stap te kunnen zetten van coachdroom naar droompraktijk.

In dit boek vind je:

  • Persoonlijke verhalen over haar soms schizofrene reis als coach en ondernemer
  • Inspiratie hoe je bouwt aan een mindset van een winnaar
  • Stapels met praktische tips voor het bouwen aan jouw zelfvertrouwen én praktijkervaring als coach
  • Het stappenplan voor het bouwen aan jouw succes als ondernemer
  • Een overzicht van onmisbare tools voor een succesvolle coachpraktijk mét gratis online toolkit

'Nooit vergeten, lieve coach, de wereld wacht op jou om te schitteren!'

In samenwerking met auteur Divera van der Elst mogen we 4 boeken weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met 10 december. De winnaars worden woensdag 11 december per e-mail geïnformeerd. Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie.Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:

joop kuyvenhoven - vrijdag 13 december 2019

Hoe kan ik dit boek bestellen.?

Marlous - dinsdag 10 december 2019

Coaching wil ik, heel eerlijk gezegd, doen voor mezelf. De voldoening die het geeft om de ander een plek te kunnen geven om te sparren. Maar wat vind ik het lastig om te ondernemen.

Marlies Lampert - dinsdag 10 december 2019

Als ik alle reacties lees, word ik al helemaal moe van alle medecoaches die ook een plekje willen vinden in de toch al druk bezette markt van coaches en therapeuten. Soms zakt de moed me in de schoenen bij mijn pogingen hier ook mijn toekomst in te zoeken (wat ik vijf jaar geleden al heb gedaan door mijn baan op te zeggen en een gedegen opleiding te starten als coach en counselor). Nu bijna klaar. Ik denk dat ik dit boek wel kan gebruiken op momenten dat ik een dip heb.

Carla Bongers - maandag 9 december 2019

Mijn missie is meer 'licht' te brengen in deze wereld en dus meer schittering. Ik ontvang graag het handboek als inspiratie en leermiddel.

Rob Huizing - zondag 8 december 2019

Al vele jaren ben ik coach (20+) Ook ben ik al vele jaren docent op de Hogeschool van Amsterdam. (4e jaars) Er gaat geen jaar voorbij zonder dat ik iets leer van mijn nieuwe studenten. Daar ben ik dankbaar voor. Zo zie ik het ook met coachen!Vriendelijke groeten Rob Huizing.

Tristan van der Hoeven - zaterdag 7 december 2019

Leuk! Ik ben heel benieuwd naar het boek van Divera en doe graag mee. Tristan van der Hoeven

Susanne Eversdijk - donderdag 5 december 2019

Wat een toffe actie! En hoe bijzonder dat Divera weer mijn pad kruist op deze manier. Al een hele tijd voor ik haar op Facebook en ik heb al veel gehad aan haar tips tijdens het starten als coach. Op eigen kracht is alle begin moeilijk. Dit mooie boek van haar hand zou super zijn in mijn verdere ontdekkingsreis als coach!

Theo van Noort - woensdag 4 december 2019

Ik ben sinds 1 september jongerencoach en sinds 27 oktober jl ook NLP practitioner. Ik zoek nog wegen om met mijn doelgroep in contact te komen en alle tips hierbij zijn welkom. Ik verwacht zewker dat dit boek mij hierbij zal helpen

Roelof Kraak - dinsdag 3 december 2019

Eerder werkte ik als coach bij de belastingdienst. Door een spierziekte en na een revalidatie traject, komt er een moment om weer een zinvolle invulling te geven. Met de in de jaren opgebouwde ervaring, maar ook onderzoekend wat nu mijn mogelijkheden zijn, zou dit wellicht een mooie opening zijn.

Cathy De Schryver - maandag 2 december 2019

Leuk! Ik ben sinds dit jaar NLP-coach en alle tips zijn welkom!

a.beljaars - maandag 2 december 2019

Mooi dat er naast tips en aanbevelingen ook aandacht wordt besteed aan de zoekttocht die iedere (startende) coach steeds weer doormaakt.

Alice Koster - zondag 1 december 2019

Ik ben per 1 november jl. gestart als coach voor vrouwen die balen van de spanningen en problemen in hun samengestelde gezin. Ik verwacht dat dit boek mij goed op weg kan helpen!

Mieke van Meeteren - zondag 1 december 2019

Ik hou van mensen en helemaal als ik.ze in hun eigen kracht kan zetten door er te zijn en te luisteren naar hen.

tom - zaterdag 30 november 2019

Als mantelzorger voor pubers met Ass wil ik meer en vooral beter kunnen inzetten voor hun begeleiding. Wellicht kan dit boek daarin bijdragen!

Hans - zaterdag 30 november 2019

Een goede coach is nooit uitgeleerd!

Aaltje - vrijdag 29 november 2019

Ik wil leren, ik wil richting, ik kijk rechtsom, linksom, achteruit maar vooral vooruit! Tips om via de juiste weg vooruit te gaan wil ik graag vinden in dit boek ?

Marja Hoogwegt - vrijdag 29 november 2019

Er komt heel wat bij kijken om zelfstandig ondernemend (wandel)coach te zijn. Ik ben benieuwd naar een spiegel waar je aanmoediging en tips uit kunt halen.

C.j. Geerts - vrijdag 29 november 2019

Als docent op een mbo heb je te maken met pubers in ontwikkeling en die opzoek naar zichzelf zijn. Handig om als docent je (verder) te bekwamen in coaching.

Jcorbijn - vrijdag 29 november 2019

altijd mooi om nieuwe dingen te leren en geïnspireerd te worden

joja - vrijdag 29 november 2019

Fijn zo'n praktisch boek!

Henk Pol - vrijdag 29 november 2019

Lijkt mij een aardig boek om mee te kunnen geven aan jonge ambitieuze coaches.

Annelies Dekkers - vrijdag 29 november 2019

Wat een boeiend en praktisch boek! Precies wat ik zoek om als coach de coach beginnende coaches te adviseren dit boek te gaan lezen

Ronald Karssies - vrijdag 29 november 2019

Ik heb pas een coachopleiding afgerond en heb enkele coachees binnen mijn eigen organisatie. Ik sta op het punt wel of niet de sprong maken naar een eigen coachpraktijk. Dit boek geeft mij misschien het duwtje om de juiste beslissing te nemen.

Ilse van Rijsbergen - vrijdag 29 november 2019

Lijkt me een heel inspirerend boek voor een beginnend coach als mezelf.

gerdien wiltink - vrijdag 29 november 2019

Ik zou graag meer handvaten willen om beter te coachen. Dit zou heel passend zijn bij mijn beginnende functie als teamleider zorg.

Petra - vrijdag 29 november 2019

Ik ben mijn coaching praktijk aan het opbouwen. En heb handvatten nodig om mijn droom tot een succes te maken. Helaas lukt dit nog onvoldoende door mijn eigen onzekerheid. Met dit boek zou ik heel blij zijn ????

Els - vrijdag 29 november 2019

Interessante materie!

Winfried Timmers - donderdag 28 november 2019

Nooit te oud om (opnieuw) te leren!

Liesbeth stam - donderdag 28 november 2019

Omdat ik het verdien!

M. De pon - donderdag 28 november 2019

Ik wil graag gaan starten als coach. Heb veel ervaring in het MBO onderwijs op niv 1 t/m 4 en coach docenten tijden shun opleiding of startende docenten. Ik wil graag de stap maken als coach. Ik zie dit moek als een wel komen stap hiernaar.

de roo veronique - donderdag 28 november 2019

geen

Marlie Van de Berg - donderdag 28 november 2019

Om samen met ervaringsdeskundigen in opleiding de weg naar coaching samen in te vullen.

Mijke Soesbergen - donderdag 28 november 2019

Ik heb Divera een tijdje gevolgd op een moment dat het niet actueel was voor me. Op dit moment wel dus superleuk dat ik dit hier lees. Het beschrijft mijn situatie dus dit boek zou een geschenk uit de hemel zijn ??. Natuurlijk kan ik het zelf kopen maar hoe mooi is het om zeker zoiets als dit te winnen. En om dan vervolgens te schitteren. Ik ben er klaar voor. Nu de wereld nog ????

Ingrid Zegers - donderdag 28 november 2019

Als beginnende coach zou dit een mooie aanvulling kunnen zijn nu er twee teams na een verhuizing samen gaan smelten om stappen te kunnen zetten met het team

Michiel van den Anker - donderdag 28 november 2019

Gewoon gaan voor coach met en voor jongeren als (eigen) ondernemer! Hopelijk helpt dit boek voor het laatste zetje :-)

Jolanda van der Meer - donderdag 28 november 2019

Ik ben sinds september 2019 begonnen aan een opleiding tot holistisch leefstijlcoach. Ik ben al opgeleid tot loopbaancoach, maar ik ben erg nieuwsgierig naar alles wat over coachen gaat. Ik probeer zoveel mogelijk informatie tot mij te nemen om een hele goede coach te worden. Mijn doel is om mensen weer in hun kracht te zetten, ze bewust te maken van waar ze blij van worden en zo een mooi en liefdevol leven kunnen leiden.

Ruchama - donderdag 28 november 2019

Ja! Dit is precies wat ik zoek. Als startende coach heb ik wel behoefte aan een boek met de basis. Leuk om te winnen :)

Lucette Teurlings - donderdag 28 november 2019

Dit boek wil ik heel graag aan mijn jonge collega geven die net geslaagd is voor haar opleiding loopbaancoach! Zoveel enthousiasme moet worden beloond!

Irene - donderdag 28 november 2019

Een coach als zelfstandige is niet automatisch een ondernemer Dit is wel vereist bij deze functie Daarom zijn handvatten kennis en kunde zeer welkom om een professional te worden

Ineke - donderdag 28 november 2019

mijn partner start als coach en ik geef dit boek heel graag aan hem weg

Ron - donderdag 28 november 2019

Het zou zo maar kunnen zijn dat dit boek me kan helpen vinden wat er bij mij mist om de stap echt te kunnen zetten.

Jessica - donderdag 28 november 2019

De kwaliteiten van een coach heb ik in huis, maar de onzekerheid houdt me tegen om de stap naar zelfstandig coach te zetten. Dit boek zou me waarschijnlijk goed kunnen helpen.

Arianne - donderdag 28 november 2019

Ik loot heel graag mee voor het boek om mee te gaan in de zoektocht om mensen nog beter te kunnen ondersteunen en in hun kracht te zetten.

Jos Linckens - donderdag 28 november 2019

Wat een mooie actie. Graag zou ik dit boek winnen om mensen te helpen die niet verder in hun leven komen. Mensen die helemaal vast zitten, niet verder weten.

Celine C - donderdag 28 november 2019

Ik ben hbo pedagogiek student. Ik ben nog heel erg zoekende in wat ik na mijn opleiding wil gaan doen. Mijn wens is om iets met coachen te gaan doen. ik denk dat Divera haar verhaal mij zeker zal gaan inspireren om mijn wens om te leren coachen om te zetten in concrete/haalbare doelen.

Judith - donderdag 28 november 2019

Graag! ????

Jolanda v d Kolk - donderdag 28 november 2019

Heel graag loot ik mee. Ik volg divera op fb en bewonder hasr zeer

saskia aussems - donderdag 28 november 2019

met name de online toolkit spreekt me erg aan om dat wat er geschreven staat in het boek ook in de praktijkte mogen toepassen.

Frans Hoving - donderdag 28 november 2019

Weg geef actie

Claudis - donderdag 28 november 2019

Ik ben zoekende hoe ik goed kan starten. Het boek zou voor mij een inspiratiebron zijn.

Anita Barkel - donderdag 28 november 2019

Dit boek gaat mij vast net het zetje geven om opnieuw te starten na een aantal jaren ‘pauze’. Het voelt als opnieuw leren fietsen en daar is n ‘zijwieltje’ in de vorm van een handig boek zeer welkom bij!

Maarten - donderdag 28 november 2019

Dit boek kan me zeker helpen in mijn zoektocht als beginnend coach...

Anita - donderdag 28 november 2019

Pijnlijk herkenbaar ????. Ben echt heel benieuwd naar het boek. Om uiteindelijk echt mijn verlangen te volgen en daarin ook te (durven) schitteren....

Pen - donderdag 28 november 2019

Interessant boek. Stopt binnenkort met mijn huidige werk. Wil als uitdaging starten als beginnende coach dus praktische tips zijn welkom.

Mariette Woudenberg - donderdag 28 november 2019

Mooi initiatief. Ben heel nieuwsgierig naar de inhoud ervan!! Leuk dat er veel instaat over Divera's eigen ervaringen. Altijd zeer waardevol.

Richard - donderdag 28 november 2019

Mijn zoon is beginnend coach. Dit boek zou een mooi cadeau zijn als boost van zijn carrière.

DION DAMMAN - donderdag 28 november 2019

Goed idee. Durven maar!

Esther - donderdag 28 november 2019

Een alles in één boek waar ik als "lange afstand relatie coach" veel aan kan hebben!

nell scheepers - donderdag 28 november 2019

Supertrots ben ik op Divera die bij mij in de opleiding zat en haar droom heeft gerealiseerd. Ik ben heel benieuwd naar het boek!

Natalie - donderdag 28 november 2019

Dit is precies wat mijn vrouw als beginnend coach nodig heeft! klinkt super, ik zou het haar graag kado doen!

Marian Hazekamp - donderdag 28 november 2019

Boeiend!

Agnes - donderdag 28 november 2019

Ondernemen is een uitdaging en alle tips zijn enorm welkom dus graag????

m. bosch - donderdag 28 november 2019

mijn dochter heeft vorig jaar een coachopleiding afgerond. De praktijk komt nog niet op gang. Ik zou haar dit boek graag cadeau geven! (onder de kerstboom) Voor moed en zelfvertrouwen

Simone Schut - donderdag 28 november 2019

Al even bezig met coaching maar pas nu de vlieguren komen is er duidelijk nog zo veel te leren. Door doen, en door te lezen en met elkaar te bespreken.

Cilia Roovers - donderdag 28 november 2019

Zo leuk,zo gaaf. Ik ben net klaar met studie levenscoach Sonnevelt en dit boek zou mij een enorme boost geven. GRAAG????

Guus de Mari - donderdag 28 november 2019

Daar kan ik vast en zeker veel tips uithalen. En als ik het gelezen heb geef ik het door aan een collega-coach. Zo gaat het verhaal verder.

Huub van Osch - donderdag 28 november 2019

Goed om te gebruiken bij coaching en te delen met collega's en studenten

sjaak schoemans - donderdag 28 november 2019

Elke coachinspiratie ( zeker ook van jonge buiten de box kijkende coaches) is welkom.

Anika van Steenbergen - donderdag 28 november 2019

Als een tijdje bezig als coach maar dit is het boek wat ik graag had willen lezen toen ik begon dus erg nieuwsgierig!

John Beckers - donderdag 28 november 2019

Ik kan wel wat handvatten gebruiken als startende zzp-er

Ellen de Kort - donderdag 28 november 2019

Kan niet wachten om het te lezen

Ronn van Etten - donderdag 28 november 2019

Geïnteresseerd vanwege twee dochters die (ook) het pad van coaching zijn ingeslagen. Hoe leuk kan het zijn? Daar lijkt me zo'n boek prima voor om goed door te nemen.

INGE ANN PETRA - donderdag 28 november 2019

alvast bedankt voor kans op ondersteuning!!

Greetje - donderdag 28 november 2019

Coachen maakt mensen 'gelukkig' en mij als coach ook! Wat gun ik het o.a. mijn dochter om ook te leren hoe ze dit kan opzetten en haar passie hier in vinden

Veronica - donderdag 28 november 2019

Als de wereld wacht op mij om als coach te schitteren, lijkt het me schitterend dit handboek te mogen ontvangen;-)

ms linssen - donderdag 28 november 2019

wow..mooi boek.

Jago Crol - donderdag 28 november 2019

Steeds open voor nieuwe zaken. Dus zou graag dit boek ontvangen.

Ato Karic - donderdag 28 november 2019

Graag doe ik ook mee. Interessant en belangrijk boek.

Aukje - donderdag 28 november 2019

Een steuntje in de rug om je eigen proces in woorden met tips te realiseren; bespoedigd je reis om DE coach te worden wie je bent!

Monique - donderdag 28 november 2019

Werkzaam als coach in het Voortgezet Onderwijs (leerlingen,docenten en teams) en altijd op zoek naar inspiratie!

Marcel Hondeveld - donderdag 28 november 2019

Ik zou erg graag dit boek ontvangen om mijn coach vaardigheden te vergroten

Carola Medenblik - donderdag 28 november 2019

Het boek levert vast nieuwe inspiratie! Iedere hulpbron is welkom!

Corné - donderdag 28 november 2019

Als HR verantwoordelijke werk ik al met mensen maar zou graag handvaten aangereikt willen krijgen m.b.t. coaching. Dus zou dit boek een mooie stap kunnen zijn.

Astrid van Eersel - donderdag 28 november 2019

Op mijn lijf geschreven! Inderdaad die eerste stap van coach naar ondernemer. Daar sta ik nu voor.

marc mik - donderdag 28 november 2019

Ik ben beginnend coach, dus info daarover lijkt me tof.

Bennine Planjé - donderdag 28 november 2019

Heel graag. Lijkt me erg leuk.

Anita Meelker - donderdag 28 november 2019

Nieuwsgierig geworden. Inspiratie zet aan tot doen!

Anneke Swaans - donderdag 28 november 2019

Als beginnende coach zou ik graag dit boek lezen voor handvaten en inspiratie.

Sja - dinsdag 26 november 2019

Een Must Have: startend of her-starter. Hoort in de collectie!