Ik zoek een...

Actueel - Nieuws

Weggeefactie: Effectieve Hulpmiddelen Bij Overbelasting

di 29 okt 2019

Effectieve Hulpmiddelen Bij Overbelasting
Frits Gubbels

Te weinig tijd, te veel haast, informatiestress en toch niets willen missen van dit uitdagende tijdperk waarin we leven. Velen van ons voelen zich er zelfs prettig bij en zijn blij zelf keuzes te kunnen maken, een van de bekende geluksfactoren. Vrijheid geeft vaak ook blijheid. 'Effectieve Hulpmiddelen bij Overbelasting' sluit hierbij aan. Korte en kernachtige modellen en hulpmiddelen voor alle dag en praktisch toepasbaar in zowel privé- als werksituaties.

Een leven lang leren is een veel gehoord levensmotto. Werken aan jezelf, je competenties en je vaardigheden. Deze bepalen uiteindelijk hoe effectief en efficiënt je in de wereld staat en overeind kan blijven. 'Effectieve Hulpmiddelen bij Overbelasting' biedt hiervoor een ruim aanbod van modellen en hulpmiddelen, panklaar en voorzien van 'doe het zelf' opdrachten. De theorie kan direct in de praktijk worden getoetst. Je eigen spiegel voorhouden, maar ook de confrontatie met de omgeving opzoekend. Deze praktische insteek wordt bij veel vergelijkbare boeken niet gehanteerd en maakt deze uitgave daarmee uniek!

In samenwerking met de auteur van dit boek mogen we vijf exemplaren weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met dinsdag 12 november. De winnaars worden woensdag 13 november per e-mail geïnformeerd. Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie

Frits Gubbels is sinds 1998 auteur van diverse boeken. De inhoud van dit boek is tot stand gekomen op basis van jarenlange ervaringen als trainer en coach rondom het interessegebied persoonlijke effectiviteit. Veel van deze modellen en hulpmiddelen zijn vanuit deze praktijk ontwikkeld en samengevoegd in deze zeer praktische uitgave. Meer informatie is te vinden op de website www.effectievehulpmiddelenbijoverbelasting.nl. https://www.effectievehulpmiddelenbijoverbelasting.nl/

 Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:

Simone - zaterdag 9 november 2019

Mooi dat hier steeds meer aandacht voor bestaat. Neem hierbij ook de coachmethodiek Ontwikkelingsgericht coachen van mensen met perfectionisme bij. (OCP) ontwikkeld door Marcel Hendrickx. De resultaten zijn geweldig.

Violette Brand - woensdag 6 november 2019

Ideaal boek voor mij als coach en voor mijn klanten! Ben benieuwd naar de inhoud en vermoed dat het ook interessant is voor BHV'ers binnen een bedrijf, die een basiscursus van de andere EHBO krijgen, maar waarschijnlijk vaker overbelaste collega's hebben, dan gewonde collega's.

Jeanette Klop - woensdag 6 november 2019

Ben benieuwd! Ik houd van praktische insteken en hulpmiddelen!!

Huub van Osch - dinsdag 5 november 2019

Kei goed dat jullie dit doen: kennis disseminatie is belangrijk

Joja - dinsdag 5 november 2019

Lekker praktisch!

Judith - maandag 4 november 2019

Nieuwsgierig, betrokken en benieuwd naar....

Hanny - zondag 3 november 2019

Yessss

INGE SIMONS - zondag 3 november 2019

dank voor de mooie kans :-)

Ellen - zaterdag 2 november 2019

Lijkt me uitdaging om dit aan te gaan

Vanheule Inge - zaterdag 2 november 2019

Als coach krijg ik dagelijks te maken met mensen die overstresst zijn. Klanten vragen wel ns een goed boek. Dus ik ben benieuwd om dit te lezen. Wie is het wel een boek dat ik dan mijn klanten kan aanraden.

G. Stadman - vrijdag 1 november 2019

Het maakt mij nieuwsgierig, ik heb steeds meer te maken met studenten die stress ervaren. Ben benieuwd naar de modellen en hulpmiddelen.

Manon Claassen - vrijdag 1 november 2019

Lijkt mij een geweldig boek! Ook voor mijn cliënten!

Cécile de Graaf - vrijdag 1 november 2019

Zo'n EHBO koffertje zou prima van pas komen bij mijn Hsp klanten. Terugschakelen, zelfzorg en grenzen bewaken (denk ik..). Ik ben erg benieuwd naar alle tools.

Margrietha - vrijdag 1 november 2019

Panklaar, praktisch - sluit aan bij de blijheid die vrijheid mij, naast alle druk, óók geeft! Dat maakt me nieuwsgierig! Kort en kernachtig. daar houd ik van!

Babs Dorres - vrijdag 1 november 2019

Yes! Hier zit ik net op te wachten. Ik kan wel een EHBO boek gebruiken. Het is vaak makkelijker te coachen dan goed voor jezelf zorgen! Ik als coach heb daar zeker nog wat in te doen. Door de vele prikkels, die vaak verslavend zijn, sta ik veel aan. Daarom ben ik super benieuwd welke inzichten mij dit boek zullen geven!

D. Hof - vrijdag 1 november 2019

Klinkt als een zeer praktisch boek waar ik veel aan kan hebben binnen mijn werk als POH-GGZ

C.L.Boogerd-Hoffman - vrijdag 1 november 2019

Een interessante EHBO-kit voor in mijn dagelijkse praktijk als docent: 1. om een, passende model te kunnen aanreiken aan de studenten 2. als eye-opener voor mijzelf en mijn collega's

Wil van Stee - vrijdag 1 november 2019

Ik ben nieuwsgierig naar het boek. Er staan vast hulpmiddelen in die niet bekend zijn bij mij en wel kan gebruiken.

Marjolein - vrijdag 1 november 2019

De omschrijving van het boek maakt mij heel nieuwsgierig naar de inhoud. Ik ben vaak actief met competentie ontwikkeling en levenslang leren en dat is niet voor iedereen even eenvoudig. Modellen en hulpmiddelen die daarbij kunnen helpen zijn absoluut van harte welkom!

A. Malaihollo - vrijdag 1 november 2019

Ik zou dit graag willen winnen om mezelf nog meer de spiegel voor te houden zodat ik meer Balans in mijn leger 'n krijg en m'n ziekte daardoor ook behapbaar blijft

Rini - donderdag 31 oktober 2019

Als BHV-er moet dit boek in m'n verbandtrommel zitten

Jeanette Boudestein - donderdag 31 oktober 2019

Mooie titel EHBO! Ik ben benieuwd naar de hulpmiddelen, voor zowel mezelf als de coachees.

Maria - donderdag 31 oktober 2019

Spreekt voor zich toch...?!

Saskia - donderdag 31 oktober 2019

Mooi initiatief. Ik lees graag meer

Wemmie Dekker - donderdag 31 oktober 2019

Ik ben erg nieuwsgierig naar dit boek en zou het graag ontvangen.

Hans Baan - donderdag 31 oktober 2019

Niks willen missen en een leven lang leren zijn ook een bron van overbelasting. Ik vind het soms fijn om dingen langs me heen te lzten gaan. Ik ben wel erg benieuwd naar de hulpmiddelen die hierbij helpen.

renilde claesen - donderdag 31 oktober 2019

interesse als coach, docent én voor mezelf als reflectieve professional -;)

Annemarie Oudendijk - donderdag 31 oktober 2019

Ben heel benieuwd welke modellen en hulpmiddelen hiervoor in gezet kunnen worden. Het is een veel voorkomend probleem bij Coachees

Inge - donderdag 31 oktober 2019

Die eerste zin alleen al van dit stukje. Herkenbaar. Ideaal voor clienten en mss nog wel meer toepasbaar op en voor mezelf????. Ja graag dus. ????????

Wiebke Zumdick - donderdag 31 oktober 2019

Altijd welkom! :-)

Saskia Kock - donderdag 31 oktober 2019

Interessant!

Jolanda Buter - donderdag 31 oktober 2019

Zal op de werktafel komen te liggen van de personeelsvertegenwoordigers en vertrouwenspersonen in onze organisatie. Strijd tegen ziekte gevoel kan beginnen.

Diny van Schepen - donderdag 31 oktober 2019

Mooi om tree gebruiken in coaching en training:-)

Kerstin Luteijn - donderdag 31 oktober 2019

Als coach weet ik niet beter dan Aansluiten bij wens van de persoon maar ook bij karakter. Daarmee leert een persoon eigen oplossingen te vinden. Hoe een persoon met overbelasting omgaat ( en dit waarschijnlijk onderdeel is van zijn handelen en zijn) is interessant om verder te ontdekken. Ben vooral benieuwd of ook kinderen en adolescenten dit al op vroege leeftijd kunnen leren zodat het een preventieve actie zou kunnen zijn in deze snelle wereld?

Aarnoud de Vries - donderdag 31 oktober 2019

Met de inhoud van dit boek kunnen weer een hoop mensen geholpen worden.

Jacquelien - donderdag 31 oktober 2019

Ik geloof dat ik enorm toe ben aan dit boek. Na te lang, te veel en te hard werken is het tijd voor anders werken ... maar ja, hoe dan ... Zou het boek me iets verder kunnen helpen?

Annelies - donderdag 31 oktober 2019

Onderwijs en dan nog passend ook! Alle ballen hoog houden. Heel benieuwd naar dit boek.

Dave - donderdag 31 oktober 2019

Past mooi bij mijn verzameling!

suzan van der goes - donderdag 31 oktober 2019

Graag! mooie voorbereiding op een coachopleiding die ik ga volgen mbt stress en burn out!

Laura - donderdag 31 oktober 2019

Een burn-out is uitgeroepen tot beroepsziekte nr. 1. Voor nu en in de toekomst belangrijk om te werken aan geluksfactoren! Dus heel graag een exemplaar EHBO voor mij.

Jolanda v d Kolk - donderdag 31 oktober 2019

Heel graag

Martin Nieuwenhuis - donderdag 31 oktober 2019

Dank

Marcel Sanders - donderdag 31 oktober 2019

Erg benieuwd!

Adrienne Oomens - donderdag 31 oktober 2019

oefenen en ervaren is wat de mens verder brengt.

Saskia Lockefeer - donderdag 31 oktober 2019

Ehbo zeeer welkom!!

Annerie de Lange - donderdag 31 oktober 2019

Een leven lang leren. Cliënten met stress- burnoutklachten raken hiervan nog meer in de stress. Hebben het gevoel nu al geen regie meer te hebben. Steeds meer gehoorde klacht in mijn praktijk. Benieuwd naar dit boek!

saskia kanij - donderdag 31 oktober 2019

Het grote 'moeten'. Van wie moet ik, voor wie en waarom? Ik geniet - omdat ik het mag - van een sabbatical van 3 maanden. Ik ben erg benieuwd naar het boek, dat prima lijkt te passn op mijn huidige pad. Een fijne dag! Met groet saskia

Ben Dekker - donderdag 31 oktober 2019

Mooie aanvulling in mijn interventie tool kist

Margo van Dijk - donderdag 31 oktober 2019

Wat een verfrissend aanpak! Dit is vaak de vraag die ik ontvang in de coaching van mensen die hiermee worstelen. Ben heel benieuwd naar de modellen en hulpmiddelen die jullie bieden en ga er zeker mee werken!

Henriët - donderdag 31 oktober 2019

Wegens symptonen van vermoeidheid, stress, pijn etc. al een afsrpaak met de dokter gemaakt :). Heb al van alles ondernomen op het gebied van voeding, rustmomenten etc. Elk hulpmiddel is welkom vandaar mijn belangstelling voor dit boek.

Annet - donderdag 31 oktober 2019

Ik ben heel benieuwd naar dit boek, zowel professioneel voor mijn cliënten als voor mijn eigen werkaanpak.

Rose-Anne Mutsaers - donderdag 31 oktober 2019

Zeer benieuwd naar dit boek; begeleid veel coachees met overbelasting. Dank alvast!