Ik zoek een...

Actueel - Nieuws

Weggeefactie: De Roos van Leary

Interactiekunde voor professionals

di 27 aug 2019

De Roos van Leary is het instrument waarmee je trefzeker interactie kunt beïnvloeden: conflicten oplossen, een te dominante of juist te teruggetrokken collega in beweging krijgen, mensen voor je ideeën winnen, gestagneerde samenwerking vlottrekken, het thuis gezellig houden en nog veel meer situaties waar je dagelijks tegenaan kunt lopen. 

De Roos is dan ook een van de basisinstrumenten voor (communicatie-)trainingen. Toch was er nog niet een boek dat voor professionals, zoals trainers, coaches, docenten, managers en opleiders, het model diepgaand en volledig beschrijft. De auteurs hebben ruim dertig jaar ervaring met de Roos van Leary. Ze hebben vanuit de Leary Academy honderden professionals opgeleid, getraind, gecoacht en begeleid.

Alle ervaring en kennis uit die periode hebben ze in dit boek samengevat. Door de vele voorbeelden en tips voor toepassing in de praktijk is dit niet alleen een krachtig leerboek, maar ook een bron van inspiratie voor iedereen die anderen helpt om de interactie op een hoger niveau te tillen.

Webinar
Met zijn indrukwekkende kennis over de Roos van Leary, leert en inspireert Bert ons in het webinar over het instrument. Middels diverse vragen werd in het webinar live de interactie aangegaan. Bert wist de reacties op de vragen angstaanjagend goed te voorspellen! De vraag ‘hoe denk je dat je overkomt op anderen?’ werd door 67% beantwoord met: helpend/ leidend. Bert voorspelde 70% voor dit antwoord dus zat daar heel dichtbij.

Wil jij jouw interactie met en tussen anderen verbeteren? Ben jij benieuwd hoe je de Roos van Leary kan toepassen in alledaagse (werk)situaties? Kijk het webinar

In samenwerking met uitgeverij Thema mogen we vijf exemplaren van dit boek weggeven! Deze weggeefactie loopt t/m dinsdag 10 september. Winnaars worden woensdag 11 september per e-mail geïnformeerd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie!

 Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:

Linda Piso-Moerdijk - dinsdag 10 september 2019

Dit boek zal een inspiratiebron zijn???? Ik wil graag de interactie met de mensen om mij heen zakelijk en privé nog meer inhoud gaan geven.

Peter Damen - maandag 9 september 2019

Lijkt me heel bruikbaar, gebruik de methode al, maar meer hapsnap

Saskia Kock - maandag 9 september 2019

Ik doe graag mee met deze weggeefactie. Lijkt me een interessant boek! hartelijke groet, Saskia Kock

Karine Ternisien - zondag 8 september 2019

Au nom de la rose, merci!

Gerry Poels - zondag 8 september 2019

Een roos geef je weg om je verbintenis en/of verlangen uit te drukken. Leary helpt je hier bij.

Odette Schouten - zaterdag 7 september 2019

een schot in de roos als ik geluk heb

Sandra de Jager - zaterdag 7 september 2019

In coachtraject, opleiding tot coach en opleiding tot trainer is dit instrument besproken. Maar een boek dat de diepte ingaat, dat heb ik gemist. Graag kom ik in aanmerking voor een exemplaar.

Sandy Riemers - zaterdag 7 september 2019

Ik.zou dit boek graag in ontvangst willen nemen. Hoe fijn is het om deze methodiek in 1 boek te hebben.

ellen van schaik - donderdag 5 september 2019

omdat ik jarenlang gewerkt heb met de roos van leary en ook de axenroos van Cuvelier goed ken , lijkt het mij toch heel goed te lezen hoe anderen deze relatie - onderwerpen behandelen

s. de haart - donderdag 5 september 2019

Het team waarin ik werk, heeft al 3 teammanagers gebracht, er blijft sprake van onderstroom. Hoe gaan wij dit keren? Wij hebben als team zo'n behoefte aan een boek waarin iedereen zichzelf wel ergens herkent en kan leren hoe met de ander om te gaan, zodat het een fijn team gaat worden.

Annette - woensdag 4 september 2019

Eindelijk alle info verzameld, dan kan ik al die losse printjes en aantekeningen wegdoen. Dit komt zeker op mijn wensboekenlijstje.

Esmeralda - woensdag 4 september 2019

Misschien heb ik geluk!

Christa Schot - woensdag 4 september 2019

Ben erg nieuwsgierig naar het boek als ik deze informatie lees. Gebruik de Roos van Leary in het verpleegkundig onderwijs.

miranda schildermans - woensdag 4 september 2019

Dit staat al heel lang op mijn verlanglijstje en het zou super zijn om dit eindelijk aan mijn leesvoer toe te voegen.

Charissa van Andel - dinsdag 3 september 2019

Als inspiratiebron zeer welkom!

Astrid Berendsen - dinsdag 3 september 2019

Als begeleider van teams heb ik in het verleden wel met de Roos van Leary gewerkt. Het lijkt mij waardevol om aan de hand van dit boek hiermee opnieuw aan de slag te gaan. Leuk!

Rietje - dinsdag 3 september 2019

Wat een mooie actie om dit leerzame, inspirerende boek onder de aandacht te brengen. Het inspireerde mij dusdanig dat ik niet moest nadenken om aan deze actie mee te doen. En misschien heb ik geluk.

Astrid Lourens - dinsdag 3 september 2019

Ik zou mij graag verder willen verdiepen in de Roos van Leary. En dit boek zou mij daar zeer zeker bij kunnen helpen.

Sonja Brussee - dinsdag 3 september 2019

Een goede collega-vriendschap vanuit Nat.Ned. - die door onze verschillende karakters vaak onder druk staat - heeft het al derig jaar overleefd door elkaar het boek Roos van Leary te schenken twintig jaar terug. Dit boekje was een goede basis. Afgelopen vrijdag ontstond er weer een goede wrijving en noemden wij elkaar lachend: hoe lossen wij dit op met de Roos van Leary :-) - ik zie er naar uit om meer kennis op te doen, verdieping en dit te delen met mijn goede vriend/collega.

Sophie - maandag 2 september 2019

Graag zou ik het boek winnen. De psychiater in mijn team vertelt altijd veel hierover, in deze methode zit zoveel. Ik ken het goed maar nooit een boek erover gelezen, lijkt me erg fijn. En zo kan ook ik deze wijsheid weer doorgeven.

Tirza van Elk - maandag 2 september 2019

heb er al eens les in gehad, maar kan, als trainer en ergotherapeut, een opfrisser en naslagwerk gebruiken!

Wilma - maandag 2 september 2019

Een gedegen boek met veel extra informatie rondom de Roos van Leary: ik kijk ernaar uit!

kathinka Fortuin - maandag 2 september 2019

fijn zo'n gedegen boek over dit onderwerp

Jacques Loomans - maandag 2 september 2019

Basismateriaal voor iedereen die professioneel met interactie bezig is.

nollie bekkers - maandag 2 september 2019

goede methode

Margo te Roller - zondag 1 september 2019

Boeiend. Nieuwe input. Leuk om samen te bespreken en te oefenen in de Intervisiegroep voor supervisoren en coaches.

H.C.Pasterkamp - zondag 1 september 2019

De eerste reclame die mij niet laat consumeren, maar mij mijn eigen reclame laat maken. De Roos van Leary in de praktijk!

T.M.Knoop - zondag 1 september 2019

terug in de tijd -of niet-. De Roos van Leary! Niet alleen toe te passen in het betaalde arbeidsvolle leven. Mijn kennis en ervaring is zo mooi ook toe te passen in het vrijwilligerswerk wat ik nu doe. Het gaat vanzelf maar het is niet vanzelfsprekend. Het is weinig leidinggevende gegeven om goed met vrijwilligers om te gaan. Een mooie doelgroep voor jullie. Suk6

a.joostink - zondag 1 september 2019

Dit boek zou mij zo mooi kunnen ondersteunen in alle gesprekken,intervisie en teamcoachingsbijeenkomsten

A. Pakkert - zondag 1 september 2019

Het heeft me zelf de ogen ooit geopend waardoor ik het nu ook inzet om anderen te helpen, met succes.

Michel Bothmer - zondag 1 september 2019

een mooie item om mee te werken ik heb er al mee mogen werken hoe mooie zou het zijn om het in boekvorm te mogen hebben en uit te breiden en volledige diepgang bereiken

Gerda Bade-van Oort - zaterdag 31 augustus 2019

Wat zou het fijn zijn om dit boek te hebben en nog meer met de Roos van Leary te kunnen gaan werken.

Marlies Maas Geesteranus - zaterdag 31 augustus 2019

Ik hou van de Roos van Leary en werk graag ermee. Wat een mooie kans om middels dit boek nog meer diepgang erin te ontdekken en de wereld daarmee te verrijken

Annett Keizer - zaterdag 31 augustus 2019

Na het zien van het seminar van Bert van Dijk & Roel van Gestel ben ik nóg nieuwsgieriger naar het boek over de Roos van Leary. Ik werk veel met dit model en kan, met de nieuwste inzichten & info van Bert, wel een update gebruiken!

Jos Schuttelaar - zaterdag 31 augustus 2019

Zelf heb ik de Roos van Leary bewust en onbewust gebruikt in de communicatie met de jongeren waar ik mee werkte. Ik wil dit graag nog weer eens oppakken. Ook met een wat veranderde doelgroep waar ik nu mee werk. Het boek zou mij kunnen helpen hier vorm aan te te geven

Antoinette Donkers - zaterdag 31 augustus 2019

Superfijn dat er nu een boek is waarin alles bij elkaar staat én een mooie combinatie in dit nieuwsitem: artikel én webinar! Dankjewel voor het informeren en als ik dan ook nog het boek mag krijgen, is dat helemaal TOP!

Barbara van Meegen - zaterdag 31 augustus 2019

Het komt tijdens coaching regelmatig voor dat de coachee vast zit in bepaalde patronen. De systematiek van de Roos van Leary helpt verrassend bij het verkrijgen van inzicht. In mijn werk als coach van leidinggevenden werkt dit magisch. Verdieping is voor mij vanzelfsprekend. Dus ook binnen de thematiek rondom de Roos.

Tessa Kras - zaterdag 31 augustus 2019

Onmisbaar in mijn werk als trainer, coach en procesbegeleider in het onderwijs! Dus graag...

Anita - zaterdag 31 augustus 2019

Situaties waar je dagelijks tegenaan loopt met het lezen van een boek op kunnen lossen is prachtig. En als ik het boek niet win, kan ik het altijd nog kopen.

Marlies bax - zaterdag 31 augustus 2019

Daarnet verkeerde e-mail, maar zou het boek dus graag willen winnen.

Marlies bax - zaterdag 31 augustus 2019

Ik zou t graag willen winnen!

Saskia Aussems - vrijdag 30 augustus 2019

Nooit te oud om mezelf te blijven ontwikkelen en middels deze kans weer iets te mogen groeien.

Marian Broer - vrijdag 30 augustus 2019

Ik wil het gewoon graag hebben ????

Wilma Verbeek - vrijdag 30 augustus 2019

Graag win ik dit boek voor mijn collega Maaike omdat zij de Roos van Leary zo goed in ons team geïntroduceerd heeft. Dankzij zetten wij deze samen met het spel regelmatig in.

Tini Stolp - vrijdag 30 augustus 2019

Ik ben helemaal lyrisch over het boek en wil het graag gaan inzetten

Margo van Dijk - vrijdag 30 augustus 2019

Graag ontvang ik dit boeiend boek, tijdens recente coachopleiding weer met dit helder instrument in aanraking gekomen en zie dan ook uit naar verdere verdieping en de toepassingsmogelijkheden.

Gerda Veldpape - vrijdag 30 augustus 2019

Graag ontvang ik het boek over de roos van Leary. Door mijn studie Learning and Development gaan we volgende week aan de slag met de module trainer en coach. Het boek zal mij veel handvatten geven om mijzelf als professional te kunnen ontwikkelen en dit toe te passen in de trainingen en de coachsessie die ik nog ga geven. Ik hoop dat ik een van de gelukkigen ben. Met vriendelijke groet Gerda Veldpape

Marian Plender - vrijdag 30 augustus 2019

Fantastisch dat al die kennis én ervaring van jaren door de Leary Academie zo diepgaand en volledig is beschreven. Een waardevolle en onmisbare bijdragen aan mijn dagelijks werk waar ik naar uitzie!!!

hans valster - vrijdag 30 augustus 2019

onmisbaar en logisch

Marjo Collignon - vrijdag 30 augustus 2019

Wat fijn dat er nu één boek is waarin de Roos van Leary volledig beschreven wordt en waar er dieper op ingegaan wordt. Kan ik heel goed gebruiken bij het begeleiden van docenten.

Marcel - vrijdag 30 augustus 2019

Prachtig instrument en heel goed toepasbaar binnen ons bedrijf

Marcel Hondeveld - vrijdag 30 augustus 2019

Vooral het thuis gezellig houden spreekt mij aan :-) Nee, ik kan het prima toepassen binnen onze coaching- en mediationpraktijk

Peter Naaktgeboren ((Het Gebint) - vrijdag 30 augustus 2019

Goed voor de deelnemers en ook voor ons zelf waarde collegae

Gurbuz - vrijdag 30 augustus 2019

Roos van Leary is een practige merhode die ik regelmatig in mijn supervisie sessies gebruik. Ik raad aan iedereen.

Esther de Graaf - vrijdag 30 augustus 2019

Ik zou er blij mee zijn en het eerst zelf lezen en dan doorgeven aan Susan die net is begonnen met de hbo opleiding HRM

Annette - vrijdag 30 augustus 2019

Vaak over de Roos gehoord, nieuwsgierig wat je er mee kunt. Ik ben zeer geïnteresseerd! Lood dus graag mee. Zonnige dag, Annette

Leo - vrijdag 30 augustus 2019

Mooi om te zien dat de Roos een prachtige aanvulling is op mijn creatieve disc-training!

Roland Gerritsen - vrijdag 30 augustus 2019

Dit model biedt echt inzicht in de interactie tussen mensen, zo ondervind ik al jaren. Het blijkt ook een eye-opener te zijn voor de mensen aan wie ik het model (in vereenvoudigde vorm) uitleg, bijvoorbeeld bij supervisie. Voor mij bloeit deze Roos dus volop!

Nathalie Gispen - vrijdag 30 augustus 2019

Een bijzonder bruikbaar instrument die Roos van Leary, ik gebruik hem ook al 20jaar!

Marileen Reinders - vrijdag 30 augustus 2019

De Roos van Leary is een geweldig en helder instrument en heel bruikbaar. Met dit boek wil ik mijn kennis hernieuwen en uitbreiden om paraat te hebben en weer toe te passen.

Anne Dubois - vrijdag 30 augustus 2019

het boek kopen kan altijd, het boek zo mogen ontvangen voelt echt als een cadeautje. Ik ben vooral geïnteresseerd in het groene deel, de synergie met andere modellen om van daaruit de theorie ook te kunnen matchen met de communicatie van honden als onderdeel van mijn coachen met honden.

Wampie van Arkel - vrijdag 30 augustus 2019

De Roos van Leary heb ik ruim 15 jaar geleden in mijn mediationopleiding meegekregen. Met alle andere tools die ik in die periode heb geleerd is hij helemaal naar de achtergrond geraakt. Ik zou het graag weer oppakken!

Wiep Roelevink - vrijdag 30 augustus 2019

Dit boek lijkt me geweldig om te gebruiken tijdens mijn werk op school met jongeren en ook met de collega’s. Kom maar op.

Jelly Bijlsma - vrijdag 30 augustus 2019

Ik ben nieuwsgierig naar het boek!

laura van der Voorn - vrijdag 30 augustus 2019

Erg nieuwsgierig naar dit boek!

Trudie - vrijdag 30 augustus 2019

Mooi! Goed om weer op te pakken

Cees van den Berg - vrijdag 30 augustus 2019

De Roos van Leary is toepasbaar in alle frames waarin je je begeeft: studie & school, workteams, gezin, enz. Het boek beïnvloed andere begin bij jezelf van Bert van Dijk was destijds een echte eyeopener. Ik ben benieuwd naar dit nieuwe boek.

rudi mahieu - vrijdag 30 augustus 2019

Reeds een kleine 20 jaar geleden kwam ik in contact met De roos van Leary . Eerst via een jaaropleiding bij het IVC Kortrijk, een aantal jaren later bij een verdoorgedreven training bij Performace Coaching. Beiden in functie van leidinggevenden om je eigen leidingsstijl te leren (her)kennen en in te zetten bij het coachen. Tijdens deze opleidingen heb ik enkel goede nota's gekregen maar nooit een handboek. Voor mij zou het heerlijk zijn mocht ik eindelijk het handboek in mijn bezit krijgen. De roos van Leary hoewel enkele tientallen jaren oud, nog niets aan actualiteit ingeboet. Laat maar komen. :-)

Monique - donderdag 29 augustus 2019

Een kans om een nieuw inzicht te krijgen naast mijn Kennis van NLP die ik als coach inzet. Wel van gehoord en nog niet zelf in verdiept.

Ellen Wiersema - donderdag 29 augustus 2019

Geweldig, wil juist in oktober een training geven aan high potentials over deze methodiek

Anke - donderdag 29 augustus 2019

Wat zou toepasbaar zijn in de filosofische praktijk? En bij het werken met pubers bovenbouw havo/vwo op school? Daar ben ik benieuwd naar.

Liesbeth Stam - donderdag 29 augustus 2019

Het lijkt me geweldig om meer kennis op te doen van de roos van Leary. ik ben teamcoach en zou dit enorm goed kunnen gebruiken bij mijn teams en hun dynamiek. verder vind ik dat ik dit verdien en het zou een leuk cadeau voor mezelf zijn omdat ik deze week 50 wordt

Maaike Slothouber - donderdag 29 augustus 2019

Mooi instrument wat mooie inzichten geeft

Nienke - donderdag 29 augustus 2019

Interessant! Wil ik meer mee gaan doen!

Sabine Meulenbeld - donderdag 29 augustus 2019

ik heb de roos van leary al zo vaak voorbij horen komen in de loop der jaren. maar heb nooit echt de tijd genomen me er in te verdiepen. ik zou dit boek graag ontvangen om dat te veranderen!

Wilma - donderdag 29 augustus 2019

Mooi zo'n praktische handleiding

Wilma - donderdag 29 augustus 2019

Nog steeds een erg mooi instrument

Birgitta - donderdag 29 augustus 2019

Het lijkt mij erg interessant om wat meer te lezen over de Roos. Meestal zijn het een paar A4tjes die je uitgereikt krijgt.

Lieke - donderdag 29 augustus 2019

Interessant!

Wilma van der Touw - donderdag 29 augustus 2019

Ik ben benieuwd geworden!

Marcel - donderdag 29 augustus 2019

mooi materiaal om met zorgprofessionals in de thuiszorg mee aan het werk te gaan

Joke Bruins - donderdag 29 augustus 2019

De Roos van Leary is een must in je boekenkast :)

Ingrid - donderdag 29 augustus 2019

Interessant bij het coachen van startende leerkrachten!

Elly Coolen - donderdag 29 augustus 2019

Dit instrument gebruik ik vaak om de interactie tussen mensen inzichtelijk te maken en te verbeteren. Ben dan ook zeer geinteresseerd om hier nog meer kennis over op te kunnen doen.

Maarten Meyer - donderdag 29 augustus 2019

Lijkt me heel erg nuttig! Nieuwsgierig naar!

Tom Willems - donderdag 29 augustus 2019

Nog niet mee gewerkt, maar wel een keer in een cursus over gehad, wil het als het boek mij aanspreekt dit toepassen bij mijn teamcoaching.

Wendy Blacha - donderdag 29 augustus 2019

Als coach werk ik af en toe met de Roos van Leary. Dit geeft mij een extra verdieping. Dus ik ben zeer geïnteresseerd en maak graag kans.

Dieuwke - donderdag 29 augustus 2019

De roos van leary inspireert. Wil het boek graag gebruiken om ook anderen ook te inspireren om interactie te verbeteren en er zelf ook meer van te leren.

Marlie - donderdag 29 augustus 2019

Wat een mooi aanbod en nu duimen

Josée - donderdag 29 augustus 2019

ja graag!

Sofie Huuskes - donderdag 29 augustus 2019

Mooie tool lijkt me om te introduceren binnen social work voir mensen met psychische klachten.

Inge van Erkel - donderdag 29 augustus 2019

Kennisverfrisser

kim - donderdag 29 augustus 2019

wat een mooi aanbod ik doe graag mee;) mvg

John Tressel - donderdag 29 augustus 2019

Een begeleidingermodel. Blijf graag op de hoogte van nieuwe werkwijzen met dit model

Johan Brugmans - donderdag 29 augustus 2019

Ondersteboven van beneden naar boven en van links naar rechts met de roos van Leary vind je de relationele weg. Geweldig instrument en niet weg te denken in de praktijk van de coach. Gedrag staat centraal waardoor de weg naar verandering openstaat en de persoonlijke aanval verdampt.

Sonja - donderdag 29 augustus 2019

Ken de Roos zijdelings zou deze graag leren toepassen.

Aaryan Gerhardt - donderdag 29 augustus 2019

Ik ken de Roos al heel lang. Als psycholoog werk ik heel veel met stellen en zou dit interessante boek daar graag bij kunnen gebruiken. Dan komt het veel mensen ten goede.

Johan Deruyck - donderdag 29 augustus 2019

Een van de krachtigste modelllen om interactie tussen mensen op een warme en zinvolle manier te begrijpen, vergemakkelijken en mooier te maken. Altijd al fan geweest!

Mary Wolfs - donderdag 29 augustus 2019

Ik doe, net als al de andere reageerders, graag mee met deze actie!

Helmi - donderdag 29 augustus 2019

Zeer geïnteresseerd.

Alfred - donderdag 29 augustus 2019

Ik zou graag dit in mijn werk verder willen uitdragen

Carin - donderdag 29 augustus 2019

Als coach en trainer een zeer handig hulpmiddel waar ik graag meer over wil lezen.

E. Hordijk - donderdag 29 augustus 2019

Als coach, counselor en poh-ggz, heb ik altijd interesse in extra ondersteuning in ons boeiende vakgebied! Een waardevol bezit!

Berrie Gerrits - donderdag 29 augustus 2019

Superinteressant dat er veel praktijkvoorbeelden bij zijn, dit is wat ik tot nu toe gemist heb!

Linda Schoonen - donderdag 29 augustus 2019

Graag laat ik me verrassen door de roos van Leary !

C.L. Boogerd-Hoffman - donderdag 29 augustus 2019

Graag wil ik me met dit boek opnieuw laten inspireren, bij het lesgeven aan analfabete volwassenen die de Nederlandse Taal willen leren. De tips uit het boek 'de Roos van Leary' zullen mijn lessen meer diepgang geven. Ik weet zeker dat de tips mijn communicatie met hen zal verrijken.

Sardjoe - donderdag 29 augustus 2019

Een ieder zou de methodiek kunnen leren en toepassen . Ik wil graag leren en hoop dit boek te mogen ontvangen. Alvast bedankt voor dit aanbod. Vriendelijke groet Charda

Desiree van Golen - donderdag 29 augustus 2019

Mooi boek om in mijn praktijk MIndMoves te gebruiken!

Ron van Putten - donderdag 29 augustus 2019

Ik zie uit naar dit boek om de kracht van deze evergreen onder de coachtechnieken optimaal te te benutten.

Bram Flippo - donderdag 29 augustus 2019

Ik wil het boek graag ontvangen, lezen en toepassen.

Marja van den Akker - donderdag 29 augustus 2019

Ik zou me er graag in willen verdiepen.

Ervin Molnar - donderdag 29 augustus 2019

Fijn om weer eens met Leary te werken.

Folko Jan Wijnholds - donderdag 29 augustus 2019

De "roos" is erg bekend, ik ben benieuwd of er nog nieuwe inzichten in dit boek staan,

Huub Voogd - donderdag 29 augustus 2019

Is goed te gebruiken voor mijn LOB lessen

Herma Nauta - donderdag 29 augustus 2019

Een zeer nuttig instrument, dat ik al jaren gebruik Enige her- bijscholing lijkt mij zeer nuttig!

M. Ram - donderdag 29 augustus 2019

Prima actie, ik doe graag mee

Irene Bachmann - donderdag 29 augustus 2019

Een uitstekend model om mee te werken, nu al zin mij opnieuw erin te verdiepen

Ada - donderdag 29 augustus 2019

Super actie, ik doe graag mee

Allard Gerritsen - donderdag 29 augustus 2019

Rozen verwelken bloemen vergaan, Leary blijft altijd bestaan!

Francisca - donderdag 29 augustus 2019

Ik heb ermee gewerkt, interessant!

Huib Giltay Veth - donderdag 29 augustus 2019

Wil kennis graag weer bijspijkeren om tijdens lessen HvA te gebruiken

Ghi - donderdag 29 augustus 2019

Mijn partner wil zijn boek niet meer loslaten. Ik wil ook heel graag erin lezen :)

Cynthia Kamer - donderdag 29 augustus 2019

Oh...gaaf! Deze ontbreekt nog in de kast.

José Otten - donderdag 29 augustus 2019

Een schot in de roos! Gisteren een client gehad die ik hier zeker mee kan helpen

Madelijn van t veer - donderdag 29 augustus 2019

Deze maand gestart bij een nieuwe werkgever. Het is prettig om mbv de roos van leary goed te kunnen reageren op collega's en patiënten

wouter - donderdag 29 augustus 2019

wil het graag gebruiken voor mijn werk

Leo - donderdag 29 augustus 2019

Als trainer met de MapsTell methode zag ik dat de Roos een prachtige aanvulling is !!

hans Otten - donderdag 29 augustus 2019

elk jaar evaluatie en tussen evaluatie van mijn lessen

Marjolein - donderdag 29 augustus 2019

De roos is iets dat er al jaren is en ook zal blijven. Tijdens mijn studie al gehad, maar tegenwoordig weet ik het pas echt op waarde te schatten!

M. vd Goot - donderdag 29 augustus 2019

Al jaren fan van de Roos, tijdens mijn studie veel over gelezen en mee geoefend. Een boek voor profs? Nice! Effectief communiceren wordt steeds belangrijker.

Huub van Osch - donderdag 29 augustus 2019

prima om te gebruiken

E. van der Klok - donderdag 29 augustus 2019

Een boek die ik niet zou willen missen, thuis en op mijn werk. Deze theorie heeft de relatie met mijn zus hersteld...

Pietie Blankestijn - donderdag 29 augustus 2019

Voor mezelf en de ouders van de kinderen waar ik mee werk.

Rian Bruijne - van Dorst - donderdag 29 augustus 2019

Dit boek kan heel goed van pas komen in de praktijk en in relaties met anderen. Een mooi boek om ook weer door te geven.

Herman Derks - donderdag 29 augustus 2019

De rol van de professional wordt in de toekomst nog belangrijker. Belangrijk om je te verdiepen in de interactie.

G. Ringenier - donderdag 29 augustus 2019

Communicatie, het thema waarmee je ialtijd een gespreksonderwerp hebt. Van ik naar wij. Van stelling naar vraag.

Judith W - donderdag 29 augustus 2019

Top! Een boek van een goede schrijver Bert v Dijk over de Roos v Leary! daar ga ik voor.

Thea de Vries - donderdag 29 augustus 2019

Interactie...daar kun je niet genoeg over lezen en leren!

Danielle Vlaanderen - donderdag 29 augustus 2019

Een must voor elke coach en coachee en trainer om situaties mee te analyseren. Cursisten coachen en trainen laat ik met dit model werken. Ben nieuwsgierig naar de inhoud van dit boek.

Rob Glasbergen - donderdag 29 augustus 2019

Een heel bruikbaar model. Goed om me daar weer eens meer in te verdiepen.

sonja - donderdag 29 augustus 2019

Zou graag verdieping aan willen brengen met deze praktische tool.

Ben - donderdag 29 augustus 2019

tot bloei komen

Wemmie Wolf - donderdag 29 augustus 2019

Dit boek zou ik heel goed kunnen gebruiken binnen de interculturele interactie bij mijn cursisten die uit alle werelddelen komen.

Tjitse Boersma - donderdag 29 augustus 2019

Ik gebruik ook de Roos van Jericho bij coachings. Samen ervaren hoe die zich opent in combi met dit boek lijkt me helemaal in de Roos! Zie ook Oravante.nl.

Myrna - donderdag 29 augustus 2019

Per 1 sept start ik in een nieuwe functie bij nieuw bedrijf. De roos van leary herinner ik mij als i.p.v. tegen en over elkaar staan via bewegen naast elkaar komen te staan. Een opfrissing met behulp van het boek is van harte welkom en ondersteundend binnen dit bedrijf anderen ook bekend te maken met de methode. Mvgr Myrna

Lenie Krijgsman - donderdag 29 augustus 2019

Jaaaa: helemaal 'In de Roos' ook bij het coachen met paarden toe te passen! Ik ontvang graag dit boek.

Heinrike Bergmans - donderdag 29 augustus 2019

Via het lichaam begeleid ik individuen om vanuit hun innerlijk gevoel en focus in actie te komen. Het lijkt mij boeiend om communicatie vanuit de roos van Leary hiermee te verweven.

Mita van Leeuwaarde - donderdag 29 augustus 2019

Loting of telt de reactie mee? In beide gevallen doe ik mee.

Laila Stoffers - donderdag 29 augustus 2019

Ik zou het boek graag winnen zodat ik de kennis weer kan gebruiken bij het wandelcoachen

Hans Dijkema - donderdag 29 augustus 2019

Benieuwd naar meer diepgang!

Anja - donderdag 29 augustus 2019

Ik ben bekend met de Roos maar zou graag weer nieuwe inzichten lezen en uitproberen.

Bertus Leijenhorst - donderdag 29 augustus 2019

een evergreen in mijn gereedschapskist, altijd raak.

Yolanda Schaap-van Veen - donderdag 29 augustus 2019

Het zou erg mooi zijn om dit instrument in te kunnen zetten tijdens teamcoaching. Om high performing te zijn is goede communicatie van essentieel belang.

José Steer - donderdag 29 augustus 2019

Wat zou ik dat boek graag winnen

Lia Kemp Lassche - donderdag 29 augustus 2019

Omdat ik bij Authentiek Leiderschap werk met een eigen invulling zou ik graag de invulling van de Roos van Leary willen leren kennen.

sjaak Schoemans - donderdag 29 augustus 2019

Een schot in de roos!!Dit boek. Ken je zelf en de ander!

Erma Smeenk - donderdag 29 augustus 2019

Ik kom graag in aanmerking voor het boek De roos van Leary!

Stephan Rothuizen - donderdag 29 augustus 2019

De Roos van Leary is een krachtig instrument waarmee mensen kunnen groeien en zichzelf als instrument kunnen inzetten om doelen te bereiken.

Willy Seijsener - donderdag 29 augustus 2019

Tja, wat moet ik nog zeggen. Een prachtig instrument dat ik heeeeel erg graag zou winnen.

Ella Veldman - donderdag 29 augustus 2019

Super interessant voor mijn werk als Trainingsacteur (leven oefenmateriaal)

Marcus de man - donderdag 29 augustus 2019

Graag doe ik mee om met de actie en hopelijk win ik het boek.

anna bruns - donderdag 29 augustus 2019

het zou super zijn als ik dit instrument door het boek beter kan leren kennen.

Wendy - donderdag 29 augustus 2019

Wauw! Dat lijkt mij een enorm waardevol boek om toe te passen in mijn werkzaamheden als trainer en coach, maar ook als moeder en vrouw!

Erik Ivo Homan - donderdag 29 augustus 2019

Ik kan niet wachten op dit boek voor inspiratie!

Sandra Schouten - donderdag 29 augustus 2019

Als coach gebruik is sinds jaar en dag al de kennis over Roos van Leary. Webinar was zeer inspirerend en gaf mooie aanvullende inzichten. Ik ben erg benieuwd naar het boek.

Karin ter Horst - donderdag 29 augustus 2019

Het innerlijk proces is een boeiende en verrijkende kijk op het leven waar we veel van kunnen leren

Antoine van Kasteren - donderdag 29 augustus 2019

Altijd op zoek naar instrumenten om mijn clienten/ patienten te helpen hun interactie en communicatie te verbeteren. Benieuwd hoe ik de Roos van Leary kan gebruiken.

Rob Schurman - donderdag 29 augustus 2019

Een mooie waarheid om inzicht en bewustzijn te creëren in jezelf en onderlinge relaties.

Suzanne - donderdag 29 augustus 2019

Wil het graag gebruiken in mijn werk

john beckers - donderdag 29 augustus 2019

ik hou van rozen

Diana Maréchal - donderdag 29 augustus 2019

Geweldig die wil ik heel graag hebben!

Annemarieke Kraaij - donderdag 29 augustus 2019

Super benieuwd naar dit boek!!

John vd Meij - donderdag 29 augustus 2019

Een ‘bloeiende roos’ voor het hele jaar! Prachtig.

Ludy van Noord - donderdag 29 augustus 2019

Wat geweldig dat jullie, schrijvers van dit boek, zoveel werk hebben verzet, om jullie jarenlange ervaring op papier te zetten, zodat iedereen ervan kan profiteren! Ik wil jullie heel erg bedanken!

Sofie De Pauw - donderdag 29 augustus 2019

Waw, ik ben bijzonder nieuwsgierig naar dit boek! Ik heb de vorige boeken van Bert allemaal al gekocht dus het zou wel leuk zijn om deze te winnen ????????????

Henk Pol - donderdag 29 augustus 2019

Prachtig instrument om mee te werken.

Karin Rijsdijk - donderdag 29 augustus 2019

Leuk! Opfrissen en verdiepen middels dit boek! Ik heb er Zin in

Femke P. - donderdag 29 augustus 2019

Zeer interessante literatuur om te gebruiken in mijn werk. Ook voor het schrijven van mijn scriptie zou dit een geweldig boek zijn!

Laura - donderdag 29 augustus 2019

Zoals iedereen hier, heel graag! Ben benieuwd.

Ellen Kuners - donderdag 29 augustus 2019

Ben razend benieuwd naar deze nieuwe uitgave!

Monique Harmsen - donderdag 29 augustus 2019

Ik maak mijn boeket aan instrumenten graag compleet met de Roos van Leary!

Wendy Klappe - donderdag 29 augustus 2019

Via mijn assertiviteitstraining ben ik in aanraking gekomen met de Roos van Leary. Het is zeer interessante materie waar ik meer over wil leren en toe wil passen om zo mijn communicatie te verbeteren en de wisselwerking met anderen te begrijpen.

Josefine Boertjens - donderdag 29 augustus 2019

Ik zie uit naar deze meerwaarde voor mijn werk.

Ingrid - donderdag 29 augustus 2019

Ik zie mijn nieuwsgierigheid graag bevredigd ????

Liesbeth Lommen - donderdag 29 augustus 2019

Ik kende het model van de Roos van Leary via een collega en heb er regelmatig tijdens coachingsgesprekken mee gewerkt. Het zou fijn zijn om het model met voorbeelden en tips voor toepassing eens samengevat in een leerboek te kunnen bestuderen. Groeten, Liesbeth Lommen

m linssen - donderdag 29 augustus 2019

mooi een goede uitwerking van een goed model.

Marijke Postma - donderdag 29 augustus 2019

Veel goeds gehoord over deze theorie en er enigszins mee bekend. Lijkt me een mooie aanvulling op mijn professionaliteit

Sonja Willemsen - donderdag 29 augustus 2019

Mooi basis principe, wat effectief werkt. Moet iedereen als standaard hanteren, vind ik.

Bea Visser - donderdag 29 augustus 2019

Eindelijk een boek waarin Roos van Leary centraal staat! Geen geblader meer in mijn verschillende coachboeken op zoek naar......

Nicole Verhoeven - donderdag 29 augustus 2019

ik doe graag mee aan de weggeef actie. De roos van leary is voor mij nog on ontdekt terrein, ik hoop mijn kennis met dit boek te verrijken

Mariska Sengsily - donderdag 29 augustus 2019

Lijkt me een heel handig, in mijn adviesgesprekken, maar ook onderling op de werkvloer en tijdens workshops. Keep my fingers crossed!

Valentine Wijnen - donderdag 29 augustus 2019

Inmiddels-tig keren met het model gewerkt. De mogelijkheden van toepassing breiden zich elke keer uit. Al doende leert men maar een boek is ook welkom!

Bien - woensdag 28 augustus 2019

Ik ben een beginnende coach, maar heb al menig coachee gesproken. Ik merk dat de roos van Leary aansprekend en handig is, maar ik kan er nog veel meer over leren. Vandaar mijn interesse in deze weggeefactie! Vriendelijke groet, Bien Bosch