Ik zoek een...

Actueel - Nieuws

Proeverij Spellenworkshop

wo 26 jan 2011 - Loes Helwegen

Proeverij Spellenworkshop
Ervaar zelf dat er alleen maar winnaars zijn!

Coaches, trainers, docenten en HRM-ers werken graag met de spellen van Thema omdat die op een speelse en laagdrempelige, maar wel professionele manier mensen in beweging krijgen. Bij de spellen van Thema gaat het niet om winnen of verliezen. Verandering en persoonlijke ontwikkeling zijn de belangrijkste resultaten. Ervaar nu zelf dat er alleen maar winnaars zijn met de spellen van Thema.

Meld u aan voor 21 februari als u geïnteresseerd en beschikbaar bent op 28 april 2011. De winnaar krijgt bericht op dinsdag 22 februari 2011. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Klik hier om u aan te melden!

Proeverij
‘Een coach die niet meer leert, staat stil.’ Vanuit deze stelling en onze nieuwsgierigheid naar het leerproces van coaches biedt het TvC telkens aan één abonnee of anderszins geïnteresseerde een workshop aan. U neemt kosteloos deel met maar één tegenprestatie: dat u deelt met andere lezers wat u geleerd hebt. Wat wij van u vragen is een verslag van de workshop en van wat uzelf en andere deelnemers ervan vonden. Neem een digitale camera mee voor een foto-impressie.

Ervaar zelf dat er alleen maar winnaars zijn!
Ervaar nu zelf dat er alleen maar winnaars zijn met de spellen van Thema.

Doel van de middag
Je krijgt uitleg, inzicht en verdieping en leert hoe je het spel kunt inzetten in training, coaching of begeleiding. De auteurs van de spellen verzorgen zelf de workshop en kennen de spellen en de toepassingsmogelijkheden dus als geen ander. Omdat je in kleine groepen werkt kun je sparren over inhoudelijke kwesties, en vragen direct aan de makers stellen!

Doelgroep:
Trainers, coaches, docenten, decanen, HRM-ers, loopbaancoaches, en andere professionele begeleiders.

Praktische informatie
Data:      28 april 2011 en 4 oktober 2011
Tijd:       13.00 uur tot 18.15 uur
Locatie:  Schouten & Nelissen - Zaltbommel
Meer informatie: http://www.thema.nl/spellenworkshop

Aanmelden?
Meld u aan voor 21 februari als u geïnteresseerd en beschikbaar bent op 28 april 2011. De winnaar krijgt bericht op dinsdag 22 februari 2011. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Klik hier om u aan te melden!Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:

Christine Sas - van Dijk - donderdag 27 januari 2011

Spellen toevoegen in het coachen lijkt me een inspirerend idee. Ben benieuwd!

Johan Gordinou de Gouberville - donderdag 27 januari 2011

Mijn hele idee om te coachen is gericht op spelen. Ook ze zelf bedenken en mee werken is een uitdaging en een goede manier om op creatieve mensen in beweging te krijgen. Curesports is zeer benieuwd naar spellen van Thema.

Irene Thielen - donderdag 27 januari 2011

Ja zeker zou ik graag deze workshop willen doen! Ik vind het gebruik van spellen vaak verrassend uitwerken. Hoe meer spellen ik kan inzetten hoe mooier. Hartelijke groet, Irene Thielen Creatieve Loopbaancoaching

Erika de Weerd - donderdag 27 januari 2011

Ik gebruik veel spellen bij de begeleiding van stagiaires en ben erg benieuwd naar de spellen van uitgeverij Thema.