Ik zoek een...

Actueel - Nieuws

Proeverij: Kijk eens bewust naar jezelf

di 25 mei 2010

Gratis fotosessie om inzicht te krijgen in wat je uitstraalt
Hoe confronterend is het om naar jezelf te kijken door middel van een foto? Wat zie je? Wat is je masker en wat ben je echt?  Ontvang mooie esthetische foto’s van jezelf en inzichten over jezelf. Foto’s spreken voor zich! 
Stuur voor vrijdag 18 juni 2010 een e-mail met uw contactgegevens naar het redactiesecretariaat (redactie@tvc.nl) met als onderwerp ‘Fotosessie’ als u geïnteresseerd bent. De winnaars krijgen bericht op dinsdag 22 juni 2010. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Proeverij
‘Een coach die niet meer leert, staat stil.’ Vanuit deze stelling en onze nieuwsgierigheid naar het leerproces van coaches biedt het TvC telkens aan één abonnee of anderszins geïnteresseerde een workshop aan. U neemt kosteloos deel met maar één tegenprestatie: dat u deelt met andere lezers wat u geleerd hebt. Wat wij van u vragen is een verslag van de workshop en van wat uzelf en andere deelnemers ervan vonden.

Kijk eens bewust naar jezelf
Hoe confronterend is het om naar jezelf te kijken door middel van een foto? Hoe vaak wijzen we een foto van onszelf af omdat we alleen naar de buitenkant kijken? Neem eens de tijd om naar jezelf te kijken. Wat zie je? Wat zie je graag? Wat niet? Zie je je levenslust of je angst. Ben je teruggetrokken of juist spontaan. Wat is je masker en wat ben je echt. De foto’s spreken voor zich.

Letterlijk kijken naar jezelf. Het is een tastbare aanvulling op de mooie en dankbare workshops, lezingen, coaching trajecten, enzovoort, die we nu rijk zijn. Ontvang mooie esthetische foto’s van jezelf en inzichten over jezelf. Een dergelijke fotosessie wordt ook toegepast in coachingspraktijken voor het begeleiden van cliënten.

Wie ben jij?
Voor iedereen kan de fotoserie geschikt zijn. Maar vooral coaches worden uitgenodigd om deze fotoserie te ondergaan. Het zelf ervaren is belangrijk om daarna cliënten de fotoserie aan te kunnen bieden.

Trainer
Anne Marie van der Linden maakt sprekende en herkenbare foto's met gevoelswaarde waarbij haar professionele, open, pure en persoonlijke benadering van groot belang is,  www.puurannemarie.nl    

Wanneer en waar?
In een sessie van ruim 1 tot 2 uur ga ik samen met jou een fotoserie maken. De sessie zal op een locatie plaatsvinden die we samen uitkiezen. In de natuur of ergens anders. De serie krijg je digitaal in je bezit. Hierna nemen we de tijd om de foto’s te bekijken en te bespreken met als doel inzicht te krijgen in wat je uitstraalt, wat je voelt en wie je bent. Drie personen mogen deelnemen aan een fotosessie om te ervaren wat er met je gebeurt tijdens en na de fotosessie.

Aanmelden?
Stuur voor vrijdag 18 juni 2010 een e-mail met uw contactgegevens naar het redactiesecretariaat (redactie@tvc.nl) met als onderwerp ‘Fotosessie’ als u geïnteresseerd bent. De winnaars krijgen bericht op dinsdag 22 juni 2010. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:

Karin van Geloven - donderdag 10 juni 2010

Ik wil mezelf graag leren kennen en ben daarom beniewd wat een foto over mij zegt!

Maria Smink - dinsdag 8 juni 2010

Fotosessie: Weinig trainingen boeien mij écht, aanmelden doe ik zelden. Deze fotosessie lijkt zo simpel... en toch diepgaand. Briljant idee. Ben heel benieuwd wat ik over mijzelf leer!

Virginie Berger - maandag 7 juni 2010

Vergat te vermelden dat ik coach ben.Ik coach specialisten in ziekenhuizen. gr. Virginie B.

Virginie Berger - maandag 7 juni 2010

Wat een prachtig idee: je haalt met één blik binnen- en buitenkant bij elkaar. Dat zou ik heel graag willen ondervinden. Succes en groet, Virginie B.

Carolien Huffels - dinsdag 1 juni 2010

Ik heb hetidee dat ik de laatste paar jaar mezelf steeds meer echt ben gaan zien. Waar ik naar mijn idee nog teveel oog heb voor de negatieve kanten. Ik ben benieuwd wat er nog meer te ontdekken valt en hoe deze werkvorm toe te passen/adviseren is in coaching en training die ik geef.

Hinke Herrema - maandag 31 mei 2010

Een uitdaging die ik graag aanga. In Belgie zeggen ze "ik zie u graag" als men van iemand houdt. Ik wil mezelf graag leren zien !

Roy Hoyer - maandag 31 mei 2010

Ben heel benieuwd wat ik nu weer leer.

Josée van Dijk - maandag 31 mei 2010

Dit vind ik helemaal niet fijn, maar wel heel goed. Ik zou graag meedoen om mezelf hierin te overwinnen. Ik geef o.a. trainingen zelfbeeld, waar ik ook wel eens aan deze vorm gedacht heb...

Lida Wegewijs - maandag 31 mei 2010

Ik ben ooit eens (kort) gefilmd tijdens een coachingsgesprek. In vond dat toen best wel confronterend, maar ook zeer leerzaam was. Ik zou dit graag nog eens mee willen maken in een uitgebreidere sessie.

Patrice Kockelkorn - maandag 31 mei 2010

Wat een eyeopener!!Super

Marjolijn Schedler - maandag 31 mei 2010

Zou het erg leuk vinden om deze 'proeverij'te ervaren,omdat ik toch vaak hoor dat ik op een bepaalde uitstraling heb op mensen, terwijl ik mezelf niet zo zie/ ervaar. Dit zou nu echt een toegevoegde waarde kunnen zijn.

Marga Williams - maandag 31 mei 2010

Graag doe ik mee aan de sessie omdat ik bijna nooit letterlijk in de spiegel kijk en wat meer aandacht voor mezelf me heel goed lijkt.

Frans Coumans - maandag 31 mei 2010

Heel benieuwd!

willemien sloetjes - zondag 30 mei 2010

Heel spannend, maar wel verfrissend om eens niet kritisch naar jezelf te kijken, maar op een inspirerende manier.

marianne van der heijden - zondag 30 mei 2010

Spannend, boeiend en ongetwijfeld verrassend deze workshop.Ik wil graag meedoen. Hoe congruent is mijn zelfbeeld met het beeld wat de ander van mij ziet.

Beate van Arkel - zaterdag 29 mei 2010

Een wereldidee. Ik ben ongelofelijk benieuwd wat er gebeurt tijdens en na zo'n sessie. Succes ermee! Beate

mechtildpaauwe - zaterdag 29 mei 2010

Wat een mooi idee. Ik ben heel benieuwd en zou graag mee doen. Ik kan me heel goed voorstellen dat het werkt. Hartelijke groet, Mechtild

Redactie - vrijdag 28 mei 2010

Nogmaals, alleen aanmeldingen via de e-mail worden meegenomen in de loting (redactie@tvc.nl)

Annelien van Hoef-Timmermans - vrijdag 28 mei 2010

Een mooie gelegenheid om te leren van en over jezelf. Graag neem ik deel aan deze workshop. Een harte groet, Annelien van Hoef

Renée Koelen - vrijdag 28 mei 2010

Wat een spannend en aansprekend idee om op deze manier met foto's en zelfkijk om te gaan. Dit levert ongetwijfeld veel bijzonderheden op over wie ik ben, hoe ik in het leven sta en wellicht ook waar ik naar toe ga. Ik ben benieuwd naar mijn maskers, zichtbaar gemaakt door een master!

Henk Roseboom - vrijdag 28 mei 2010

Fotosessie: Voor mij geheel nieuw, ik werk werk veel met metaforen. Mezelf eerst confronteren lijkt mij het meest effectief. Heel bijzonder! Tot dan! Henk Roseboom

Carla de Greef - vrijdag 28 mei 2010

Ik wil mezelf graag aanmelden voor de Proeverij Fotosessie.

Redactie - vrijdag 28 mei 2010

Let op: alleen aanmeldingen via de e-mail worden meegenomen in de loting (redactie@tvc.nl)

P.Mosterman - vrijdag 28 mei 2010

fotosessie

Eric De Peerik - vrijdag 28 mei 2010

Fotosessie