Ik zoek een...

Actueel - Nieuws

Proeverij: Diagnose van Interpersoonlijk Gedrag

di 28 sep 2010

Proeverij: Diagnose van Interpersoonlijk Gedrag
Basisdag Mastertraining voor Coaches

Veel mensen denken dat hun gedrag een vast gegeven is. Niets is minder waar. Beïnvloed anderen, begin bij jezelf  laat zien hoe je bewust kunt kiezen voor het effectiefste gedrag, zodat je je doelen beter bereikt. Stuur voor vrijdag 15 oktober 2010 een e-mail met uw contactgegevens naar het redactiesecretariaat (redactie@tvc.nl) met als onderwerp ‘Beïnvloed anderen, begin bij jezelf’ als u geïnteresseerd bent, aan de voorwaarden voldoet en beschikbaar bent op 19 november 2010. De winnaar krijgt bericht op dinsdag 19 oktober 2010. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Proeverij
‘Een coach die niet meer leert, staat stil.’ Vanuit deze stelling en onze nieuwsgierigheid naar het leerproces van coaches biedt het TvC telkens aan één abonnee of anderszins geïnteresseerde een workshop aan. U neemt kosteloos deel met maar één tegenprestatie: dat u deelt met andere lezers wat u geleerd hebt. Wat wij van u vragen is een verslag van de workshop en van wat uzelf en andere deelnemers ervan vonden. Neem een digitale camera mee voor een foto-impressie.

Diagnose van Interpersoonlijk Gedrag
De trainingsdag Beïnvloed anderen, begin bij jezelf (naar het gelijknamige boek) leert de coach effectiever om te gaan met uiteenlopende vragen op het werk. Al gauw wordt duidelijk dat zowel de coach zelf, als de coachee veel meer invloed op zijn omgeving heeft dan hij/zij dacht.

Methodiek
De training is ontwikkeld en gebaseerd op ‘Interpersonal Diagnosis of Personality’ het prachtige werk van de Kaiser Foundation Group, opgetekend door T. Leary. Naast een gedegen theoretisch fundament wordt veel geoefend.

Trainer
Bert van Dijk & Anne-Lies Hustings laten de deelnemers op een vrolijke en toch serieuze manier zien dat je, om meer invloed uit te oefenen, beslist geen ‘baas’ hoeft te zijn.  Meer informatie: www.roosvanleary.com

Wanneer en waar
Deze workshop wordt verzorgd op 19 november 2010 in Doorn.

Aanmelden
Stuur voor vrijdag 15 oktober 2010 een e-mail met uw contactgegevens naar het redactiesecretariaat (redactie@tvc.nl) met als onderwerp ‘Beïnvloed anderen, begin bij jezelf’ als u geïnteresseerd bent, aan de voorwaarden voldoet en beschikbaar bent op 19 november 2010. De winnaar krijgt bericht op dinsdag 19 oktober 2010. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:

Margreet Gordeau - vrijdag 8 oktober 2010

Beïnvloed anderen, begin bij jezelf. Ik maak hier regelmatig gebruik van en benoem dit dan ook. Tot nu toe heeft dit goed uitgewerkt en zou hier graag meer over willen leren.

frits kuin - donderdag 7 oktober 2010

Leuk! Roos van Leary, veel mee gedaan. En nu verder leren..

Anna Adrichem - vrijdag 1 oktober 2010

Heerlijk lijkt me zo'n proeverij. Mijn eigen leerproces wil ik graag voeden. Groet, Anna

petra agema - woensdag 29 september 2010

Als trainer/coach gebruik ik de Roos van Leary (nog) niet - wel o.a.enneagrammen, NLP en "the 7 habits". Dit zou een mooie aanvulling kunnen zijn.

Ernst Jonker - woensdag 29 september 2010

Als coachend zzp-er ben ik vaak een 'druk baasje', maar wil het liefst geen 'baas' zijn. Ik ken de Roos van Leary, pas hem vaak toe, maar ontvang daar graag feedback op!

Jet Driessen - woensdag 29 september 2010

Eindelijk de Roos van Leary doorgronden! Dat wil ik heel graag! Ik kijk uit naar mn de oefeningen!

Redactie Tijdschrift voor Coaching - woensdag 29 september 2010

Stuur voor vrijdag 15 oktober 2010 een e-mail met uw contactgegevens naar het redactiesecretariaat (redactie@tvc.nl) met als onderwerp ‘Beïnvloed anderen, begin bij jezelf’ als u geïnteresseerd bent, aan de voorwaarden voldoet en beschikbaar bent op 19 november 2010. De winnaar krijgt bericht op dinsdag 19 oktober 2010. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Elfriede Arnoldy - woensdag 29 september 2010

Beste lezer, Het boek "Beïnvloed anderen begin bij jezelf" zet ik sinds 2008 regelmatig in in individuele coachingstrajecten. Ik zou het zeer leuk,leerzaam en inspirerend vinden om tijdens de workshopdag met 2 ervaren trainers meer ervaringsgericht kennis te maken met de methode. Mijn motto is een "leven lang leren" Ook met kennis overbrengen raak ik geïnspireerd door de coachees en cursisten. Niets is leuker dan inzichten te zien ontstaan, zowel bij de coachee als bij mezelf. hartelijke groet, Elfriede Arnoldy www.top-elf-traingen.nl

Co Gersen - woensdag 29 september 2010

Dit lijkt me een goede manier om ook weer eens bewust naar je eigen gedrag te kijken.