Ik zoek een...

Actueel - Nieuws

Proeverij: De Jassentechniek

ma 28 mrt 2011 - Loes Helwegen

Proeverij: De Jassentechniek
Opleiding tot erkend* Jassentechniek therapeut

De Jassentechniek is een behandelingsmethode die je in staat stelt om - in een korte tijd - een enorme hoeveelheid ballast (lees jassen) bij jezelf en bij anderen los te laten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan angsten, negatieve overtuigingen en patronen. De Jassentechniek geeft uitstekende resultaten bij burn-out, angsten, spanning, stress, onverwerkte trauma’s, vermoeidheidsklachten en een groot aantal fysieke klachten.

Meld u aan voor 25 april als u geïnteresseerd en beschikbaar bent op 26 mei, 27 mei en 22 juni 2011. De winnaar krijgt bericht op dinsdag 26 april 2011. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.
Klik hier om u aan te melden 

Proeverij
‘Een coach die niet meer leert, staat stil.’ Vanuit deze stelling en onze nieuwsgierigheid naar het leerproces van coaches biedt het TvC telkens aan één abonnee of anderszins geïnteresseerde een workshop aan. U neemt kosteloos deel met maar één tegenprestatie: dat u deelt met andere lezers wat u geleerd hebt. Wat wij van u vragen is een verslag van de workshop en van wat uzelf en andere deelnemers ervan vonden. Neem een digitale camera mee voor een foto-impressie.

Opleiding tot erkend* Jassentechniek therapeut
De opleiding tot erkend* Jassentechniek therapeut is een uitstekende basis en/of aanvulling voor zowel beginnende als gevestigde trainers, coaches (zowel particulier als bedrijfsleven) en therapeuten (zowel regulier en alternatief) en medisch specialisten. De Jassentechniek ondersteunt namelijk alle behandelingen, trainingen, enzovoort, die u geeft. Elke willekeurige behandeling geeft betere resultaten nadat iemand eerst zijn of haar jassen heeft uitgetrokken. Met andere woorden: kijk eerst eens wat er onder de jassen vandaan komt en ga dan pas behandelen, trainen, coachen en ondersteunen. Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk!
Meer informatie: http://www.jassentechniek.nl/
* De Jassentechniek is erkend door verschillende beroepsorganisaties en tevens door het CRKBO en KTNO.

Trainer
Hans de Waard is paramedicus, ontwikkelaar, coach, trainer en auteur. Zijn passie is mensen te ondersteunen en stimuleren om vol in hun eigen kracht, gezond en moeiteloos door het leven te gaan. Dat doet hij vanuit zijn 25 jaar lange ervaring als medisch en para-medisch ontwikkelaar en trainer van diverse alternatieve behandelingsmethoden. Zijn motivatie komt voort uit een intens verlangen en passie om samen met de mensen die op zijn pad komen te blijven groeien, zowel in bewustzijn en als mens. Zijn visie is dat de ballast die wij hier bij ons dragen ons nu remt om met vertrouwen door te groeien en zonder oogkleppen op, onze verantwoordelijkheid voor onszelf, elkaar en onze leefomgeving te nemen. Wij hebben elkaar hard nodig om verder te kunnen komen. Samen bouw je een mooier huis. Het is tijd om onze oude versleten jassen af te gooien…

Wanneer en waar
Deze training wordt verzorgd op 26 – 27 mei en 22 juni 2011 in Oss, Brabant.  

Aanmelden
Meld u aan voor 25 april als u geïnteresseerd en beschikbaar bent op 26 mei, 27 mei en 22 juni 2011. De winnaar krijgt bericht op dinsdag 26 april 2011. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.
Klik hier om u aan te melden Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:

Sandra van Praat - vrijdag 1 april 2011

Ik heb gister met Hans de Waard wat jassen uitgedaan, heerlijk! ik wil de opleiding (winnen)

Jan Huisman - vrijdag 1 april 2011

Dit is een mooie en zinvolle aanvulling voor de dagelijkse praktijk. Heel benieuwd.

Vicky Van Goethem - woensdag 30 maart 2011

In één woord: GEWELDIG! Een welgekomen aanvulling in mijn praktijk als ontspannings- en relaxatietherapeut. Duimen maar...

marlies Schnackers - woensdag 30 maart 2011

De aankondiging lokte tot verder lezen. Dat kwam door het onderwerp dat mijn belangstelling wekte in combinatie met de melding dat je er kosteloos heen kunt. Maar...bij goed lezen, lees ik dat er maar 1 persoon geselecteerd wordt om deel te nemen. Dat valt dan weer tegen. Nu maar hopen dat mij dat geluk ten deel valt :)

Ank Ronkaars - woensdag 30 maart 2011

Wish it, dream it, win it!

Anne Jan Zandstra - woensdag 30 maart 2011

Al één en ander over gehoord. Lijkt me een hele waardevolle aanvulling!

Ira Janssens - woensdag 30 maart 2011

Geweldige actie. De opleiding Jassentechniek staat al lang op mijn verlanglijstje!

René Moraal - woensdag 30 maart 2011

Super kans en mogelijkheid!! De Jassentechniek lijkt me een geweldige aanvulling op mijn praktijk!

G. Dalmolen - woensdag 30 maart 2011

wat zijn de kosten van de jassentechniekopleiding?

Willemijn Tholen - woensdag 30 maart 2011

Een aansprekend product met een pakkende naam. Razend benieuwd.

aukje spoelstra - woensdag 30 maart 2011

Lijkt me een fantastische techniek!