Ik zoek een...

Actueel - Nieuws

Proeverij: Bereik je doel in vijf dagen

di 28 jun 2011 - Loes Helwegen

Proeverij: Bereik je doel in vijf dagen
Voor ondernemers en managers

Lukt het ondanks alle inspanningen niet om uw doelen te halen met uw onderneming? Lukt het niet om datgene neer te zetten wat u voor ogen hebt? Dat komt wellicht omdat uw doel niet helder geformuleerd is. Bereik je doel in vijf dagen is een trainingstraject voor ondernemers en managers die méér uit hun werk en uit zichzelf willen halen. Na het traject heeft u een duidelijk doel gesteld en weet u hoe u dit moet bereiken.

Meld u aan voor 6 juli als u geïnteresseerd bent en beschikbaar op 24 oktober, 4 november, 14 november, 25 november en 16 december 2011. De winnaar krijgt bericht op donderdag 7 juli 2011. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Proeverij
‘Een coach die niet meer leert, staat stil.’ Vanuit deze stelling en onze nieuwsgierigheid naar het leerproces van coaches biedt het TvC telkens aan één abonnee of anderszins geïnteresseerde een workshop aan. U neemt kosteloos deel met maar één tegenprestatie: dat u deelt met andere lezers wat u geleerd hebt. Wat wij van u vragen is een verslag van de workshop en van wat uzelf en andere deelnemers ervan vonden. Neem een digitale camera mee voor een foto-impressie.

Bereik je doel!
Lukt het ondanks alle inspanningen niet om uw doelen te halen met uw onderneming? Lukt het niet om datgene neer te zetten wat u voor ogen hebt? Dat komt wellicht omdat uw doel niet helder geformuleerd is. In Bereik je doel in vijf dagen wordt dit doel duidelijk en worden zowel praktische als mentale belemmeringen om dit doel te bereiken overwonnen. Vervolgens worden de juiste stappen geformuleerd om dit doel te bereiken.

Het programma
In de training gaat u in vijf dagdelen actief aan de slag met specifieke vragen, daarbij gebruik makend van de expertise van de andere deelnemers. Het aangeboden programma is afgestemd op de wensen en vragen van de individuele coachee. U kunt terecht met vragen als:

  • Ik weet waar ik naar toe wil, hoe pak ik het aan?
  • Mijn omzet neemt af, wat doe ik daar aan?
  • Mijn klanten blijven weg, wat nu?
  • Ik heb een goed idee, maar hoe geef ik dit vorm?
  • Ik wil over mijn werk praten, maar met wie?
  • Hoe zet ik mijn product in de markt?
  • Hoe positioneer ik mijn bedrijf in de markt?
  • Is het nodig om mijn ondernemingsplan te herzien?
  • Hoe bereik ik potentiële klanten?

Het is ook mogelijk dat u met heel andere vragen worstelt.

Trainers
Eva Cochius is al twaalf jaar eigenaar van Klaver4 (http://www.klaver4coaching.nl/) en ze werkt als (team)coach en organisatieadviseur. Nanda Nobach is sinds 2005 ondernemer en eigenaar van De Inspirerende Boekhouder (http://www.deinspirerendeboekhouder.nl/). De samenwerking tussen deze twee trainers maakt een inspirerende en daadkrachtige training mogelijk.

Doelgroep
De training is geschikt voor ondernemers en managers.

Werkwijze
Tijdens deze interactieve training wordt gebruikt gemaakt van alle mogelijke methodes, zoals interviews, imaginatie,  managementmodellen, succesopstellingen, communicatie, enzovoort. De werkwijze is resultaatgericht en persoonlijk. Na iedere bijeenkomst zet de coachee concrete stappen.

Wanneer en waar
Deze vijfdaagse training wordt verzorgd op 24 oktober, 4 november, 14 november, 25 november en 16 december 2011. Trainingen vinden plaats in Schoorl, Noord-Holland.

Aanmelden
Meld u aan voor 6 juli als u geïnteresseerd en beschikbaar bent op 24 oktober, 4 november, 14 november, 25 november en 16 december 2011. De winnaar krijgt bericht op donderdag 7 juli 2011. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:

hetty jansen-verhagen - vrijdag 1 juli 2011

Zou het met deze training echt lukken om mijn doel te verwezenlijken ? Je leest het, alleen deze opmerking hierboven heeft al onhelderheid in zich. Ik kom er niet uit en wat zou het fijn zijn om eindelijk wel knopen te kunnen doorhakken en het doel in de ogen te kijken !