Ik zoek een...

Actueel - Nieuws

Om je als coach uitstekend te redden zijn 1000 fans genoeg

di 27 apr 2010 - Laura Babeliowksy

Hoe als coach te overleven in de huidige economie? Zijn er genoeg klanten voor iedereen? Voor degenen die erin slagen hun eigen groep van trouwe klanten op te bouwen, zijn de vooruitzichten gunstig.

Seth Godin noemt dit je “tribe”, Kevin Kelly noemt dit je “1000 true fans”. Volgens Kevin Kelly zijn 1000 mensen genoeg om een goedlopend bedrijf creëren. Steeds meer gaat de economie draaien om dit soort kleine gemeenschappen waarmee mensen in hun inkomen kunnen voorzien.

Wat is er nodig om zo’n gemeenschap te creëren? Basis is een visie en waarde waarmee je in de behoeften van de mensen in je tribe voorziet. Voorwaarde is ook dat je nauwe banden onderhoudt met deze 1000 mensen om te weten wat ze nodig hebben en ze te kunnen voeden met inspiratie en ideeën. Er is maar één manier om dit met 1000 mensen voor elkaar te krijgen: via de Sociale Media zoals Twitter, LinkedIn, Facebook, YouTube, etc.

Juist voor coaches bieden de Sociale Media enorme kansen. Waarom? Meedoen in de Sociale Media is niet anders dan in gesprek zijn met mensen. Coaches zijn vaak mensen met ideeën en visie die in staat zijn waardevolle relaties met anderen aan te gaan. Ze kunnen de Sociale Media gebruiken om zichtbaar te worden voor hun fans en geloofwaardigheid op te bouwen.

Maar dat is niet het enige. Om met je 1000 fans je brood te verdienen, zul je ook jezelf moeten promoten. En weten wat de manieren zijn om er klanten mee te krijgen op een prettige manier terwijl je toch de relatie met je klant centraal stelt. Hoe kun je dat precies doen?

Meer informatie hierover kun je krijgen in het GRATIS telefonisch seminar “Zeven tips om klanten te krijgen met sociale media”. In dit teleseminar leer je zeven manieren om met behulp van sociale media je potentiële klanten te overtuigen en te verleiden om klant te worden. Stuk voor stuk manieren die heel simpel zijn toe te passen en een enorm verschil kunnen maken om de tijd die je aan sociale media besteedt rendabel te maken. Terwijl je toch de relatie met je volgers voorop stelt. In dit teleminar besteden we ook aandacht aan het Social Media Event dat Erno Hannink en Laura Babeliowsky op 10 juni a.s. voor de derde keer organiseren bij Seats2Meet in Maarssen.

Je bent van harte welkom om dit gratis teleseminar te downloaden. Je kunt dat hier doen: http://tinyurl.com/y8b2waf  

Laura Babeliowsky is ondernemerscoach. Ze helpt dienstverleners als coches, trainers en adviseurs om meer klanten te krijgen en is uitgever van een veelgelezen ezine over acquisitie en marketing voor dienstveleners. Voor artikelen over acquisitie kun je kijken op haar website http://www.getclientsnow.nl/Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:

chemikus - donderdag 9 februari 2012

Hoi Mannen,Succes en ik zal jullie deze week blijven volgen.VTOC Fokker? 2jr geleden koprol gemaakt bij de arctic. universal life insurance