Ik zoek een...

Actueel - Nieuws

Dag van de Coach: 9 juni 2011

di 26 okt 2010 - Jorg Winkelmolen

Vanaf 2007 organiseert het Tijdschrift voor Coaching de jaarlijks terugkerende Dag van de Coach. De laatste tijd merken we dat er enige verwarring aan het ontstaan is doordat meerdere organisaties hun event onder de naam "Dag van de Coach" organiseren (zowel in binnenland als buitenland). We willen u er dan ook op wijzen dat de Dag van de Coach van het Tijdschrift voor Coaching plaatsvindt op 9 juni 2011, wederom in De Reehorst (Ede).  

We zijn inmiddels druk bezig met het programma en kunnen u beloven dat het weer een spetterende en informatieve dag gaat worden! Via deze website, ons Twitteracount @coachblad, www.dagvandecoach.nl en de nieuwsbrief van het Tijdschrift voor Coaching houden we u uiteraard op de hoogte van alle ontwikkelingen. Medio januari zullen we starten met de inschrijvingen. Ben er snel bij, vorige jaar was de Dag van de Coach binnen 3 weken totaal uitverkocht!

We hopen u graag weer terug te zien op de enige echte Dag van de Coach, 9 juni 2011 in De Reehorst, Ede!Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:

Jorg Winkelmolen - Dag van de Coach - donderdag 28 oktober 2010

Bij de Dag van de Coach 2010 was de toegangsprijs € 175,00 voor abonnees en € 195,00 voor niet-abonnees. De prijzen voor de komende Dag van de Coach zullen niet veel afwijken hiervan.

petra sliepenbeek - woensdag 27 oktober 2010

kunt u mij bij benadering zeggen wat de prijs is voor deelname aan de dag?