Ik zoek een...

Actueel - Nieuws

CoachWeb blijft online!

di 25 mei 2010

Eind 2008 is CoachWeb tot stand gekomen via NING. NING is een platform waarop gebruikers hun eigen netwerk kunnen creëren en beheren. Onlangs heeft NING besloten hun bedrijfsvoering te veranderen; vanaf juli moeten de oprichters van netwerken een abonnement gaan afsluiten. Als de oprichter van een netwerk geen abonnement afsluit wordt het netwerk verwijderd. We hebben goed nieuws: CoachWeb heeft besloten door te gaan! We zouden het namelijk hartstikke zonde vinden als bijna 3000 mensen hun online platform kwijtraken!

Als lid van CoachWeb gaat er weinig veranderen, het wordt zelfs beter: de Google-Ads verdwijnen en waarschijnlijk worden Facebook en Twitter volledig geïntegreerd in CoachWeb. Verder is NING bezig met de ontwikkeling van diverse nieuwe functies! CoachWeb blijft bestaan en blijft 100% gratis voor leden! De kosten van het netwerk CoachWeb gaan gedragen worden door het Tijdschrift voor Coaching. 

Dus blijf actief op CoachWeb! Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:

Franklin - vrijdag 28 mei 2010

We hebben het niet gered met het Eurovisiesongfestival, maar we hebben wel Caochweb!!Compliment voor Jorg Winkelmolen en het Tijdschrift voor Coachen.