Ik zoek een...

Actueel - Nieuws

Beter presterende werknemers? Zo gefixt!

di 17 dec 2019

In een arbeidsmarkt als die van vandaag, is een fijne werkomgeving van gigantisch belang. Werknemers tevreden? Klanten tevreden.

Over het algemeen heeft een positieve werksfeer invloed op de prestaties van de werknemer. Dit is te behalen door werkgevers het gevoel te geven dat hun woorden ertoe doen. Hierdoor hebben ze een beter beeld van dat wat zij betekenen voor een bedrijf. Zodra zij hun rol in het bedrijf continu herkennen, ontstaan er persoonlijke doorgroeimogelijkheden.

Geluk op de werkvloer creëer je met deze tips.

1. Betrokkenheid
Door werknemers te betrekken gaan niet alleen de prestaties van de werknemer omhoog, maar ook de kansen voor het bedrijf. “Door een goede communicatie tussen werkgever, manager en werknemer te onderhouden, kunnen bedrijven hoge prestaties behalen en tegelijkertijd een fijne werkomgeving bieden”, aldus Greg Brown, CEO van Reflektive.

“Deze aanpak geeft werknemers wat ze nodig hebben, inclusief nieuwe ervaringen en professionele groeimogelijkheden. Als dit goed wordt gedaan, gelden dezelfde positieve uitkomsten voor het bedrijf. Het creëert een klassiek win-win scenario”, zegt Brown. De communicatie tussen werknemer en werkgever zorgt niet alleen voor betere prestaties, maar ook voor een sterker verantwoordelijkheidsgevoel.

2. 'Werknemers eerst' mentaliteit
Werknemers profiteren ervan wanneer taakprestaties worden ondersteund, prestaties en bijdragen erkend worden en hun ontwikkeling bevordert. Als werkgever profiteer je ook door inzicht te krijgen in de individuele behoeften van jouw werkploeg. Geen mens is perfect, dus reken mensen niet af op imperfecties. Peil wát de sterke en zwakke kanten van een individu zijn, gerichte ondersteuning op de zwakke kanten zal zich terugverdienen.

3. Feedback
Door middel van het krijgen van feedback kunnen werknemers groeien. Feedback moet regelmatig afgeleverd worden om voortdurende verbetering en betrokkenheid van medewerkers te stimuleren. Het helpt ook om goede prestaties van een werknemer te documenteren. Hiermee heb je als werkgever als het ware bewijs van goede prestaties, waaraan je niet alleen jezelf, maar ook de betreffende uitvoerende kan herinneren. (bron: Baaz | Sterre Hartjes)Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:

ELIZABETH - vrijdag 24 januari 2020

GROEPSLENING GROUP INC U bent toegegeven aan waar u leningen kunt krijgen Een lening om uw schuld gemakkelijk af te lossen? Een lening om het soort bedrijf te starten dat u wilt doen? Een lening voor educatieve doeleinden? Een lening om een ??appartement te kopen? Een lening om deze droomauto te kopen? Kijk niet verder, LENDING TREE INC biedt leningen Geen verborgen betalingen van 1.000 tot 20.000.000 EUR / USD / POUNDS Bij een zeer lage participatiegraad van 3% We hebben een leen- en leveringsnetwerk opgezet financiële hulp aan klanten wereldwijd. We streven ernaar onze standaard van uitmuntendheid te handhaven Onze diensten op elk moment van de dag aanbieden. We geven een lening aan degenen die financiële hulp nodig hebben in termen van 1 tot 20 jaar Onze diensten omvatten ook . echte financiering . onroerende investeerder, . bouw leningen, . startende leningen, . woningkredieten . consumentenleningen, . FHA-leningen, . persoonlijke leningen, . autoleningen en anderen Neem contact met ons op als u een lening of financiële hulp nodig heeft e-mail: lendingtreegroupinc@gmail.com e-mail: lending-tree@outlook.com WhatsApp: +1 213 419 2419 Met warme overweging