Ik zoek een...

Actueel - Nieuws

Weggeefactie: Zakelijk zelfvertrouwen

Durf succesvol te zijn

ma 22 jun 2020

Het boek Zakelijk zelfvertrouwen: Durf succesvol te zijn geeft je heldere antwoorden en praktische handvatten om je ambities waar te maken. Het is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten uit de psychologie en gedragswetenschappen en aangevuld met praktische ervaringen en persoonlijke verhalen van mensen die – met vallen en opstaan – hun ambities hebben waargemaakt.

In de praktijk ervaren velen een kloof tussen hun ambities aan de ene kant en de dagelijkse praktijk aan de andere kant. Je wilt wel succesvol worden, zichtbaar worden, maar ‘iets’ houdt je tegen voor je gevoel. Twijfel je of het voor jou weggelegd is. Mis je het zakelijke (zelf)vertrouwen om er vol voor te gaan. En dat terwijl zelfvertrouwen een zeer belangrijke succesfactor is in het overbruggen van deze kloof.

Want als jij niet in jezelf gelooft, doet een ander het ook niet. Maar hoe ga je concreet (weer) in jezelf geloven en kom je daadwerkelijk in actie? Hóe doe je dat? Wat zegt de wetenschap hier over?

Na het lezen van dit boek weet je precies wat je moet doen (en laten) om met zakelijk zelfvertrouwen je ambities waar te maken. Laat je niet langer tegenhouden; durf succesvol te zijn!

"Jikkie geeft in hele vlotte en heldere taal praktische tips hoe jij hiernaartoe kunt groeien. Lees daarom dit boek!” – Elske Doets – CEO en Zakenvrouw van het jaar

“Ik heb me in moeten houden om je boek niet in een keer uit te lezen. Het gaf me inzichten die ik nog niet ergens anders heb kunnen opdoen. Het maakt dat mijn (gebrek aan) zakelijk zelfvertrouwen eindelijk snap. En dat ik er zelf ook echt mee aan de slag kan. Jij geeft me krachtige en praktische tips waarmee ik wel direct mee aan de slag kan”. Marjolijn Daverveld - ondernemer

“Jikkie heeft een praktisch en goed onderbouwd boek geschreven over een belangrijk thema voor vrouwen (en mannen): zelfvertrouwen. Door het lezen en het actief verwerken van de tips uit het boek, kun je jouw belemmerende overtuigingen loslaten en al jouw ambities gaan realiseren!” – Prof. Dr. Josette Dijkhuizen

Over de auteur
Drs. Jikkie Has is auteur, spreker en ondernemer. Zij geeft lezingen en traint ambitieuze vrouwen naar meer zakelijk zelfvertrouwen vanuit de vertaling van wetenschappelijke inzichten naar praktische handvatten met een vleugje humor en zelfspot waardoor je je ambities echt waar kunt gaan maken.

In samenwerking met auteur Jikkie Has mogen wij drie exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met dinsdag 7 juli. Woensdag 8 juli worden de winnaars per e-mail geïnformeerd. Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie.

Let op: reacties via onderstaand veld worden niet meegenomen.