Ik zoek een...

Actueel - Nieuws

Weggeefactie: Zakelijk zelfvertrouwen

Durf succesvol te zijn

ma 22 jun 2020

Het boek Zakelijk zelfvertrouwen: Durf succesvol te zijn geeft je heldere antwoorden en praktische handvatten om je ambities waar te maken. Het is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten uit de psychologie en gedragswetenschappen en aangevuld met praktische ervaringen en persoonlijke verhalen van mensen die – met vallen en opstaan – hun ambities hebben waargemaakt.

In de praktijk ervaren velen een kloof tussen hun ambities aan de ene kant en de dagelijkse praktijk aan de andere kant. Je wilt wel succesvol worden, zichtbaar worden, maar ‘iets’ houdt je tegen voor je gevoel. Twijfel je of het voor jou weggelegd is. Mis je het zakelijke (zelf)vertrouwen om er vol voor te gaan. En dat terwijl zelfvertrouwen een zeer belangrijke succesfactor is in het overbruggen van deze kloof.

Want als jij niet in jezelf gelooft, doet een ander het ook niet. Maar hoe ga je concreet (weer) in jezelf geloven en kom je daadwerkelijk in actie? Hóe doe je dat? Wat zegt de wetenschap hier over?

Na het lezen van dit boek weet je precies wat je moet doen (en laten) om met zakelijk zelfvertrouwen je ambities waar te maken. Laat je niet langer tegenhouden; durf succesvol te zijn!

"Jikkie geeft in hele vlotte en heldere taal praktische tips hoe jij hiernaartoe kunt groeien. Lees daarom dit boek!” – Elske Doets – CEO en Zakenvrouw van het jaar

“Ik heb me in moeten houden om je boek niet in een keer uit te lezen. Het gaf me inzichten die ik nog niet ergens anders heb kunnen opdoen. Het maakt dat mijn (gebrek aan) zakelijk zelfvertrouwen eindelijk snap. En dat ik er zelf ook echt mee aan de slag kan. Jij geeft me krachtige en praktische tips waarmee ik wel direct mee aan de slag kan”. Marjolijn Daverveld - ondernemer

“Jikkie heeft een praktisch en goed onderbouwd boek geschreven over een belangrijk thema voor vrouwen (en mannen): zelfvertrouwen. Door het lezen en het actief verwerken van de tips uit het boek, kun je jouw belemmerende overtuigingen loslaten en al jouw ambities gaan realiseren!” – Prof. Dr. Josette Dijkhuizen

Over de auteur
Drs. Jikkie Has is auteur, spreker en ondernemer. Zij geeft lezingen en traint ambitieuze vrouwen naar meer zakelijk zelfvertrouwen vanuit de vertaling van wetenschappelijke inzichten naar praktische handvatten met een vleugje humor en zelfspot waardoor je je ambities echt waar kunt gaan maken.

In samenwerking met auteur Jikkie Has mogen wij drie exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met dinsdag 7 juli. Woensdag 8 juli worden de winnaars per e-mail geïnformeerd. Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie.

Let op: reacties via onderstaand veld worden niet meegenomen.Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:

brianhuagen - zaterdag 1 augustus 2020

Naam ... Brian Günter Haugen Wonen in ..... Noordrijn-Westfalen Beroep ...... zakenman Leningbedrag .... € 250.000 Rente op leningen .... 1% Religie: katholicisme Mijn e-mailadres voor elke behoefte; brianhuagen101@gmail.com Er werd gezegd dat het leven pas echt ten volle kan worden genoten als er lijden en pijn is geweest. Ik ben blij en dankbaar dat ik bij mijn Mizuho Bank, Ltd. ben Bijkantoor Düsseldorf ontving een lening van € 250.000 op bankrekening. Bent u een man of een vrouw die een lening heeft aangevraagd en door uw bank is afgewezen? Ik wil je vandaag vertellen dat je een lening kunt krijgen bij het beste online bedrijf en dat je niet veel documenten hoeft in te vullen, ze hebben ook een goede rente van 1%. Ik werd aan AASIMAHA ADILA LOAN COMPANY voorgesteld door een vriend die van hen een lening had gekregen. Ik had contant geld nodig en ging naar mijn bank. Ze vertelden me dat ik vanwege een slechte kredietwaardigheid niet in aanmerking kwam voor een lening en dat de bankrentetarieven hoog waren. Ik ben nu gelukkig omdat ik de big business van mijn dromen kan opbouwen. Mijn betaling begint binnenkort. Verspil geen tijd meer aan de commerciële bank met de hoge rente en pas AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM toe om uw lening te krijgen. Ze krijgen heel snel goedgekeurde leningen en crediteren uw account op dezelfde dag van de aanvraag. Nee, er zijn teveel processen en procedures bij betrokken, zoals bij banken. De leningsmaatschappij weet niet dat ik dit goede nieuws deel. U kunt via e-mail contact met hen opnemen. Meld je nu aan ..... (aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com) Mijn e-mailadres voor elke equire; brianhuagen101@gmail.com

Emmy van Egteren - dinsdag 7 juli 2020

Geweldig, nu ik samen met mijn collega ga starten kunnen we wel wat goede inzichten en onderbouwing gebruiken, om onszelf direct professioneel te laten zien.

Renilde - vrijdag 3 juli 2020

Dit klinkt veelbelovend en zeer bruikbaar !

Yvonne - woensdag 1 juli 2020

Leuk!

Lammy - maandag 29 juni 2020

Dit is nou net waar ik tegenaan loop, geen lef Wel kwaliteiten :-)

marielle nijsten - zondag 28 juni 2020

Ik denk dat vooral de mensen die ik coach hier veel van kunnen opstekeken

Maarten - zaterdag 27 juni 2020

Graag ontvang ik het boek van Jikkie Has Maarten

krista Minkhorst - zaterdag 27 juni 2020

Zo herkenbaar dit onderwerp! Ik heb er diverse coachees op gecoacht. En ik herken hem zelf soms ook....

Anja - zaterdag 27 juni 2020

Ik ben reuze ambitieus en wil mij graag verbeteren op dit terrein. Dus ik ben klaar om het boekte ontvangen en te promoten in mujn netwerk.

Ellen - vrijdag 26 juni 2020

Dit is een zinvol boek, want ongeacht je ervaring, we kennen allemaal die muppet op onze schouder op momenten dat we even in een lastige situatie zitten!

Bert Jorritsma - vrijdag 26 juni 2020

Een thema dat ik bij mijn studenten altijd tegenkom. Lijkt mij een inspirerend boek om te lezen en te gebruiken in het onderwijs. Voor een stevige basis om de praktijk in te stappen.

van de graaf - vrijdag 26 juni 2020

Het thema sluit erg aan bij waar ik mee worstel..

Goedele Laga - vrijdag 26 juni 2020

Ik coach veel vrouwen met ambities, met dit boek kan ik hen nog beter begeleiden.

Hans - donderdag 25 juni 2020

Tips kan ik goed gebruiken bij mijn start-up.

Wendi van Voorst - donderdag 25 juni 2020

Dit zou precies het juiste boek op het juiste tijdstip en op de juiste plaats zijn!

Cilia Roovers - donderdag 25 juni 2020

Ja wil ik winnen en vooral lezen

Erica - donderdag 25 juni 2020

Interessant boek met een voor mij actueel thema waar ik nu mee aan de slag wil/ben/ga.???? Ga hier vast mooie inzichten door verwerven en/of weer een stap dichterbij komen.

ria - donderdag 25 juni 2020

Heel graag! Ik denk dat ik daar veel van kan opsteken!

Lidwien Goossens - donderdag 25 juni 2020

Interessant onderwerp! Ik ben benieuwd naar zowel de wetenschappelijke inzichten als de praktische handvatten mbt dit thema

Huub van Osch - donderdag 25 juni 2020

Yes

Annemarie Janssen - donderdag 25 juni 2020

Als er geen gebrek aan (zakelijk) zelfvertrouwen meer zou zijn, wat moet er dan onder ogen gezien worden? Misschien brengt jouw boek (een deel van) het antwoord.

Jeanneke Bruning - donderdag 25 juni 2020

Ik kan nog wel wat zakelijk zelfvertrouwen gebruiken.

Maria de Voogd - donderdag 25 juni 2020

Ik ben heel benieuwd naar de wetenschappelijke inzichten uit de gedragswetenschap. Ook ben ik benieuwd hoe de auteur 'zelfvertrouwen' en 'succesvol' definieert. Ongetwijfeld ga ik iets aan dit boek hebben!

Stieneke Lucassen - donderdag 25 juni 2020

Herkenbaar thema. Ik ben overtuigd van de zinvolheid van mijn werk en van mijn kundigheid. Desondanks staat het me tegen mezelf als dusdanig aan te prijzen en dus laat ik het zitten en zit ik mezelf in de weg.

louella rooijer - donderdag 25 juni 2020

lijkt me interessant

Mireille Versyck - donderdag 25 juni 2020

Het klinkt als muziek in de oren.

Ingrid Boerbank - donderdag 25 juni 2020

Benieuwd naar de vertaling van de wetenschappelijke inzichten door Jikkie voor ijzersterk zelfvertrouwen zodat ambities staan als een huis.

Pieter van der Keur - donderdag 25 juni 2020

Lijkt me een fantastisch boek om te lezen en mee te werken.

JW van Binsbergen - donderdag 25 juni 2020

Er moet per definitie een spanning zijn tussen ambitie en zelfvertrouwen, de zakelijke component van zelfvertrouwen maakt dit een werkbare en vruchtbare spaning.

Yolanda Schaap-van Veen - donderdag 25 juni 2020

Jaaahh graag ik heb vaak de neiging om mijzelf klein te maken tijdens acquisitie of opdrachtgesprek. Ik kan wel wat tips gebruiken.

Emily Nijhuis - donderdag 25 juni 2020

Een thema voor iedere ondernemer ;-)

Géza - donderdag 25 juni 2020

Leesvoer dat van pas kan komen. Altijd mooi meegenomen.

Mylene Spierts - donderdag 25 juni 2020

Onlangs gestart als ZZP-er dus dit boek is welkom!

Monique - donderdag 25 juni 2020

Wow, dit zou een hele mooie aanvulling zijn in mijn coachpraktijk, waar ik jonge vrouwen met een overwegend introverte persoonlijkheid coach bij meer zelfvertrouwen.

Monique - donderdag 25 juni 2020

Hier worstel ik nog mee, dus graag!

Sietske Mulder - donderdag 25 juni 2020

Nieuwsgierig en doe dus graag mee

diny kiers - donderdag 25 juni 2020

Huppetee, over de hobbel heen!!!

John - donderdag 25 juni 2020

Wil ik aan mijn dochter cadeau doen,die werkt als personeelsadviseurs en ontmoet dagelijks werknemers zonder zelfvertrouwen

margo - donderdag 25 juni 2020

woww, als ik nog iets moet leren is heet dit wel!! Zeker als vrouw moet je je eigen ingebakken verwachtingspatronen kunnen afschudden en op een goede manier "je mannetje staan" in een zakelijke omgeven, zie graag uit naar alle tips en handvaten.

Ingrid ten Have - donderdag 25 juni 2020

inzetten bij loopbaan gesprekken met studenten

Hanneke - donderdag 25 juni 2020

Lijkt me erg nuttig voor mij????

Filius Els - donderdag 25 juni 2020

Ik wil ook zelfstandig ondernemen, heb veel ambitie, toch trekt twijfel soms. Daarom zal ik graag dit boek lezen!

Margaret de Jong - donderdag 25 juni 2020

Ik ben nieuwsgierig! Ik wil heel graag de stap maken om (deels) voor mezelf te beginnen. Mijn ideeën zijn goed en werkelijk aanvullend. Maar de stap lijkt nog steeds veel te groot. Ik hoor zo vaak in mijn omgeving over dezelfde belemmeringen die ik ook voel. Na dit boek mogen er echt geen excuses meer zijn!

gwenda - donderdag 25 juni 2020

doe graag mee