Ik zoek een...

Actueel - Nieuws

Weggeefactie: Kleuren in coaching

Caleidoscopisch perspectief op coaching

wo 24 nov 2021

Leren en ontwikkelen bij coaching
In dit boek geven negentien auteurs hun perspectief op leren en ontwikkelen in het kader van coaching. Centraal staan de vragen: welk perspectief is voor jou belangrijk? En hoe kleur jij het coachvak in? De auteurs laten zien hoe ze kijken naar coaching, welk perspectief ze hanteren en wat hun overwegingen en ervaringen zijn. Het gaat in dit boek niet alleen om individueel coachen, maar ook om team- en organisatiecoaching en het opleiden van coaches.

Gemeenschappelijk hebben de auteurs dat ze allemaal bevlogen zijn over het coachvak en zich bezighouden met het leren door professionals. Ze belichten allemaal een ander facet van coaching, waardoor er een caleidoscoop ontstaat met verschillende perspectieven. Het nodigt de lezer uit tot reflectie op eigen perspectieven die gehanteerd worden.

Verdiepen en bekwamen in het coachvak
De combinatie van theorie, praktijk en verwerkingsopdrachten maakt Kleuren in coaching belangrijk voor iedereen die zich in het coachvak wil verdiepen en bekwamen: opleiders, coaches, supervisoren, begeleiders van leer- en ontwikkelprocessen, onderzoekers, bestuurders en opdrachtgevers. En voor iedereen die ‘gewoon’ nieuwsgierig is naar het fenomeen coaching.

Kleuren in coaching is tot stand gekomen onder hoofdredactie van Marijke Sybesma. Het bevat bijdragen van Marcel Hoonhout, Ger van Doorn, Gideon Bakker, Willy Bakers, Christa van Luijk, Lenka Hora Adema, Sijtze de Roos, Manon Ruijters, Tom van Oeffelt, Björn Prevaas, Marijke Lingsma, Mark van Peufflik, Fer van den Boomen, Gertjan Schuiling, Simon Twaalfhoven, Tanja Odijk, Theo Groot en Allard de Hoop

In samenwerking met Boom uitgevers mogen we vijf exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met 8 december 2021. Winnaars worden per e-mail geïnformeerd.

 

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie