Ik zoek een...

Actueel - Nieuws

Proeverij: Introductietraining Enneagram

ma 22 nov 2010 - Loes Helwegen

Heb je interesse in een goede kennismaking met het enneagram, met de negen persoonlijkheidstructuren, en met een nieuwe kennismaking met... jezelf?

Meld u aan voor 10 december als u geïnteresseerd en beschikbaar bent op 27 januari 2011. De winnaar krijgt bericht op vrijdag14 december 2010. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Klik hier om u aan te melden!

Proeverij
‘Een coach die niet meer leert, staat stil.’  Vanuit deze stelling en onze nieuwsgierigheid naar het leerproces van coaches biedt het TvC telkens aan één abonnee of anderszins geïnteresseerde een workshop aan. U neemt kosteloos deel met maar één tegenprestatie: dat u deelt met andere lezers wat u geleerd hebt. Wat wij van u vragen is een verslag van de workshop en van wat uzelf en andere deelnemers ervan vonden. Neem een digitale camera mee voor een foto-impressie.

Introductietraining??
Deze introductietraining is vooral interessant voor als u:
• wilt ontdekken wat het enneagram is en wat de negen persoonlijkheidstypen inhouden;
• wilt verkennen wat het enneagram voor u kan betekenen (in relaties, in werk, in uw ontwikkeling);
• benieuwd bent naar hoe u het enneagram kunt gebruiken ten behoeve van persoonlijke ontwikkeling: ‘Ik weet mijn type maar wat nu?’
• wilt ontdekken hoe u het in de praktijk en in uw beroep kunt gebruiken.

Inhoud programma
• U maakt kennis met het model, de negen typen en de methode voor zelfontwikkeling.
• We maken een 'rondreis' langs de negen typen en wellicht herken u zich dan in één daarvan.
• U doet een korte test om u hierop te oriënteren.

Er is veel ruimte voor vraag en antwoord. Afhankelijk van de interesses in de groep kunnen zaken aan bod komen als: ‘do's and don'ts’, zin en onzin, geschiedenis, testen, enzovoort. Zo kan ook meer accent komen op bijvoorbeeld de psychologische of juist de spirituele kant, of de toepassing van het enneagram in relaties of in werk. Er wordt interactief gewerkt met de deelnemers. Korte inleidingen worden afgewisseld met mini-panels, een opdracht, een korte aandachtstraining. www.enneagram-nederland.nl

Wanneer en waar
Deze workshop wordt verzorgd op 27 januari 2011 in het Conferentiecentrum Bovendonk te Hoeven.

Aanmelden 
Meld u aan voor 10 december als u geïnteresseerd en beschikbaar bent op 27 januari 2011. De winnaar krijgt bericht op vrijdag14 december 2010. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Klik hier om u aan te melden!