Zoek een beroepsorganisatie

Het Tijdschrift voor Coaching werkt samen met verschillende beroepsorganisaties op gebied van coaching. Leden van deze organisaties denken mee en dragen inhoudelijk bij aan de artikelen in het TvC. Zij zorgen keer op keer voor kwalitatieve inhoud die aansluit bij de praktijk van het vak van coach. Bovendien zijn veel van onze lezers aangesloten bij een van deze beroepsorganisaties. 

Zoek je een beroepsorganisatie op gebied van coaching of wil je meer weten? Hier een overzicht:


LVSC, Beroepsvereniging voor Professioneel Begeleiders

LVSC is dé beroepsvereniging (met beroepsregistratie) voor gekwalificeerde Coaches, Supervisoren en Organisatiebegeleiders.

Wij bieden professionele Coaches, Supervisoren en Organisatiebegeleiders een plek om te leren en het vak van professioneel begeleiden verder te ontwikkelen.

Met het Tijdschrift voor Begeleidingskunde, kennis en ontwikkelingssessies en intervisie blijven aangesloten professioneel begeleiders zich verdiepen en professionaliseren. 

Naar de website

Vereniging van Erkende Stress en Burn-outcoaches, VESB

 

In maart 2017 is de VESB | ACSB opgericht als keurmerk voor kwalitatieve begeleiding bij stress en burn-out.

Voor een volledig overzicht van onze vereniging verwijzen we u graag naar onze website, www.vesb.eu

 

Naar de website

NOBCO, Nederlandse orde van beroepscoaches

NOBCO is hét aanspreekpunt voor en over coaching in Nederland. We zijn er voor iedereen die op zoek is naar een professionele coach en voor coaches die willen werken aan verdere professionalisering van het coachvak.Wij staan voor het opbouwen en delen van goede (wetenschappelijke) kennis over coaching. 

Naar de website

ProfessioneelBegeleiden.nl

Kennis als Kern van Verbinding!

ProfessioneelBegeleiden.nl is het content-platform waarop alle vakbladen + archieven van Kloosterhof digitaal beschikbaar worden gesteld. Leden van 14 beroepsverenigingen hebben toegang tot elkaars vakblad en toegang tot meer dan 400 thema's en 6000 artikelen

Naar de website