Ik zoek een...

Actueel - Nieuws

Weggeefactie: Profileren zonder Opscheppen

Maak jezelf zichtbaar op een manier die bij je past

ma 20 apr 2020

Je wilt gewaardeerd worden om wie je bent en wat je doet, maar je houdt wellicht niet van spotlights. Toch is het belangrijk om zichtbaar te zijn als je meer impact wilt maken en behoefte hebt aan erkenning voor je werk. Als je zichtbaar bent, weten anderen weten ook wat ze aan je hebben en waarvoor ze bij jou terechtkunnen. Zichtbaarheid helpt je verder te groeien en werk naar je toe te trekken waarvan je energie krijgt.

In het boek Profileren zonder Opscheppen leert zichtbaarheidsexpert Mirjam Hubregtse je jezelf zichtbaar te maken op een manier die bij jou past, zonder je op de borst te slaan. Doordat je anders leert denken over jezelf en werksituaties, worden de tips uit dit boek geen aangeleerde trucjes. Je nieuwe gedachten worden onderdeel van jou, waardoor je automatisch ander gedrag laat zien. Gedrag dat jou helpt succesvoller te zijn.

Waarschijnlijk wil jij ook dat anderen naar jouw mening vragen en naar jou luisteren. Of misschien zegt je leidinggevende of een collega dat je je meer moet laten zien? Houd je niet van opscheppen? Dan is dit boek echt wat voor jou. Profileren zonder Opscheppen staat vol tips en citaten uit interviews met ervaringsdeskundigen, zoals advocaat-partner Marry de Gaay Fortman, voormalig hockeybondscoach Marc Lammers, CEO en goudhaan Mark Heine en winnares van de Amsterdamse Ondernemersprijs Bianca van der Lee.

Over Mirjam Hubregtse...
Drs. Mirjam Hubregtse adviseert organisaties op het gebied van zichtbaarheid en zij traint en coacht professionals. Zij weet als geen ander het beste in je naar boven te halen. Mirjam is managing partner van Room to Grow, de? expert in profilering en personal branding. De aanpak van Room to Grow is inspirerend, persoonlijk en praktisch. Dat is ook de insteek van dit boek: je kunt er direct mee aan de slag. Met het winnen van de Vrouw in de media Award 2019 heeft Mirjam de tips uit het boek ook zelf in de praktijk gebracht en laten zien dat jezelf als deskundige neerzetten ook kan zonder steeds zelf van de daken te hoeven schreeuwen hoe goed je bent. www.profilerenzonderopscheppen.nl en www.roomtogrow.nl

In samenwerking met auteur Mirjam Hubregtse mogen we drie exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met dinsdag 5 mei. Woensdag 6 mei worden de winnaars per e-mail geïnformeerd. Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie.

 

Let op: reacties via onderstaand veld worden niet meegenomen.Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:

brianhuagen - zaterdag 1 augustus 2020

Naam ... Brian Günter Haugen Wonen in ..... Noordrijn-Westfalen Beroep ...... zakenman Leningbedrag .... € 250.000 Rente op leningen .... 1% Religie: katholicisme Mijn e-mailadres voor elke behoefte; brianhuagen101@gmail.com Er werd gezegd dat het leven pas echt ten volle kan worden genoten als er lijden en pijn is geweest. Ik ben blij en dankbaar dat ik bij mijn Mizuho Bank, Ltd. ben Bijkantoor Düsseldorf ontving een lening van € 250.000 op bankrekening. Bent u een man of een vrouw die een lening heeft aangevraagd en door uw bank is afgewezen? Ik wil je vandaag vertellen dat je een lening kunt krijgen bij het beste online bedrijf en dat je niet veel documenten hoeft in te vullen, ze hebben ook een goede rente van 1%. Ik werd aan AASIMAHA ADILA LOAN COMPANY voorgesteld door een vriend die van hen een lening had gekregen. Ik had contant geld nodig en ging naar mijn bank. Ze vertelden me dat ik vanwege een slechte kredietwaardigheid niet in aanmerking kwam voor een lening en dat de bankrentetarieven hoog waren. Ik ben nu gelukkig omdat ik de big business van mijn dromen kan opbouwen. Mijn betaling begint binnenkort. Verspil geen tijd meer aan de commerciële bank met de hoge rente en pas AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM toe om uw lening te krijgen. Ze krijgen heel snel goedgekeurde leningen en crediteren uw account op dezelfde dag van de aanvraag. Nee, er zijn teveel processen en procedures bij betrokken, zoals bij banken. De leningsmaatschappij weet niet dat ik dit goede nieuws deel. U kunt via e-mail contact met hen opnemen. Meld je nu aan ..... (aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com) Mijn e-mailadres voor elke equire; brianhuagen101@gmail.com

Eric Lenders - woensdag 1 juli 2020

Heeft u om welke reden dan ook een lening nodig, neem dan vandaag nog contact met ons op via ericbarry1078@gmail.com

Claudia Klein - woensdag 6 mei 2020

Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een leningadviseur. Heeft u dringend financiële versterking nodig? heb je een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden. We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u bij het bereiken van verschillende doelen met een breed scala aan leenproducten. We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ??lening met eigen vermogen van hun lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen. Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft. Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie. Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening. Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

Nienke - maandag 4 mei 2020

Zo herkenbaar, wel zichtbaar en onderscheidend willen zijn, maar stiekem niet mee willen de hoos van alle 'reclame' voor je eigen bedrijf. Wil wel leren hoe dit in balans kan zijn, waarmee ik mijn eigen bedrijf én potentiële klanten recht doe.

marieke verhagen - maandag 4 mei 2020

mooi initiatief. ben benieuwd naar inhoud. wie weer wat nieuws om aan te reiken aan mijn clienten.

Piet Stut - zaterdag 2 mei 2020

Dit is een zeer belangrijk onderwerp, dat ik regelmatig tegenkom in mijn praktijk. Gisteren nog. Een prachtige Fries van 2 meter groot,die zich niet durft te profileren. Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg. Het zou mooi zijn als dit boek antwoord geeft op de vraag hoe je je kunt profileren en toch dicht bij jezelf kunt blijven.

Herman Nieuwenhuis - vrijdag 1 mei 2020

ik loot graag mee

Cornel 't Hooft - donderdag 30 april 2020

Komt mij bekent voor en wil graag meer inzicht hierin

Ute - dinsdag 28 april 2020

Hallo, mijn naam is Ute Schmidt, ik kom uit Berlijn, Duitsland. Ik wil een eenvoudige getuigenis geven over hoe ik een lening heb gekregen van Susan Benson (Sunshine Financial Group, Inc). Ik zat in een financiële crisis en ik had een lening nodig van 105.000 euro om persoonlijke redenen, ik probeerde bijna alle banken in mijn stad en enkele andere leningmaatschappijen om een ??lening en mijn aanvragen werden afgewezen om een ??of andere reden die ze het beste kennen, en toen heb ik besloot om het opnieuw te proberen, ik zag een bericht op een van het leenforum van Susan Benson en ik nam contact met haar op voor hulp, ik kon zeggen dat ze een persoon was die ik kan vertrouwen, ik neem de beste beslissing voor mij en mijn familie, gelukkig voor ik heb met succes een lening gekregen, zelfs met of zonder onderpand, en het meest verbazingwekkende van alles is dat er geen kredietcontrole was en dat haar service snel, betrouwbaar en betrouwbaar is. Veel mensen vinden het zo moeilijk om een ??lening te krijgen van hun lokale banken en andere financiële instellingen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage kredietscore en vele andere redenen. Als u financiële hulp nodig heeft om uw financiële situatie op te lossen en u weet niet waar u heen moet en waar u heen moet, zal ik u adviseren om contact op te nemen met Susan Benson via e-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of stuur haar een bericht rechtstreeks op WhatsApp via: +447903159998 & ontvang in een oogwenk een reactie. Haar bedrijf verleent allerlei soorten leendiensten, zowel beveiligde als ongedekte leningen, langlopende en kortlopende leningen, en u zult ook in staat zijn om een ??grote hoeveelheid geld te lenen en de mogelijkheid te hebben om terug te betalen van 1 tot 30 jaar. Als ze me kan helpen, denk ik dat ze jou ook kan helpen. Neem vandaag nog contact met haar op voor meer informatie via e-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of stuur haar rechtstreeks een bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang in een oogwenk een reactie.

Laura - dinsdag 28 april 2020

Zichtbaarheid vergroten graag!

Karin Andela - dinsdag 28 april 2020

Bestaat de combi van bescheidenheid en zichtbaarheid? Ben benieuwd of het boek me hierin verder kan helpen.

Erica Bassie - vrijdag 24 april 2020

Graag ontvang ik dit boek omdat ik mijn ontwikkeldoelstelling dit jaar is dat ik zichtbaar wil zijn en mijn kop boven het maaiveld durf uit te steken. De titel en inhoud van het boek sprak mij meteen aan omdat ik niet van opscheppen hou maar wel weet dat ik kwaliteiten heb waar ik anderen mee kan verder helpen. Ik zou het heel fijn vinden om ter ondersteuning van mijn ontwikkeldoel het boek te ontvangen.

Jolanda - vrijdag 24 april 2020

Dat zou ik nou wel eens goed willen leren. Met name dat goed te kunnen zonder jezelf op de borst te slaan

anjo brombacher - vrijdag 24 april 2020

Als je veel zaken 'logisch' vindt, je ergert aan mensen die over (of van) iets een probleem maken, traag van begrip zijn, doorzeuren, hou je vaak je mond. Je gaat je vervelen. Is mijn ervaring. Toch is zwijgen niet altijd verstandig - is ook mijn ervaring. Kortom, benieuwd wat dit boek mij, als niet-verlegen introvert, kan leren.

Wilma Verbeek - vrijdag 24 april 2020

Heel benieuwd naar dit boek, of het kan bijdragen aan mezelf blijven én toch zorgen dat ik mezelf goed weergeef/presenteer. Ook kom ik het veel tegen bij loopbaanvraagstukken. Alvast dank voor de mogelijkheid om te te kunnen winnen!

Irma - vrijdag 24 april 2020

Profileren en introvert zijn is een lastige combinatie. Daar wil ik graag iets mee doen dus ik ben erg benieuwd naar dit boek.

Jef van Beckhoven - vrijdag 24 april 2020

Profileren zonder opscheppen is voor introverten onder ons een uitdaging!

Rene MA - vrijdag 24 april 2020

Ontvangen is altijd welkom, zeker in deze tijd (net als geven overigens)

Corinne - vrijdag 24 april 2020

Ik herken me erin dat ik niet wil opscheppen, maar dat het dan langer duurt voordat m'n kwaliteiten worden gezien en gewaardeerd. Hoewel het op de langere termijn wel werkt om daden te laten zien ipv alleen maar mooie profilerings-praatjes. Goed profileren heeft dus zeker zin om gezien te worden. Het boek lijkt me erg interessant.

Hanneke - donderdag 23 april 2020

Heel graag, blijft struggle.

Ormskerk - donderdag 23 april 2020

Verbaast maar vernieuwend

Gonja - donderdag 23 april 2020

Voor heel veel mensen lastig, dus meer info en tips welkom!

Marlie - donderdag 23 april 2020

Met dit boek in de hand, durf ik wel in de etalage

Cilia Roovers - donderdag 23 april 2020

Jaaaa zou ik willen krijgen. Begeleid mensen weer naar werk en dan is profileren erg handig.

Ina - donderdag 23 april 2020

Dit zou wel goed van pas komen, in mijn toekomstplannen.

Carien van Horne - donderdag 23 april 2020

Wauw! Wat een geweldige titel voor harde werkers die graag op de achtergrond willen blijven maar wel gewaardeerd willen worden voor hun effectieve werk!

Willy Sietsma - donderdag 23 april 2020

Dit lijkt me een heerlijk boek, juist omdat ik me, als narcisme coach, zeker niet wil profileren als een opschepper, maar juist vanuit oprechtheid. Dat voelt veilig voor mij en voor mijn cliënten. Ben heel benieuwd naar het boek. Warme groet, Willy

Sanne Willems - donderdag 23 april 2020

Hier sprak ik zonet nog over met mijn vriend in het kader professioneel en authenthiek te zijn binnen je onderneming. Lijkt mij heerlijk dit boek te lezen nu en mij daarin te verdiepen. En ik denk mijn vriend ook!

Lily Mulder - donderdag 23 april 2020

Wat een mooie titel! Herkenbaar in mijn dagelijkse werkelijkheid.... :-)!

DION DAMMAN - donderdag 23 april 2020

Een onderwerp dat mij al jaren bezighoudt.. Je wil aandacht, respect en waardering, maar je kunt dat niet afdwingen.

Liesbeth Hoebink - donderdag 23 april 2020

ik kan dit boek uitstekend gebruiken!

Mieke - donderdag 23 april 2020

Ik word hier blij van!

Guno Rudge - donderdag 23 april 2020

Voor organisaties op curacao,waar ik woon en werk ,is dit een zeer belangrijke tool om zichtbaat te zijn zonder nadrukkelijk op te vallen

Annemiek - donderdag 23 april 2020

Mijn leerpunt, maar ook vaak voor de mensen die ik begeleid! Dubbel doel dus! Ik zou graag het boek lezen!

louella rooijer - donderdag 23 april 2020

bescheidenheid siert...maar is niet altijd even effectief als je ziet dat anderen je vaak voorbijgaan. dus ik ben benieuwd naar dit boek

Lies Mulder - donderdag 23 april 2020

Dit is zó mijn uitdaging!!

Eppie - donderdag 23 april 2020

Alleen dit artikel al vind ik verademend, ben benieuwd naar het boek

Nelly Nieuwenhuis - donderdag 23 april 2020

Ik loot graag mee.

Mandy - donderdag 23 april 2020

Als coach werk ik met trainees en veel van hen vinden het lastig om het koppie boven het maaiveld uit te steken, ik weet zeker dat ik hier mooie handvatten uit kan halen om hen mee verder te helpen !

sietske mulder - donderdag 23 april 2020

Ben van mening doe maar normaal want.... maar in mijn rol als manager is het nu af en toe gewoon noodzakelijk om jezelf te laten zien. Handvatten zijn welkom!

Petra Bol - donderdag 23 april 2020

HET boek voor een client van mij. Zou een welkom cadeau voor hem zijn.

Lieke - donderdag 23 april 2020

Graag!

carolien sandkuijl - dinsdag 21 april 2020

Een heel bijzonder onderwerp waar nog veel paden in vrijgebaand kunnen worden, een verrijking voor iedereen die zichzelf wil zien als een uniek waardevol persoon.