Weggeefactie: Profileren zonder Opscheppen

Maak jezelf zichtbaar op een manier die bij je past

ma 20 apr 2020

Je wilt gewaardeerd worden om wie je bent en wat je doet, maar je houdt wellicht niet van spotlights. Toch is het belangrijk om zichtbaar te zijn als je meer impact wilt maken en behoefte hebt aan erkenning voor je werk. Als je zichtbaar bent, weten anderen weten ook wat ze aan je hebben en waarvoor ze bij jou terechtkunnen. Zichtbaarheid helpt je verder te groeien en werk naar je toe te trekken waarvan je energie krijgt.

In het boek Profileren zonder Opscheppen leert zichtbaarheidsexpert Mirjam Hubregtse je jezelf zichtbaar te maken op een manier die bij jou past, zonder je op de borst te slaan. Doordat je anders leert denken over jezelf en werksituaties, worden de tips uit dit boek geen aangeleerde trucjes. Je nieuwe gedachten worden onderdeel van jou, waardoor je automatisch ander gedrag laat zien. Gedrag dat jou helpt succesvoller te zijn.

Waarschijnlijk wil jij ook dat anderen naar jouw mening vragen en naar jou luisteren. Of misschien zegt je leidinggevende of een collega dat je je meer moet laten zien? Houd je niet van opscheppen? Dan is dit boek echt wat voor jou. Profileren zonder Opscheppen staat vol tips en citaten uit interviews met ervaringsdeskundigen, zoals advocaat-partner Marry de Gaay Fortman, voormalig hockeybondscoach Marc Lammers, CEO en goudhaan Mark Heine en winnares van de Amsterdamse Ondernemersprijs Bianca van der Lee.

Over Mirjam Hubregtse...
Drs. Mirjam Hubregtse adviseert organisaties op het gebied van zichtbaarheid en zij traint en coacht professionals. Zij weet als geen ander het beste in je naar boven te halen. Mirjam is managing partner van Room to Grow, de? expert in profilering en personal branding. De aanpak van Room to Grow is inspirerend, persoonlijk en praktisch. Dat is ook de insteek van dit boek: je kunt er direct mee aan de slag. Met het winnen van de Vrouw in de media Award 2019 heeft Mirjam de tips uit het boek ook zelf in de praktijk gebracht en laten zien dat jezelf als deskundige neerzetten ook kan zonder steeds zelf van de daken te hoeven schreeuwen hoe goed je bent. www.profilerenzonderopscheppen.nl en www.roomtogrow.nl

In samenwerking met auteur Mirjam Hubregtse mogen we drie exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met dinsdag 5 mei. Woensdag 6 mei worden de winnaars per e-mail geïnformeerd. Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie.

 

Let op: reacties via onderstaand veld worden niet meegenomen.

Naar het overzicht