Van Sluimeren naar Sprankelen

Auteur('s) Viktor Steijger, Stephen Steijger, Arjan Jansen van ‘t Land, Erik Steijger
ISBN EAN 9789078876410
Jaar van verschijning 2024
Uitgeverij Kloosterhof Neer B.V.

Kom aan het stuur om jezelf of je team naar nieuwe hoogten te tillen! Dit boek wijst je de weg!

In een wereld vol uitdagingen die constant in beweging is, zijn onze eigen innerlijke kompas en leiderschapsvaardigheden van onschatbare waarde. Dit boek onthult de geheimen van effectief persoonlijk leiderschap, duurzame vitaliteit en klinkende resultaten.

Van Sluimeren naar Sprankelen is een bron van inspiratie, een kompas en een mentor voor iedereen die verlangt naar meer positieve energie en kracht. Of je nu een leidinggevende, coach of professional bent, dit boek biedt een schat aan inzichten en praktische handvatten. Ontdek hoe. De auteurs, doorgewinterde coaches in hart en ziel, introduceren het concept van het ‘Klavertje Zeven’ ‒ jouw sleutel tot werkplezier, geluk en vitaliteit.

Ben je klaar om jezelf nog beter te leiden? Dit boek biedt jou een plan voor groei, ontwikkeling, ja zelfs transformatie. Het is een must-read voor iedereen die het potentieel in zichzelf en anderen wil ontketenen. Het onnodig sluimeren van talent is niet langer acceptabel ‒ het is tijd om te schitteren! Leer hoe de balans tussen welzijn en resultaat de sleutel is om je doelen te bereiken. Dit boek is jouw bruistablet voor groei en impact.

Ontmoet de auteurs: Viktor en Stephen Steijger, (team)coaches en DGA/managing partners bij Optimaal Talent. Arjan Jansen van ‘t Land, coach en trainer bij Discover Your Flow. Erik Steijger, Commercial Director Flexible Packaging bij SIG Europa. Samen delen zij hun jarenlange ervaring en expertise om jou te helpen vlammen en te excelleren.

Bestellen » « Terug naar het overzicht