Weggeefactie: Wat is geluk?

di 19 mrt 2024

Dit boek is geschreven om je zelfkennis en geluk te vergroten door zelfonderzoek. Het is een samengesteld geheel van eigen verhalen, verhalen van anderen, gedichten en quotes waar de auteur veel aan heeft gehad in zijn eigen onderzoek naar lijden en geluk. Het is een bewustwordings- en ontdekkingsreis in jezelf. Welke familie-, denk-, emotie-, gedrags- en communicatiepatronen remmen je of geven je juist energie? Je leest bepaalde stukken tekst, maakt invuloefeningen en oefent transformatie/ombuigmethoden. Op deze manier leer je je eigen lijden te verkleinen en je geluk te vergroten. Wie wil niet gelukkig zijn? Je leert je verantwoordelijkheid en de regie te nemen over je leven. Je bent de producer, regisseur en acteur/actrice in je eigen film van het leven.

Hans Kloosterman is holistisch lifecoach, traumatherapeut en auteur. Eerder verscheen van zijn hand het boek Van snob tot monnik.

In samenwerking met Hans Kloosterman mogen we drie exemplaren van zijn boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met 3 april. Winnaars worden per e-mail geïnformeerd.
 

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie.

Naar het overzicht