Weggeefactie: Vragenset Authentieke Kracht

ma 20 nov 2023

Via de vragen in deze vragenset roep je jouw authentieke kracht op. Waardoor jouw binnen- en buitenkant samenkomen en je een eenheid in bijvoorbeeld voelen, denken en doen ervaart. Er hoeft niets te worden veranderd, alle authentieke kracht is in jou aanwezig. Wel kan er door het gebruik van de vragen als vanzelf een beweging ontstaan.

De thema’s in de vragen zijn de bouwstenen van authenticiteit. Authenticiteit gaat onder andere over het kennen van jezelf, het vertrouwen op jezelf en het volgen van je innerlijk kompas. Je draagt uit wie je bent. Authenticiteit zorgt ervoor dat oncomfortabele situaties comfortabel(er) worden ervaren. Het is een basis waar vanuit je in het nu kunt leven, verbonden en onafhankelijk tegelijk.

Je kunt de kaarten zelf of samen gebruiken. De vragen passen ook goed in coaching of groeps- en teamwerk. Je kunt ze bijvoorbeeld inzetten als dag start, kennismakingstool of dag afsluiting. De kaarten kunnen worden gebruikt om vragen te stellen, maar ook om het thema te kiezen waarop een training vervolgens ontwikkeld wordt.

De vragenset is een mooi (kerst)cadeau voor jezelf of om aan een vriend, vriendin, collega of om als leidinggevende aan jouw team te geven.

Wendy Hooghiem is trainer en coach en werkt met de combinatie authentieke kracht én lichaamstaal. Op een ervaringsgerichte manier en buiten de geijkte kaders om, laat ze jou (en jouw team) de authentieke kracht optimaal ervaren en benutten in bijvoorbeeld een individuele sessie, intervisie of een team,- communicatie-, agressiepreventie,- presentatie-, acteer of (persoonlijk)leiderschapstraining.

Ben je benieuwd naar het inkijkexemplaar en meer informatie? Bestel de set op https://authentiekekracht.nl/

In samenwerking met uitgeefster Wendy Hooghiem mogen we drie exemplaren van deze vragenset weggeven.
Deze weggeefactie loopt tot en met 6 december. Winnaars worden per e-mail geïnformeerd.

 

Klik hier om kans te maken op de vragenset Authentieke Kracht.

 

Naar het overzicht