Weggeefactie: Ontrafeld

Bevrijd, door anders te kijken naar mijn patronen

di 19 apr 2022

 

Inmiddels een bekend boek onder coaches: een combinatie tussen praktijk en theorie. Wat als er nog losse eindjes uit het verleden zijn die je in de weg zitten, maar de loyalteit naar jouw familiesysteem te groot is om erin te duiken? Angst en schaamte als belemmering op de weg naar heling. Fiona Cook, systemisch coach, heeft de moed gevat om haar verleden te ontrafelen en patronen te herkennen zodat ze er anders mee kan omgaan. Terugkijkend geeft ze vanuit een systemische invalshoek duiding aan haar verhaal.

Weet je diep van binnen dat er dingen zijn in jouw verleden die niet kloppen? Pijnlijke gebeurtenissen die je hebt weggestopt? Zijn er terugkerende patronen die jou belemmeren in het dagelijks leven? Zolang je de confrontatie niet aangaat, kun je er niet uit ontsnappen, met een grote kans dat je ze meegeeft aan de volgende generatie.

Zolang we er niet naar kijken, zijn ze er niet.
Of toch wel? Niet tastbaar, maar wel voelbaar.

Fiona Cook deelt op openhartige wijze haar eigen verhaal. Ze neemt ons mee in haar verschillende rollen: van dochter tot zusje, vriendin, vrouw-van, moeder, ondernemer en coach. Ze vertelt over haar bijzondere jeugd in een wereld van weelde, over de dingen die ze had weggestopt, haar onhandigheden, worstelingen en de stappen die zij heeft gezet om het verleden aan te kijken en er kracht uit te kunnen putten.

Hoe zij die reis heeft ervaren en wat het haar heeft opgeleverd, lees je in dit boek. Vanuit haar kennis over de werking van systemen, geeft zij woorden aan wat voelbaar maar niet zichtbaar was. Ze reikt daarmee een bril aan waarmee je op een andere manier naar je eigen situatie kunt kijken.

Fiona Cook (1964) is hard en zacht, streng en ondeugend en weet wat het oplevert om hoofd en hart te verbinden. Dat neemt ze mee in haar werk als coach. Haar kennis van familie- en organisatiesystemen gebruikt zij om mensen te ondersteunen bij het vinden van antwoorden op de vragen die ze hebben, in de verschillende rollen en fases van hun leven. www.cookcoaching.nl

In samenwerking met auteur Fiona Cook mogen we vijf gesigneerde exemplaren weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met 4 mei 2022. Winnaars worden via e-mail geïnformeerd.

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie

 

Naar het overzicht