Weggeefactie: Mijn halve moeder

ma 27 mei 2024

In Mijn halve moeder vertelt Angèle Nederlof voor het eerst over haar eigen turbulente jeugd. De Gestalttherapie hielp haar uiteindelijk haar traumatische ervaringen te verwerken en vormt een keerpunt in haar leven.

Fascinerend boek over veerkracht, doorzetten en nooit opgeven. Het boek is voor iedere coach die de kant van de cliënt beter wil begrijpen.

De moeder van Angèle Nederlof wordt regelmatig in een psychiatrische inrichting opgenomen. Haar vader voedt de vier kinderen op zijn eigen manier op. Angèle woont als tienjarige bij een onbekende tante en als puber in een groot pleeggezin. Eenmaal midden twintig vertrekt de auteur voor een jaar naar Nieuw-Zeeland. Het afscheid van haar moeder blijkt de laatste keer dat ze haar nog gezond ziet. 
In Mijn halve moeder schrijft Angèle over haar jeugd en hoe zij zich daarvan heeft bevrijd. De auteur vertelt openhartig over haar worsteling met schuldgevoelens en machteloosheid. Mag zij gelukkig zijn als haar moeder het niet is? Ondanks het slechte voorbeeld blijft ze in de liefde geloven. Als ze psychosomatische klachten ontwikkelt, volgt Angèle Gestalttherapie. Dat vormt een keerpunt in haar leven. Mijn halve moeder is een fascinerend boek over veerkracht, doorzetten en nooit opgeven.

Angèle Nederlof is sinds eind jaren 80 een succesvolle Gestalt- en relatietherapeut. Ze is (co)auteur van diverse relatieboeken, waaronder Succes in je relatie.

In samenwerking met auteur Angèle Nederlof mogen we drie exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met 12 juni 2024. Winnaars worden per e-mail geïnformeerd.

 

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie.

 

Naar het overzicht