Weggeefactie: Mentaal Winnen

Jouw duurzame inzetbaarheid

di 19 sep 2023

Talentontwikkeling en zelfleiderschap op de werkvloer

Als we de site van Trends in HR mogen geloven, is werkgeluk en duurzame inzetbaarheid uit. Alle focus ligt op thuiswerken, digitalisering en een krappe arbeidsmarkt. We gaan dus weer het proces managen in plaats van de medewerkers coachen.

Zo dringend als deze thema’s zijn, kan de focus beter onverminderd op de medewerkers blijven liggen. Juist vanwege een krappe arbeidsmarkt, juist vanwege de omgang met digitalisering, juist vanwege het thuiswerken.

Wat is er nodig om optimaal te presteren, gegeven veranderende omstandigheden? Wat houdt jou tegen, waar krijg je vleugels van? Hoeveel van jezelf kun je laten zien in je werk? Dit zijn vragen die binnen organisaties een centrale rol spelen als het over duurzame inzetbaarheid gaat. Veel meer dan om functieprofielen gaat het tegenwoordig immers om karakter, persoonlijke ontwikkeldoelen, Purpose en de perfecte combinatie van wat medewerker en organisatie elkaar kunnen bieden.

Maar dezelfde vragen spelen op het vlak van persoonlijk leiderschap. En op het kruisvlak van persoonlijk leiderschap en duurzame inzetbaarheid is het nieuwe boek MENTAAL WINNEN van Benno Diederiks geschreven. Om medewerkers te helpen zich persoonlijk te ontwikkelen in en met de werkomgeving.

Benno Diederiks is NOBCO Master executive coach en is werkzaam op het gebied van loopbaanbegeleiding, executive coaching, HRM-managementen leiderschap. Zelfstandig, als partner in diverse samenwerkingsverbanden en als preferred supplier voor diverse grote opleiders, coachingsbureaus en trainingsbureaus. Benno schreef het boek m.m.v. Hans van Breukelen.

Wij geven vijf exemplaren van dit boek weg. Deze weggeefactie loopt tot en met 4 oktober. Winnaars worden via e-mail geïnformeerd.


Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie.

 

Naar het overzicht