Weggeefactie: Liefde boven angst

Coaching als geschenk

di 22 nov 2022

In Liefde boven angst legt Erik de Haan vast wat hij in ruim 25 jaar leiderschapscoaching heeft geleerd. Hij gaat in op de magische kant die aan coaching zit, en op zijn eigen persoonlijke ervaringen, ingevingen en voorliefdes. Vooral gaat het over hoe coaching (coaches en coachees) kan helpen om van verlammende angst, vrees of overmoed over te schakelen op een gevoel van weten wat er nodig is.

Waar zijn voorafgaande twee boeken ingingen op onderzoek en toetsbare kennis over coaching, is dit een boek waarin de auteur zijn liefde voor zijn cliënten wil uitdragen. Daarbij hoort ook de twijfel, onzekerheid en angst die hij bij gesprekken voelt: "Help ik als coach mijn cliënten wel voldoende?"

Het boek draagt een persoonlijk stempel en is samen met collega’s tot stand gekomen. Annette Bienfait, David Birch, Carine Metselaar en Robin Shohet waren zijn coauteurs bij eerder verschenen artikelen. 

Liefde boven angst is een boek dat in elke coachingpraktijk van pas zal komen.

Erik de Haan leidt het Hult Ashridge Centre for Coaching in Londen en is tevens hoogleraar Organisatieontwikkeling aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij publiceerde ruim tweehonderd artikelen en zestien boeken op basis van zijn expertise als organisatieadviseur, psychotherapeut en executive coach.

In samenwerking met Mediawerf Uitgevers mogen we vijf exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met 7 december. Winnaars worden per e-mail geïnformeerd.

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie

Naar het overzicht