Weggeefactie: geef een zetje…

di 21 jun 2022

‘Schitterende tool voor coaching en inspiratie’. ‘Geef een zetje’: inspiratiekaarten (kaarten en drieluiken) die als ‘instrument’ inzetbaar zijn bij zowel individuele sessies als teambijeenkomsten.

De prikkelende teksten in combinatie met foto’s ontketenen een persoonlijke gedachtegang die een reactie oproept. In de drieluiken krijgt ‘geef een zetje’ de aanvulling van het voorafgaande ‘idea’
en de ‘feedback’ op het ‘result’.
Geen mooier voorbeeld dan de feedback van een coach die ‘geef een zetje’ als hulpbron heeft ingezet: “Ik heb als coach veel gebruik gemaakt van (ansicht)kaarten bij teambuildingsessies. ‘Geef een zetje’ is een mooi instrument om vraagstukken af te wisselen met weten wat bij een persoon persoonlijk speelt. Het maakt dingen los bij de deelnemers in relatie tot het privéleven (kinderen, dorp/ leefgemeenschap); hoe je in het leven staat (het moment); emoties (overlijden van een dierbare); werk (stress, energie, tijd nemen). De meeste verhalen kwamen los bij het drieluik ‘beste tijd ontstaat waar je je in verliest’ met de prachtige foto van de blauwe bessen en het drieluik ‘leef als een applausbloem’ met ook weer een prachtige foto! De deelnemers hebben genoten van de kaarten en persoonlijk heb ik genoten van hun mooie en emotionele verhalen.”

‘Geef een zetje’ zijn juweeltjes voor zowel coach als cliënt. Dingen ontstaan niet zomaar. Soms is een zetje nodig om ze te laten ontstaan!

In samenwerking met de ontwerper van deze tool voor coaching en inspiratie, Gerrian Rietjens-Graus, mogen we vier ‘geef een zetje’ setjes weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met woensdag 6 juli. De winnaars worden per e-mail geïnformeerd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

 

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie

Naar het overzicht