Weggeefactie: De energiesteen

wo 22 feb 2023

Als er één thema is dat tijdens mijn coachingsgesprekken en trainingen veelvuldig besproken wordt, dan is het wel de energiebalans. Veel mensen worstelen in hun (werkend) leven in meer of mindere mate met energieverlies en stress. Energiemanagement werkt als ondersteuning bij het herstellen van een goede balans, daarvan ben ik de afgelopen jaren overtuigd geraakt en gelukkig veel mensen die ik hierover sprak ook.

In dit boek vind je een geordende verzameling inzichten, ervaringen, verhalen en tips met betrekking tot dit thema die ik in de loop der jaren veel gebruikt heb. Mijn uitgangspunt was en is altijd dat iedereen, hoe slecht het ook gesteld is met je energie, mogelijkheden heeft daar verbetering in aan te brengen, al dan niet met steun van anderen en hopelijk ook met de inzichten uit dit boek!

De energiesteen is geschreven voor iedereen die meer wil weten over de invloed van energie op het dagelijkse (werkend) leven en over de positieve werking van energiemanagement. De volgende onderwerpen vormen de rode draad in het boek:
 

-  de vier verschillende vormen van energie die we nodig hebben
-  de gevolgen van een tekort aan energie, zoals vermoeidheid en stress
-  de noodzaak van energiemanagement
-  manieren om de energie op peil te houden

Meer informatie over het boek vind je op www.fitforlearning.nl

 

In samenwerking met auteur Anniette Tonen mogen we drie exemplaren van de energiesteen weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met 8 maart. 
Winnaars worden via e-mail geïnformeerd.

 

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie

Naar het overzicht