Meld je aan als coach

 

Naast vakinhoudelijk, helpt het Tijdschrift voor Coaching ook graag om uw zichtbaarheid te vergroten en nieuwe cliënten aan te trekken. Hiervoor heeft Tijdschrift voor Coaching een samenwerking met CoachingKlik. CoachingKlik is een online platform waar u door middel van korte filmpjes zich als coach kan voorstellen aan potentiële cliënten. Potentiële cliënten bekijken uw profiel en als ze een ‘klik’ voelen, plannen ze een speeddate in. 

CoachingKlik is partner van het Tijdschrift voor Coaching. Zo hebben coaches de voordelen van het zichtbaar zijn op CoachingKlik en hebben ze toegang tot hét onafhankelijke vakblad voor de coach. 

De voordelen van samenwerking van het Tijdschrift voor Coaching en CoachingKlik zijn:

* Aanmelden voor CoachingKlik is gratis
CoachingKlik heeft geen vaste abonnementskosten.

* Betaal per klik - no cure no pay
U betaalt pas als klanten speeddates plannen (€25 per speeddate) of als iemand naar uw website klikt (€0,50 per klik, tot een max van €50 per maand). 
Wilt u tijdelijk niet meer op CoachingKlik zichtbaar zijn, dan zet u eenvoudig uw profiel ‘offline’ en betaalt u geen kosten. 

* Zichtbaar door marketing 
Goed zichtbaar zijn voor uw doelgroep kost veel tijd en geld. CoachingKlik neemt dit uit handen door zeer actief te zijn op social media en een sterke online zichtbaarheidsstrategie. 

* 15 min. Speeddates
Potentiële cliënten hebben de mogelijkheid om, aan de hand van uw video en profiel, een speeddate in te plannen. Door uw video zal de klik sneller gevonden worden en is de kans groter dat een speeddate succesvol is. Na de speeddate kan er worden beslist of er een coachingtraject gestart gaat worden.

 

Meld je aan als coach

Zoek een coach

 

Ben jij op zoek naar een coach? Kijk dan bij onze partner CoachingKlik. CoachingKlik is een platform waar je door middel van korte filmpjes snel en gemakkelijk een coach kan vinden waar jij een klik mee hebt. Je kan eenvoudig filteren en makkelijk een speeddate inplannen met een coach.

Zoek een coach

Tijdschrift voor Coaching

December editie: Tijd

Onderwerpen

  • Tijd is aandacht
  • Trends in coaching
  • Spelen met tijd
  • Van een fossiel verleden naar een schone toekomst
Lees meer