Ik zoek een...

Zoek de coach

Klik hier om een account aan te maken!Hieronder kunt u op zoek gaan naar een coach bij u in de buurt.
Bent u zelf coach? Klik dan hier om u aan te melden.


Heeft u zich al geregistreerd in deze rubriek en wilt u uw profiel bewerken?
Klik dan hier om in te loggen.

Klik op de knop "alles weergeven" voor alle professioneel begeleiders in onze database.


Terug naar het overzicht

Zinstance

MIke Brouwer MBA PCC CPCC

Bedrijfsnaam:
Zinstance
KvK nummer:
34295175
Adres:
Heerlenerweg 10
6132 CM Sittard
Regio:
Limburg, België, Buitenland
 
Telefoon:
+31 (0)654604120
Fax:
+31 (0)848323200
Mobiel:
+31 (0)654604120
Bereikbaar:
Werkdagen - overdag
Werkdagen - 's avonds
Weekend - overdag
E-mail:
Website:
Contactpersoon:
MIke Brouwer MBA PCC CPCC
Geslacht:
Man
Beroep:
Coach, Loopbaanbegeleider, Trainer, Mediator, Psycholoog
Gespecialiseerd:
Burnout, Business Coaching, Coachend Leidinggeven, Communicatie vaardigheden, Competentie ontwikkeling, Conflicthantering- en bemiddeling Intervisie, Loopbaanbegeleiding, Managementcoaching, Persoonlijk leiderschap, Persoonlijke ontwikkeling, Stressmanagement, Teamcoaching, Zingeving
Sector:
Bedrijfsleven, Overheid, Onderwijs, MKB, Zorg, Particulier
Uurtarief:
-
Beroepsorganisatie(s):
ICF
Geregistreerd bij:
ICF
Aangesloten bij:
ICF
Opleiding 1:
International MBA - BSc Psychologie
Opleiding 2:
Professional Certified Coach (ICF)
Opleiding 3:
Certified Professional Co-Active Coach (CTI)
Opleiding 4:
Anatomy of Peace (Arbinger Institute)
Opleiding 5:
Choice in Coaching (Arbinger Institute)
Opleiding 6:
Coaching: een psychologisch perspectief (OU NL)

Omschrijving


Mike is Certified Professional Co-Active Coach (conform CTI) en Professional Certified Coach (aangesloten bij ICF). Hij heeft langdurige management ervaring en qua opleiding o.a. een internationaal MBA en een BSc in Psychologie afgerond. 

Hij is gericht op het versterken van de innerlijke wijsheid en actiegercihtheid waarmee mensen vanuit hun kern vormgeven aan wat zij de wereld te bieden hebben.

Zijn stijl in coachen is direct, provocatief, met veel humor, ontspannen, verkennend en intuïtief. Hij maakt gebruik van business modellen uit Strategisch management, Change management, IT en Marketing om de coaching te ondersteunen. Het effect van zijn coaching is dat we snel to the point komen en een resultaatgerichte verandering binnen de context van het bedrijfsleven snel tot stand komt. Mike is een van de corporate coaches van CTI.

Mike is in het bezit van een 2e dan (zwarte band) in karate. Daar waar nodig c.q. gewenst integreert hij principes uit de oosterse filosofie en vechtkunst. 


Werkwijze


We werken vanuit de principes van Co-Active Coaching. Wereldwijd vormt dit coaching-model al jaren de basis voor succesvolle professionele begeleiding. Voor meer informatie zie: http://www.thecoaches.com/why-cti/what-is-co-active.

Daarnaast hanteren we uitgangspunten en werkwijze van het Arbinger Institute omdat de effectiviteit van coaching wordt versterkt wanneer we ons bewust zijn van hoe we in relatie met anderen zijn, zie hiervoor: http://www.arbinger.com.

Ons uitgangspunt is Evidence Based Coaching, dat wil zeggen dat we zoveel mogelijk werken met wetenschappelijk bewezen methoden en technieken, met in het achterhoofd de wetenschap dat onze coaching-relatie nog belangrijker is.

Onze coaching vindt plaats conform de ethische gedragsregels van de International Coaching Federation. Een overzicht daarvan is te vinden op http://www.coachfederation.org/about-icf/ethics/icf-code-of-ethics/