Ik zoek een...

Zoek de coach

Klik hier om een account aan te maken!Hieronder kunt u op zoek gaan naar een coach bij u in de buurt.
Bent u zelf coach? Klik dan hier om u aan te melden.


Heeft u zich al geregistreerd in deze rubriek en wilt u uw profiel bewerken?
Klik dan hier om in te loggen.

Klik op de knop "alles weergeven" voor alle professioneel begeleiders in onze database.


Terug naar het overzicht

Lifeskillz

H.Caner Basaran

Bedrijfsnaam:
Lifeskillz
KvK nummer:
Adres:
Abrikozenstraat
2564 VX Den Haag
Regio:
Zuid-Holland
 
Telefoon:
0641518757
Fax:
Mobiel:
0641518757
Bereikbaar:
Werkdagen - 's avonds
Weekend - overdag
Weekend - 's avonds
E-mail:
Website:
Contactpersoon:
H.Caner Basaran
Geslacht:
Man
Beroep:
Coach
Gespecialiseerd:
Burnout, Bewustzijn, Communicatie vaardigheden, Loopbaanbegeleiding, Persoonlijk leiderschap, Persoonlijke ontwikkeling, Stressmanagement, Zingeving
Sector:
Particulier
Uurtarief:
€ 65
Beroepsorganisatie(s):
Geregistreerd bij:
BIG
Aangesloten bij:

Omschrijving


Welkom bij Lifeskillz. Mijn naam is H. Caner Basaran, de oprichter van Lifeskillz.nl, de personal coaching site voor mannen. Ik ben psychiater in opleiding en werk momenteel met jongeren met psychische problemen. Naast mijn studie geneeskunde heb ik altijd veel passie gevoeld voor persoonlijke ontwikkeling en heb ik in de loop der jaren veel kennis opgebouwd op dit onderwerp. Naast mijn werk waar ik eveneens veel passie voor voel heb ik het altijd geweldig gevonden om mijn kennis over persoonlijke ontwikkeling te delen met anderen die daar op dat moment behoefte aan hadden. Mijn werk en opleiding neemt veel van mijn tijd in beslag, dus mijn coaching ervaring met anderen bestond vaak uit korte gesprekken met vrienden en kennissen of lezingen en workshops aan een grotere groep mensen. Toen de vraag naar coaching begon toe te nemen heb ik uiteindelijk het besluit genomen het professioneel aan te pakken.

Er is een duidelijke verschil tussen psychologische problemen waar iedereen zo nu en dan mee te maken heeft in zijn leven en psychiatrische problemen, zoals depressies, psychosen en andere psychiatrische ziektebeelden. Lifeskillz is speciaal opgericht om coaching te bieden op gebied van persoonlijke ontwikkeling. Voor mensen die hulp zoeken voor psychiatrische problemen verwijs ik deze naar de hiervoor gespecialiseerde instellingen die gericht behandeling bieden voor deze problemen.

Lifeskillz is een professional coaching site voor mannen die zichzelf willen ontwikkelen en zich zekere vaardigheden of Skillz willen eigenmaken. Het kernwoord hierin is Skillz. In mijn coaching gesprekken die ik tot nu toe gevoerd heb word mij een onderwerp steeds duidelijker en dat is dat veel mensen ervan uitgaan dat er iets intrinsiek mis is met henzelf wanneer zij tegen bepaalde tastbare en concrete problemen aanlopen. Er zijn jongens en mannen die zich erg onzeker voelen in sociale situaties, zich onzeker voelen wanneer zij in aanraking komen met vrouwen, niet weten wat hun passies zijn en geen concrete levensdoelen hebben en geen gevoel hebben van controle over hun eigen gedachten en emoties.

Dit zijn onderwerpen die ze vaak niet durven uitspreken naar anderen uit angst veroordeeld te worden door anderen. Het is niet makkelijk hardop uit te spreken dat je onzeker bent en geen controle hebt over jezelf. En het is een feit dat er een taboe rust op deze onderwerpen en reacties van anderen inderdaad soms hard kunnen zijn. En omdat ze hun gevoelens niet durven uit te spreken of aan te pakken stapelen zij deze gevoelens op, waardoor je in steeds terugkerende negatieve patronen terechtkomen in een neerwaartse spiraal en met een halve gevoel van tevredenheid door het leven gaan.

De sleutel in het aanpakken van deze problemen is dat er niets mis is met jouzelf, maar dat je simpelweg de nodige vaardigheden mist om deze problemen aan te pakken.

Net zoals het geen taboe is om een cursus koken te doen als je beter wil leren koken is het doodgewoon om jezelf serieus te nemen en een coaching traject in te gaan om deze problemen eens en voor altijd aan te pakken.

Lifeskillz is speciaal opgericht om deze uitdagingen te onderzoeken en volgens een efficiënte methode aan te pakken.

Lifeskillz biedt drie programma’s: SocialSkillz, LoveSkillz en Innerskillz. Deze programma’s worden zowel afzonderlijk en in combinatie aangeboden naar gelang de doelen die je wilt realiseren.


Werkwijze