Ik zoek een...

Zoek de coach

Klik hier om een account aan te maken!Hieronder kunt u op zoek gaan naar een coach bij u in de buurt.
Bent u zelf coach? Klik dan hier om u aan te melden.


Heeft u zich al geregistreerd in deze rubriek en wilt u uw profiel bewerken?
Klik dan hier om in te loggen.

Klik op de knop "alles weergeven" voor alle professioneel begeleiders in onze database.


Terug naar het overzicht

Zich-t

Kirstin van Zijl-Brakeboer

Bedrijfsnaam:
Zich-t
KvK nummer:
34 17 89 57
Adres:
Van Kinsbergenplein 23
2014 DB Haarlem
Regio:
Noord-Holland
 
Telefoon:
023 / 84 44 161
Fax:
Mobiel:
06 / 45 340 350
Bereikbaar:
Werkdagen - overdag
E-mail:
Website:
Contactpersoon:
Kirstin van Zijl-Brakeboer
Geslacht:
Vrouw
Beroep:
Coach, Trainer, Counsellor
Gespecialiseerd:
Burnout, Communicatie vaardigheden, Gezondheid, Managementcoaching, Persoonlijk leiderschap, Persoonlijke ontwikkeling, Re-integratie, Stressmanagement, Teamcoaching, Zingeving
Sector:
Bedrijfsleven, Overheid, Onderwijs, MKB, Zorg, Particulier
Uurtarief:
-
Beroepsorganisatie(s):
Geregistreerd bij:
Aangesloten bij:
Ethische code commissie Phoenix
Opleiding 1:
Bedrijfskunde
Opleiding 2:
NLP Practitioner & Masterpractitioner (Nederlandse Academie voor Psychotherapie)
Opleiding 3:
NLP Trainer (Arcturus, België)
Opleiding 4:
Eriksoniaanse hypnose Practitioner & Masterpractitioner (Anne LInden, USA)
Opleiding 5:
Systemisch werken (Phoenix opleidingen)
Opleiding 6:
Professionele begeleiding (Phoenix opleidingen)

Omschrijving


Persoonlijke begeleiding als instrument

Dat je op deze website zoekt naar een goede begeleider, geeft aan dat je bereid bent om te investeren in je eigen groei. Als je gemotiveerd bent te groeien en jezelf te ontwikkelen - in je werk of persoonlijk - dan is persoonlijke begeleiding een krachtig hulpmiddel om je eigen groei te ondersteunen. Begeleiding is nuttig wanneer je weet dat er meer in je zit dan nu zichtbaar is of wanneer je lijkt vast te lopen in een probleem, situatie of relatie. Dat kan op je werk gebeuren en/of in je persoonlijk leven. Je oude manier van doen werkt niet meer, je vertrouwde aanpak lijkt niets op te lossen. In deze situaties is persoonlijke begeleiding een perfect instrument om je patronen te doorzien en nieuwe alternatieven voor je gedrag te creëren.

 

Intake

Je bent van harte welkom om in een intake te bespreken wat je precies wilt bereiken en wat je daarin nodig hebt. Samen bepalen we wat de inhoud van de gesprekken zal zijn en met welk resultaat je tevreden gaat zijn. Mijn ervaring is dat de meeste mensen met ongeveer 6 gesprekken weer op eigen kracht verder kunnen op hun pad.

 

Mijn achtergrond

Mijn naam is Kirstin van Zijl. Ik ben van achtergrond Bedrijfskundig ingenieur en werk nu ruim 10 jaar als trainer en coach/counselor voor organisaties en particulieren. Kernwoorden die bij mij horen zijn: snel tot de kern komend, helder, warm, vakmens, diepgang, zorgvuldig. Ik pak je vast en laat je niet los. Ik werk met in organisaties vooral met managers, professionals en high-potentials. Daarnaat is iedereen die serieus een stap in zijn of haar professionele en/of persoonlijke ontwikkeling wil maken van harte welkom in mijn praktijk.


Werkwijze


 

Een begeleidingstraject is altijd toekomstgericht. Daarnaast is het maatwerk, persoonlijk en uniek. Toch zijn er verschillen tussen begeleiding vanuit een zakelijk perspectief of begeleiding rond een levensvraag.

 

Zakelijke begeleiding (coaching)

Zakelijke begeleiding is over het algemeen praktisch en doelgericht van aard. Je onderzoekt hoe je gedrag de omgeving beïnvloedt, hoe de omgeving jouw gedrag beïnvloedt. Ook ontdek je wat je kunt doen om je gedrag overeen te laten komen met wat je werkelijk wenst.

Onderwerpen die passen bij zakelijke coaching zijn bijvoorbeeld leren omgaan met een dominante collega, meer empathisch aanwezig kunnen zijn in functioneringsgesprekken met medewerkers, grenzen leren stellen en bewaken rond je eigen energie en inzet, eindelijk echt gaan delegeren of bijvoorbeeld (innerlijke) stevigheid ontwikkelen.

Voor zakelijke klanten is de aanpak gericht op het echt scherp krijgen van de gewenste resultaten. Daarna werken we samen aan een werkbare, realistische aanpak. Tijdens de coaching werk je aan het inzicht en het lef om te doen wat werkelijk nodig is.

Klanten zijn ambitieuze high-potentials, managers, professionals en ondernemers.


Begeleiding bij levensvragen (counseling)

Deze vorm van begeleiding is bedoeld voor mensen die emotioneel gezond zijn, maar te maken hebben met een vraagstuk of een probleem waar je niet alleen uitkomt. Het kan gaan om problemen in je relatie, om depressie, overspannenheid, een grote verandering, eenzaamheid etcetera. Thema’s waar vrijwel iedereen mee te  maken krijgt. Ook het gevoel dat er meer in het leven moet zitten of dat je steeds weer in dezelfde situaties belandt waar je geen grip op lijkt te hebben, kan een aanleiding zijn

Het verschil met coaching is dat deze vorm van begeleiden dieper ingaat om de emotionele achtergronden van je vraagstuk en de emotionele impact groter is dan bij coaching.