Ik zoek een...

Zoek de coach

Klik hier om een account aan te maken!Hieronder kunt u op zoek gaan naar een coach bij u in de buurt.
Bent u zelf coach? Klik dan hier om u aan te melden.


Heeft u zich al geregistreerd in deze rubriek en wilt u uw profiel bewerken?
Klik dan hier om in te loggen.

Klik op de knop "alles weergeven" voor alle professioneel begeleiders in onze database.


Terug naar het overzicht

Blancday

Sabine van der Post

Bedrijfsnaam:
Blancday
KvK nummer:
34.37.40.16
Adres:

Regio:
Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht
Telefoon:
0634226972
Fax:
Mobiel:
0634226972
Bereikbaar:
Werkdagen - overdag
Werkdagen - 's avonds
Weekend - overdag
Weekend - 's avonds
E-mail:
Website:
Contactpersoon:
Sabine van der Post
Geslacht:
Vrouw
Beroep:
Coach, Loopbaanbegeleider, Trainer
Gespecialiseerd:
Business Coaching, Bewustzijn, Coachend Leidinggeven, Loopbaanbegeleiding, Managementcoaching, Outplacement, Persoonlijk leiderschap, Persoonlijke ontwikkeling, Stressmanagement, Zingeving
Sector:
Bedrijfsleven, Overheid, MKB, Particulier
Uurtarief:
-
Beroepsorganisatie(s):
Geregistreerd bij:
Aangesloten bij:
Nobco

Omschrijving


Mijn naam is Sabine van der Post van Blancday
Ik ben oprichter van Blancday, mental coach & mindfulnesstrainer.

Mijn activiteiten hebben betrekking op bewustwording en persoonlijke groei van mensen, medewerkers, managers en organisaties door Mentale Coaching.

Mijn toegevoegde waarde is dat ik verstand van organisatie ontwikkeling heb en expert ben op het gebied van persoonlijke groei. Gezien mijn achterliggende carriere  als commercieel en leidinggevende kracht in de zakelijke modemarkt. Mentale coaching via Blancday programma's is diepgaand en plezierig en biedt persoonlijke begeleiding over een langere periode op daadwerkelijke verandering te realiseren en doelen te behalen voor een vriendelijke prijzen.

Ik zorg er dan ook voor dat mijn klanten kunnen werken met een inspirerend mental coach programma zodat mens en de organisatie zich contructief ontwikkelt door het welzijn en persoonlijke groei van de medewerkers die met met passie en gedrevenheid hun werk kunnen verrichten.

  • zie uitgebreide CV op http://nl.linkedin.com/in/sabinevanderpost

Werkwijze


Geef jezelf of je medewerkers 1 dag. Op die dag krijg je de Blancday box. Met de inspiratie en opdrachten uit de box sta je stil bij je levenswaarden, waar je van geniet en wat je zou willen veranderen. In het coachgesprek verhelder je probleempunten en formuleer je je doelen. Online kun je de aankomende tijd de stappen naar je doel monitoren.  In hoeverre nodig ondersteunt Blancday daarna met Coachings trajecten, trainingen van kleine groepen en Mindfulnestrainingen.

Blancday biedt produkten en begeleiding voor je ontwikkeling. Met liefde, professionaliteit, humor en aandacht voor vormgeving.

Start thuis met je Blancday, de dag om je koers uit te zetten. Een update van jezelf, je relaties en je loopbaan // Loop je ergens tegen aan of wil je excelleren vraag een coachgesprek// Leer mindfulness technieken voor mentale rust, wijsheid en compassie // Ontdek het nieuwe werken // Laat je inspireren door blogposts, video's, interviews & events.

Jezelf beter leren kennen is gezond, wijs en inspirerend voor je dagelijkse geluksbeleving, je relatie, gezin, loopbaan en de mensen in de wereld om je heen.