Ik zoek een...

Zoek de coach

Klik hier om een account aan te maken!Hieronder kunt u op zoek gaan naar een coach bij u in de buurt.
Bent u zelf coach? Klik dan hier om u aan te melden.


Heeft u zich al geregistreerd in deze rubriek en wilt u uw profiel bewerken?
Klik dan hier om in te loggen.

Klik op de knop "alles weergeven" voor alle professioneel begeleiders in onze database.


Terug naar het overzicht

Zee van Tijd Coaching

Wilma Boonstra

Bedrijfsnaam:
Zee van Tijd Coaching
KvK nummer:
20166322
Adres:
Puccinilaan 18
4384 mk Vlissingen
Regio:
Zeeland
 
Telefoon:
Fax:
Mobiel:
0652311553
Bereikbaar:
E-mail:
Website:
Contactpersoon:
Wilma Boonstra
Geslacht:
Vrouw
Beroep:
Coach
Gespecialiseerd:
Communicatie vaardigheden, Competentie ontwikkeling, Persoonlijke ontwikkeling, Stressmanagement, Zingeving
Sector:
Bedrijfsleven, Overheid, Onderwijs, MKB, Zorg, Particulier
Uurtarief:
€ 100 ex. BTW
Beroepsorganisatie(s):
Nobco
Geregistreerd bij:
Nobco
Aangesloten bij:
Opleiding 1:
Leergang tot Coach, Boertien Groep

Omschrijving


Als Onderwijskundige heb ik 20 jaar gewerkt in het bedrijfsleven, voor de overheid en als laatste voor het University College de Roosevelt Academy.  Ik werkte als beleidsmedewerker, projectmanager, evenementen organisator en was hoofd externe relaties en studentenwerving.  Als Coach ben ik zodoende een ervaren begeleider van mensen op weg naar de carrière die zij wensen voor zichzelf of hun medewerkers. Ik stimuleer mensen hun passie te ontdekken zodat ze (weer) gaan doen wat ze werkelijk willen en hun dromen gaan realiseren. Dit koppel ik aan een flinke dosis realisme en doelgerichtheid zodat het niet bij mooie dromen blijft.  Mijn opleiding heb ik genoten bij de Boertien groep (leergang tot Coach, erkend volgens het beroepsregister voor Coaches). Verder houd ik mijn kennis up to date via diverse workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling

Mijn visie op Coaching
Coachen is een hulpmiddel om beter en plezieriger te functioneren. Op het werk en in je persoonlijk leven. Met coachen kun je ontdekken wat je werkelijk wilt en hoe je dat vervolgens kunt bereiken. Hierbij gaat het om het ontwikkelen van jouw mogelijkheden,  waarbij de focus ligt op het bereiken van een specifiek doel of ontwikkelen van een gewenste vaardigheid. Het kan gaan  om het zoeken van een nieuwe baan, het starten van een eigen zaak, om managementvaardigheden, communicatieproblemen, timemanagement of om problemen met je baas of collega. Wat je probleem of uitdaging ook is; ik ga er van uit dat jij de expert bent in je leven en werk en dat je de creativiteit bezit om oplossingen  te vinden. Soms is het erg prettig dat iemand je hierbij ondersteunt.  Mijn benadering van het coachen is gebaseerd op respect, oprechte betrokkenheid, vertrouwen, humor en creativiteit. 

Werkwijze


Tijdens een vrijblijvend en gratis intake gesprek komt je coachvraag aan bod en bekijken we of we een ‘klik’ hebben en of je met mij verder wilt. Vervolgens help ik je jouw persoonlijke doelen nauwkeurig te definiëren en een persoonlijk actieplan op te stellen. 
Tijdens het coachtraject word je jezelf bewust van welke opvattingen of patronen, belemmerend of versterkend werken. We gaan aan de slag met je kwaliteiten, maar ook met je valkuilen. Vervolgens krijg je de gelegenheid om met deze nieuwe inzichten te experimenteren; veranderen kan niet zonder oefenen. Tijdens de Coachingsessies maak ik gebruik van verschillende theorieën en toepasbare methoden vanuit o.a. Transactionele Analyse, Voice Dialogue , NLP, het model van Bateson etc.
Een coachtraject bestaat meestal uit 5 tot 8 gesprekken. De gesprekken vinden plaats in een prettige ontspannen sfeer. Dit kan bij jou of bij mij thuis of ook on the job of op locatie, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.  Meestal zien we elkaar één keer per veertien dagen.
Het coachtraject wordt afgesloten met een  evaluatiegesprek. Hierin beoordelen we samen  of de doelstellingen bereikt zijn. Ook bekijken we of een vervolgtraject wenselijk is.