Ik zoek een...

Zoek de coach

Klik hier om een account aan te maken!Hieronder kunt u op zoek gaan naar een coach bij u in de buurt.
Bent u zelf coach? Klik dan hier om u aan te melden.


Heeft u zich al geregistreerd in deze rubriek en wilt u uw profiel bewerken?
Klik dan hier om in te loggen.

Klik op de knop "alles weergeven" voor alle professioneel begeleiders in onze database.


Terug naar het overzicht

kantharos

Lida M. van den Broek

Bedrijfsnaam:
kantharos
KvK nummer:
01143075
Adres:
De Horst 4
9321 VH Peize
Regio:
 
Telefoon:
Fax:
Mobiel:
0622964033
Bereikbaar:
E-mail:
Website:
Contactpersoon:
Lida M. van den Broek
Geslacht:
Vrouw
Beroep:
Coach, Supervisor, Trainer, Intervisor, Mediator
Gespecialiseerd:
Business Coaching, Bewustzijn, Communicatie vaardigheden, Competentie ontwikkeling, Conflicthantering- en bemiddeling Intervisie, Managementcoaching, Persoonlijke ontwikkeling, Supervisie, Teamcoaching
Sector:
Bedrijfsleven, Overheid, Onderwijs, Zorg, Particulier
Uurtarief:
-
Beroepsorganisatie(s):
Geregistreerd bij:
Aangesloten bij:

Omschrijving


Dr. Lida M van den Broek is organisatie antropoloog, directeur en oprichter van Kantharos (1983). Zij heeft in de afgelopen 25 jaar een grote verscheidenheid aan organisatieontwikkeling- onderzoek- en implementatietrajecten uitgevoerd in het bedrijfsleven, gemeentelijke-, provinciale en rijksoverheid, een breed scala aan hulp-, dienstverlening en welzijnswerk,  algemeen vormend, beroeps en wetenschappelijk onderwijs. Zij heeft in Nederland baanbrekend werk verricht met betrekking tot het aan de orde stellen van eerst ‘racisme op de werkvloer’ en daarna ‘pesten op het werk’. 

In 2009 promoveerde zij aan de Universiteit van Tilburg met het proefschrift 'de ironie van gelijkheid', over etnische diversiteit op de werkvloer.

Van haar hand verschenen meerdere publicaties over: racisme, multiculturele organisatieontwikkeling, de positie van vrouwen en over interventies met betrekking tot pesten, intimidatie en discriminatie op het werk.


Werkwijze


Kantharos is in Nederland één van de eerste bureaus met een gespecialiseerd aanbod ten behoeve van de multiculturele organisatieontwikkeling.

Centraal in de visie van Kantharos staat: het bouwen aan een organisatie die goed is voor iedereen,  gebruik makend van de verschillen én overeenkomsten tussen mensen en de verschillende kwaliteiten van ‘verschillende’ mensen. Uitgangspunt daarbij is het optimaliseren van de mogelijkheden door nadruk te leggen op de kwaliteiten van ‘verschillende’ mensen en het minimaliseren van de moeilijkheden en belemmeringen die verschillen vaak met zich meebrengen.

Kantharos is een netwerk organisatie, waarin wordt samengewerkt in een multicultureel samengestelde team van zelfstandige ondernemers.

Kantharos is werkzaam in Nederland, België en Duitsland en heeft haar klantenkring in zowel het bedrijfsleven als in not for profit en nonprofit organisaties