Ik zoek een...

Zoek de coach

Klik hier om een account aan te maken!Hieronder kunt u op zoek gaan naar een coach bij u in de buurt.
Bent u zelf coach? Klik dan hier om u aan te melden.


Heeft u zich al geregistreerd in deze rubriek en wilt u uw profiel bewerken?
Klik dan hier om in te loggen.

Klik op de knop "alles weergeven" voor alle professioneel begeleiders in onze database.


Terug naar het overzicht

Actora

Marianne Walhout Diependaal

Bedrijfsnaam:
Actora
KvK nummer:
27335145
Adres:
Joan-maetsuyckerstraat 131
2593 ZG Den Haag
Regio:
Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht
 
Telefoon:
070-3471686
Fax:
Mobiel:
06-22623296
Bereikbaar:
Werkdagen - overdag
Werkdagen - 's avonds
Weekend - overdag
E-mail:
Website:
Contactpersoon:
Marianne Walhout Diependaal
Geslacht:
Vrouw
Beroep:
Coach, Supervisor, Counsellor
Gespecialiseerd:
Burnout, Communicatie vaardigheden, Competentie ontwikkeling, Gezondheid, Managementcoaching, Re-integratie, Stressmanagement, Supervisie, Teamcoaching
Sector:
Bedrijfsleven, Overheid, Onderwijs, Particulier
Uurtarief:
€ min 90 en max 125
Beroepsorganisatie(s):
LVSC,NVO2,NOBCO
Geregistreerd bij:
LVSC als supervisor,leersupervisor en docent
Aangesloten bij:
LVSC,NVO2,NOBCO
Opleiding 1:
Master Begeleidingskunde / Human Organisational Behaviour
Opleiding 2:
Ortho Moleculaire geneeskunde (SOE gediplomeerd)
Opleiding 3:
Post hbo Onderwijskunde ( 1ste graads bevoegdheid), Supervisie en Beleid
Opleiding 4:
HBO Maatschappelijk Werk

Omschrijving


Diverse Opleidingen

Na het volgen van verschillende opleidingen op het gebied van hulpverlening / therapeutisch werken, begeleidingskunde, opleidingskunde, organisatiekunde en orthomoleculaire geneeskunde en het verbinden van deze opleidingen met mijn werkpraktijken  - voor een overzicht verwijs ik u naar mijn website www.actora.nl of naar mijn linkdin pagina - ben ik nu werkzaam als begeleidingskundige en opleider.

Huidige werkpraktijk

Op dit moment ben ik zelfstandig ondernemer met een eigen bureau voor opleiden, adviseren en begeleiden, ACTORA. Ik combineer dit met een functie ik het onderwijs op HBO, Post HBO en Masterniveau. Zo kan ik naast zelfstandig ondernemen ook samen leren en werken met collega's en dit is voor mij de optimale combinatie.

 


Werkwijze


Uitgangspunten

 

  • Passie, vitaliteit en talentontwikkeling
  • Betrokken bij mensen en inhoud
  • Denken in kansen en oplossingen
  • Goed werkgeverschap en goed werknemerschap

Filosofie

ACTORA wil mensen en organisaties helpen zichzelf te ontwikkelen door in coproductie (sluimerende) talenten en vaardigheden op te sporen en toe te passen in hun persoonlijke en functionele leven. Zij wil werkgevers stimuleren tot goed werkgeverschap, het nemen van maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaam ondernemen.Het ideale klimaat waarin werken en leren respectvoller en zinvoller wordt.          Een klimaat waarin mensen (weer) met plezier naar hun werk gaan, met zelfvertrouwen de regie over hun leven voeren en als verantwoordelijke werknemers meewerken aan een creatief en innovatief klimaat met hogere arbeidsproductiviteit.

Maatwerk

Doet u een beroep op mij, dan is de keuze voor een begeleidingsvorm afhankelijk van de vraag, de gewenste opbrengst, de persoonlijke situatie, uw competenties en de context. Het is altijd maatwerk!  Het is mijn vak als begeleidingskundige om vanuit een verkenning van uw vraag samen te komen tot een passend antwoord. Dit zal meestal een mix van verschillende begeleidingsvormen zijn. 

Ik heb het vermogen om echt contact te maken, mensen te enthousiasmeren en in beweging te laten komen. Ik geniet als mensen met plezier en energie de regie over hun eigen leven (terug) nemen. Ik daag mensen uit om uit hun comfortzone te stappen, vraag het vanzelfsprekende los te laten en wil een diepgaand proces van leren op gang brengen. Ik werk vanuit een holistische visie, eclectisch, met de aspecten psychisch, sociaal, biologisch en ethisch in samenhang. Ik maak hierbij gebruik van de verschillende opleidingen die ik heb gevolgd op het gebied van therapeutisch werken, begeleidingskunde, opleidingskunde, organisatiekunde en orthomoleculaire geneeskunde.

Coproductie

In het begeleidingstraject onderkennen we verschillende rollen. De klant, de begeleider en bij begeleiding vanuit een organisatie ook een opdrachtgever en een leidinggevende. Ons (samen)werken is een coproductie waarin alle betrokkenen verantwoordelijkheid nemen vanuit hun eigen rol en hier ook op aan te spreken zijn.