Ik zoek een...

Zoek de coach

Klik hier om een account aan te maken!Hieronder kunt u op zoek gaan naar een coach bij u in de buurt.
Bent u zelf coach? Klik dan hier om u aan te melden.


Heeft u zich al geregistreerd in deze rubriek en wilt u uw profiel bewerken?
Klik dan hier om in te loggen.

Klik op de knop "alles weergeven" voor alle professioneel begeleiders in onze database.


Terug naar het overzicht

DeZeeuwCoaching

Pauline de Zeeuw

Bedrijfsnaam:
DeZeeuwCoaching
KvK nummer:
34374743
Adres:
Brouwersgracht 214
1013 HD Amsterdam
Regio:
Noord-Holland
 
Telefoon:
020-6385414
Fax:
Mobiel:
06-28447665
Bereikbaar:
Werkdagen - overdag
Werkdagen - 's avonds
E-mail:
Website:
Contactpersoon:
Pauline de Zeeuw
Geslacht:
Vrouw
Beroep:
Coach
Gespecialiseerd:
Burnout, Loopbaanbegeleiding, Outplacement, Persoonlijke ontwikkeling, Re-integratie
Sector:
Bedrijfsleven, Overheid, Onderwijs, MKB, Zorg, Particulier
Uurtarief:
€ particulier € 70,-(excl. BTW) berijven € 125,- (excl. BTW)
Beroepsorganisatie(s):
NOBCO
Geregistreerd bij:
NOBCO, EMCC, Kamer van Koophandel Amsterdam
Aangesloten bij:
Opleiding 1:
Academie voor Coaching
Opleiding 2:
HBO Personeel & Organisatie
Opleiding 3:
HBO Jeugd en Welzijn

Omschrijving


Pauline begon haar loopbaan, na de HBO ‘Jeugd en Welzijn’, in de kinderopvang. Zij gaf onder andere leiding aan een groot kinderdagverblijf. Naast het leidinggeven, richtte zij zich op het betrokken en kundig houden van de medewerkers. Dit leidde tot het volgen van de HBO ‘Personeel en Organisatie’.

Ruim 17 jaar werkte zij als Personeelsadviseur, waar zij naast het adviseren van het management, zich specialiseerde in het coachen van medewerkers en managers.  Haar belangrijkste werkgevers waren Amnesty International en Het Nationaal Ballet.

Bij Amnesty International coachte zij vrijwilligers bij hun weg naar betaald werk, dit deed zij zowel individueel als in groepsverband. Daarnaast coachte zij medewerkers en managers die zich gedurende hun loopbaan steeds verder hadden gespecialiseerd en binnen de organisatie niet verder konden groeien.

Bij Het Nationaal Ballet coachte zij voornamelijk professionele dansers, tijdens hun danscarrière en bij het naderen van het einde van hun danscarrière. Een danser moet om fysieke redenen gemiddeld rond zijn 33ste jaar met dansen stoppen en met een totaal nieuwe loopbaan beginnen. Hier deed ze ervaring op met het coachen van mensen uit alle werelddelen.


Werkwijze


Het coachtraject begint met een intakegesprek, waar gekeken wordt welke vragen er zijn, welke ondersteuning wenselijk is en of het klikt. Vervolgens worden de doelen en de duur van het traject vastgelegd in een plan. Een traject bestaat gemiddeld uit 4 tot 8 gesprekken, die maximaal 75 minuten duren.

De begeleiding van Pauline is persoonlijk en gericht op jouw unieke vragen. Dat maakt ieder coachtraject maatwerk is, de route is iedere keer anders en de instrumenten die ingezet worden divers. Er kan gebruik gemaakt worden van vragenlijsten, testen, oefeningen, kwaliteitenspel en er kunnen huiswerkopdrachten gegeven worden.

Tijdens het traject wordt er gewerkt aan jouw toekomst, je krijgt zicht op wat je wilt en wat je kan. Daarvoor zijn je kwaliteiten, talenten, beweegredenen, mogelijkheden en onmogelijkheden van belang. Deze ga je (her)ontdekken, waarbij je gestimuleerd wordt eerlijk naar jezelf te kijken.