Ik zoek een...

Zoek de coach

Klik hier om een account aan te maken!Hieronder kunt u op zoek gaan naar een coach bij u in de buurt.
Bent u zelf coach? Klik dan hier om u aan te melden.


Heeft u zich al geregistreerd in deze rubriek en wilt u uw profiel bewerken?
Klik dan hier om in te loggen.

Klik op de knop "alles weergeven" voor alle professioneel begeleiders in onze database.


Terug naar het overzicht

Face to Face

Marianne Bartels

Bedrijfsnaam:
Face to Face
KvK nummer:
24399178
Adres:
Schiedamseweg 95
3134 BD Vlaardingen
Regio:
Zuid-Holland
Telefoon:
06-23176689
Fax:
Mobiel:
06-23176689
Bereikbaar:
Werkdagen - overdag
Werkdagen - 's avonds
E-mail:
Website:
Contactpersoon:
Marianne Bartels
Geslacht:
Vrouw
Beroep:
Coach, Trainer, Counsellor
Gespecialiseerd:
Burnout, Business Coaching, Bewustzijn, Communicatie vaardigheden, Conflicthantering- en bemiddeling Intervisie, Gezondheid, Persoonlijke ontwikkeling, Re-integratie, Zingeving
Sector:
Bedrijfsleven, Overheid, Onderwijs, MKB, Zorg, Particulier
Uurtarief:
€ particulier € 85,00
Beroepsorganisatie(s):
Geregistreerd bij:
Aangesloten bij:
ABVC
Opleiding 1:
HBO MWD coaching
Opleiding 2:
Counseling Nederland
Opleiding 3:
RET
Opleiding 4:
Spiritueel therapeut
Opleiding 5:
Systemisch opstellen
Opleiding 6:
Slaapcoaching/karakterstructuren

Omschrijving


 

Coaching, counseling en training vanuit Face to Face

Ik maak gebruik van verschillende methodes, door jaren opleiding en ervaring eigen gemaakt. Mijn kracht ligt in het pragmatisch, doortastend, empathisch en met humor te coachen en snel naar de kern van de vraag te gaan.  De doorbraak naar beweging en vernieuwing vindt over het algemeen snel plaats. Ik kan confronterend zijn , maar altijd vanuit respect naar het individu. Soms onverwachte vragen ontspruit vanuit mijn intuïtie zorgen voor een verhelderend inzicht.

 

Sinds 2004 honderden cliënten gecoached op voornamelijk persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Voor werkgevers coach ik regelmatig ten behoeve van het voorkomen van ziekteverzuim.Daarnaast heb ik  diverse trainingen gegeven en ontwikkeld.

De beweging komt wanneer de bewustwording ontstaat dat de innerlijke communicatie ons belemmerd om volledig vanuit kracht te functioneren. Dit geldt zowel in persoonlijke als zakelijke relaties. Coachen op competenties is pas functioneel als er ook gekeken wordt naar de innerlijke beweegredenen om iets wel of net te doen of te communiceren.

 

 


Werkwijze


Werkwijze  Marianne

 Mijn werkwijze is resultaatgericht. Het traject start met het zo scherp mogelijk vaststellen van  wat de coachvraag is en welk concreet resultaat moet worden behaald. In een beperkt aantal gesprekken moet hier daadwerkelijk zicht op komen. De gesprekken duren ca. 1  uur en vinden in een keer per twee weken plaats. Aan het eind van het gesprek geef ik de gecoachte  een opdracht mee ter voorbereiding op het volgende gesprek. Belangrijk is dat er tussen coach en gecoachte vertrouwen ontstaat, belangrijk omdat het anders onvoldoende mogelijk is de gecoachte helder een spiegel voor te houden.

 

Mijn passie voor coaching en mijn werkwijze hebben sterk te maken met mijn eigen ontwikkeling. Mijn start in de gezondheidszorg en later in het bedrijfsleven en overheid vormen tevens de basis voor coaching

Nu vind ik het echt uitdagend mensen te ondersteunen bij zowel zakelijke als privé processen. Wij als mensen hebben vaak dezelfde gewoontes, gedrag , irritaties of conflicten die we wel willen veranderen maar weten niet hoe. We voelen ons daar ongelukkig bij, zonder precies te weten waar het aan ligt en wat we eraan kunnen doen. Het opmerkelijke van coaching is dat er vaak helemaal niet zoveel voor nodig is iets te veranderen.  Het vraagt om een andere manier van naar jezelf te durven kijken en boven water te krijgen wat er onder de oppervlakte speelt. Ik wil en kan mensen graag helpen bij die persoonlijke ontwikkeling.

 

Zonder vooroordeel kunnen luisteren dat schept vertrouwen en dat is weer nodig om waar nodig te kunnen confronteren en uitdagen. Zo komen we samen tot het beste resultaat zonder dat ik de verantwoording van de gecoachte overneem. Mijn tevredenheid, gedrevenheid en passie haal ik uit het feit dat de gecoachte nieuwe inzichten krijgt. En daardoor weer makkelijker en authentieker in het leven kan staan. Het verkrijgen van inzicht is het begin van verandering en het afschudden van oud en niet gewenst gedrag.