Ik zoek een...

Actueel - Nieuws

Winactie: Toegangskaart Congres ‘Liefde voor Leren’

di 18 dec 2018

Op Valentijnsdag, 14 februari 2019, organiseert het Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties (TvOO) het congres ‘Liefde voor Leren’.

Vanuit de wetenschap, de filosofie en de techniek verkennen we de nieuwste trends en ontwikkelingen op het leergebied. Robert Jan Simons van de "Canon van het leren" trapt af. Hij vraagt zich af waaraan we merken dat iemand of wijzelf liefde voor leren koesteren. Zijn er verschillende soorten van liefde voor leren of kunnen we die liefdes ook ontwikkelen? Ook is er ruimte voor filosofie, Marjan Slob neemt ons daarin mee.

De dag zou niet compleet zijn zonder praktijktoepassingen: doen is immers de beste manier van denken. Kies dus voor het DOEN van uw favoriete sessies. De sessierondes worden theatraal & muzikaal plenair afgesloten. Door wie? Dat blijft nog even geheim.

Met een afgestemd en gevarieerd programma  zorgen we ervoor dat je geïnspireerd  en "verliefd"  weer huiswaarts keert.

Datum: 14 februari 2019
Locatie: De Reehorst, Ede
Programma: Klik hier voor het volledige programma

Doe mee aan de winactie en maak kans op een gratis toegangskaart!
We geven één toegangskaart t.w.v. € 185,00 excl. btw. weggeven voor dit event! Deze winactie loopt t/m zondag 6 januari. De winnaar wordt maandag 7 januari per e-mail geïnformeerd.

Klik hier om mee te doen aan deze winactie!

Let op: reacties via onderstaand formulier worden niet meegenomen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:

Josef Lewis - donderdag 10 januari 2019

Ben je financieel down of heb je een lening nodig om je eigen bedrijf op te zetten of je bedrijf naar een hoger niveau te tillen? We geven lening zo laag mogelijk tegen 2% tarief bieden wij bedrijfslening, huislening enz. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op via e-mail: progresiveloan@yahoo.com OF Bel / WhatsApp: +16626183756, bereik ook onze aanvullende  Website: https://progresivefunding.wordpress.com voor meer informatie.

L. van Wesemael - woensdag 2 januari 2019

Ontwikkeling brengt inzicht. Liefde voor ontwikkeling geeft extra kracht.

Everdien Arts - zaterdag 29 december 2018

Wat is er mooier dan jezelf te blijven ontwikkelen. Al ben je op leeftijd het kan bijdragen aan het welzijn van je medemensen en dus de maatschappij.

Marielle - zondag 23 december 2018

Wat is er leuker dan leren; ik ben er graag bij!

Joanneke van Aller - vrijdag 21 december 2018

Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd.

Marlies Oudijk - donderdag 20 december 2018

Tijd voor reflectie en herijken. Als ik druk ben is er een kans dat de automatische piloot aan gaat. Even totaal overzicht en vernieuwen heb ik zin in en belang bij.

Yo Deckers - donderdag 20 december 2018

Levenslang blijven leren!

Ancilla Verwey - donderdag 20 december 2018

Wat fijn dat dit onder de aandacht wordt gebracht. Ik leer altijd bij en krijg opmerkingen " ben je nou nog niet uitgeleerd?"