Ik zoek een...

Actueel - Nieuws

Gratis online workshop verandermanagement

wo 26 jan 2011

In het artikel de “Gouden Driehoek” heeft verandermanager Jan Geerling van ProjectPlus zijn vele jaren ervaring met succesvol verandermanagement op papier gezet. Mensen met weinig tijd kunnen nu ook gratis individueel de workshop volgen die hij onlangs online heeft geplaatst. U ontdekt in ongeveer 30 minuten hoe succesvolle organisatieveranderingen zijn te realiseren.

De “Gouden Driehoek” voor succesvol verandermanagement is geen nieuwe theorie, maar in de eerste plaats het consequent toepassen van drie basale uitgangspunten:

  • Gij zult knippen:
    Breng een harde knip aan tussen het formuleren van de probleemstelling en het zoeken naar oplossingen.
  • Gij zult uw medewerkers eren:
    Als eerste komen (alle) medewerkers aan het woord. Pas daarna gaan de (al of niet externe) deskundigen aan het werk. Een onderdeel van de eindrapportage is de gemotiveerde verantwoording wat met iedere medewerkerbijdrage is gedaan (overgenomen / niet overgenomen, en waarom).
  • Gij zult snelheid maken:
    Snelheid maken door een strakke planning, die streng bewaken en voldoende interne capaciteit reserveren voor de extra werkzaamheden.

De online workshop kan iedereen volgen op een tijdstip dat hem / haar het beste uitkomt. Klik hier om naar deze gratis online workshop verandermanagement te gaan! Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
Nog geen reacties geplaatst