Ik zoek een...

Actueel - Nieuws

Welke doelen wilt u in 2011 bereiken?

ma 13 dec 2010 - Jorg Winkelmolen

In samenwerking met Pearson Education mag het Tijdschrift voor Coaching 10 exemplaren van het boek "Doelen bereiken voor Dummies" aanbieden. Ren niet langer achter jezelf aan maar jaag in 2011 je doelen na! Beschrijf deze doelen en maak kans op een exemplaar van dit nieuwe boek! Klik hier om je doelen te beschrijven en kans te maken op een boek! 

Doelen bereiken voor Dummies
De enige die uw leven tot een succes kunt maken, bent u zelf. De wens om te veranderen bestaat bij velen maar om daadwerkelijk iets te bereiken zult u aan de slag moeten. Of u nu privé of zakelijke doelen nastreeft, met het lezen van dit boek zet u een belangrijke stap. Doelen bereiken voor Dummies gaat verder waar andere methodes ophouden; door niet alleen te bepalen wat u wilt bereiken maar daarbij ook heel goed te kijken naar waar uw kracht en uw passie liggen, creëert u reële doelen en een grote kans van slagen. De gerichte oefeningen, superhandige tips en leuke praktijkvoorbeelden helpen uw dromen te verwezenlijken.

Auteur: Eddie van der Wereld
Uitgever: Pearson Education
Uitvoering: Paperback
Omvang: 241 pagina's
ISBN: 9789043021296 

 Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:

Bernadette Reniers - vrijdag 17 december 2010

We delen de mening over kracht en passie en het verwezelijke van dromen. kijk op mijn website voor de volledige overeenkomsten waar ik dagelijks mee werk in de praktijk als biografisch loopbaancoach.

Poppe Roland - woensdag 15 december 2010

Dit boek is een uitstekende leidraad in het bereiken van je doelen.