Ik zoek een...

Actueel - Nieuws

Winactie: Toegangskaarten Congres Positieve Gezondheid

di 24 okt 2017

Positieve gezondheid, zelfmanagement en eigen kracht worden steeds belangrijker in onze samenleving. Positieve psychologie kan bijdragen aan het realiseren van positieve gezondheid door het ontwikkelen, evalueren en implementeren van positieve interventies en het bevorderen van effectief zelfmanagement. Tijdens het Congres Positieve Psychologie, 1 december, worden actuele inzichten en toepassingen in de praktijk van alledag gedeeld. In samenwerking met de organisatie geven we 3 toegangskaarten t.w.v. € 296,45 weg!

Keynotes: Carl Verheijen, Aukje Nauta, Semiha Denktas, Jan Walburg, Menno de Bree
Sessies: Arjella van Scheppingen, Sjef Staps, Matthijs Steeneveld, Nicolette Warmenhoven, AnneLoes van Staa, Ard van Oosten, Jan Taal, Fredrike Bannink, Pieter Jansen
Dagvoorzitter: Anje-Marijcke van Boxtel

Datum: Vrijdag 1 december 2017
Locatie: De Reehorst, Ede
Volledige programma: https://www.tijdschriftpositievepsychologie.nl/programma

Doe mee aan de winactie en maak kans op een van de toegangskaarten!
In samenwerking met de organisatie geven we 3 toegangskaarten, t.w.v. € 296,45, weg! Deze winactie loopt t/m 7 november. De winnaars worden 8 november per e-mail geïnformeerd.

Klik hier om mee te doen aan deze winactie!

Let op: reacties via onderstaand formulier worden niet meegenomen . Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:

Marcella van Megen - maandag 6 november 2017

'melk de witte motor' daar ben ik mee opgegroeid maar melk is niet meer goed voor elk. Ik zoek een alternatief want ik kan wel wat positieve energie gebruiken!

Jorie van den Heuvel - vrijdag 27 oktober 2017

Zo mooi hoe mijn opvattingen bij elkaar komen. Voor de gemeente Voerendaal (waar ik woon) ben ik in het kader van positieve gezondheid ingehuurd om voor een bepaalde doelgroep met talenten aan de slag te gaan (vanuit eigen kracht). Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat positieve psychologie een beter antwoord is, dan andere stromingen in de psychologie op de worstelingen in het leven. Congres naar mijn hart dus!

Erwin Lindeijer - donderdag 26 oktober 2017

Heerlijk, een heel congres vol reflectie over een positieve houding!

Monique - donderdag 26 oktober 2017

Mijn NLP opleidingen hebben mijn inzicht vergroot in hoe belangrijk vooruit kijken en een positieve oplossingsgerichte houding is. Mindset is zo belangrijk! Zou een mooi cadeautje voor mijn verjaardag op 8 november zijn.

Judith Wijnbergen - donderdag 26 oktober 2017

Mooi congres!

marja - donderdag 26 oktober 2017

Eindelijk raakt men er van door drongen dat je vanuit een positief standpunt of blik veel meer impact kunt maken.

Cécile de Graaf - donderdag 26 oktober 2017

Voor mij als loopbaanadviseur heel interessant. En in deze tijd ben ik jarig, dus het zou een leuk verjaardagscadeau zijn!

Evelien van Beusekom - donderdag 26 oktober 2017

Voor mijn werk is de positieve psychologie heel belangrijk. Ik zou het geweldig vinden om een hele dag inspirerende op te doen en mijn ervaringen in te brengen.

Jan Middel - donderdag 26 oktober 2017

Ik wil graag de laatste inzichten en toepassingen horen op deze dag.

Erna van Lingen - donderdag 26 oktober 2017

Enorm belangrijk om te kijken naar wat je wél kan doen in onze rennende wereld. Hoe te vertragen en positieve gezondheid te ontwikkelen? Ik wil daar als coach graag in groeien.

C. Rozendaal - donderdag 26 oktober 2017

Ik zou bijzonder graag naar dit congres gaan, en heb daarbij positieve hoop om een kaart te winnen.