Ik zoek een...

Actueel - Nieuws

Winactie: Toegangskaarten Congres Positief Leiderschap

wo 27 jun 2018

De leiderschapsstijl is bepalend voor de organisatiecultuur. Dat een positieve benadering kan leiden tot betere prestaties, meer betrokkenheid en een positieve organisatiecultuur zal niemand verbazen. Positief leiderschap richt zich op werkgerelateerd welbevinden, sterke kanten van mensen, veerkracht en ontwikkeling. Tijdens het Congres Positieve Psychologie zal de Amerikaanse grondlegger Kim Cameron delen hoe aandacht, medeleven, begrip en werken met de positieve krachten in de dagdagelijkse praktijk van organisaties tot positieve resultaten leiden.

Een gevarieerd aanbod van sessies brengt positief leiderschap in de zorg, het onderwijs en het bedrijfsleven in beeld en biedt handvatten hoe zelf een positief leider te worden of hoe cliënten te begeleiden in hun ontwikkeling naar positieve leiders.

Ronald Giphart sluit deze dag af door uit de doeken te doen hoe de afgelopen twee miljoen jaar leiderschap is gevormd en wat we heden ten dage van leiders verlangen.

13 inspirerende sprekers: Kim Cameron, Wil Foppen, Ronald Giphart, Anje-Marijcke van Boxtel, Fredrike Bannink, Eline Kuiper, Christien Brinkgreve, Nick van Dam, Judith Grimbergen, Marcel Hendrickx, Sanne Netten, Bas Snippert en Helma Ton

Datum: Vrijdag 30 november
Locatie: De Reehorst, Ede
Meer informatie: www.positievepsychologiecongres.nl

Doe mee aan de winactie en maak kans op een van de gratis toegangskaarten!
We geven drie toegangskaarten t.w.v. € 296,45 weg voor dit congres. Deze winactie loopt t/m dinsdag 10 juli. De winnaars worden woensdag 11 juli per e-mail geïnformeerd.

Klik hier om mee te doen aan deze winactie!

Let op: reacties via onderstaand formulier worden niet meegenomen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:

marjon - dinsdag 10 juli 2018

Net als Ada loop ik tegen de termijn aan van deze mooie actie aan.

Ada Schallenberg - dinsdag 10 juli 2018

In de nieuwsbrief staat dat je tot en met vandaag kunt reageren net als bij de coachkaarten maar bij beiden is de pagina al niet meer beschikbaar.

Monique van Erve - donderdag 5 juli 2018

Wat een leuke actie om een inspirerende prijs te winnen! Leuk!

Jacqueline - maandag 2 juli 2018

Dit klinkt heel interessant!

Irene - maandag 2 juli 2018

fingers crossed!!

marlies van hal - maandag 2 juli 2018

Zelf ben ik werkzaam binnen het onderwijs waarbij het werken met en voor mensen centraal staat (naast het continue leveren van een prestatie). Onder de administratieve druk dreigt het contact met elkaar in het gedrang te komen. Hoe kun je als leidinggevende nu blijven sturen, zicht houden op geleverde prestaties en de sfeer goed houden. Ik ben erg benieuwd wat de verschillende sprekers hierover te melden hebben.

Sylvia Borghols-Hermans - zondag 1 juli 2018

Als coach van managers, ceo's en cfo's lijkt mij het winnen van toegangskaarten een buitenkans! :)

Jennifer van Randwijk - zaterdag 30 juni 2018

Ben benieuwd.

Tom Broekaert - vrijdag 29 juni 2018

Mijn uitdaging: "Als ik deze kaart mag winnen, pas ik minstens één leerpunt van deze dag toe als korpschef van een lokaal politiekorps en zal ik dit met jullie delen"

Anneke Reintjes - vrijdag 29 juni 2018

In de honourscursus Persoonlijk leiderschap ontwikkelen studenten zich tot leider van zichzelf. Ben benieuwd wat positief leiderschap aan de cursus kan toevoegen!

ria logtenberg - vrijdag 29 juni 2018

als hogeschooldocent kan ik nooit te veel weten over leidersc hap.

Frans - vrijdag 29 juni 2018

Pleidooi voor o.a. meer vitamine A. Aandacht maakt het leven mooier, mensen voelen zich gezien. Lijkt een mooie inspiratiedag te worden, wie wil daar nu niet bij zijn?

Marit - vrijdag 29 juni 2018

Hoe leuk is dat om gewoon eens kaarten te winnen! I'm in :)

Karlien van Haagen - donderdag 28 juni 2018

Dit lijkt mij een zeer interessant congres. Het gaat niet alleen om leiderschap naar anderen, maar hoe leid je jezelf goed door het leven, dat kan je dan weer uitstralen op anderen.

Marlie - donderdag 28 juni 2018

Positieve gedachte.... ik mag gratis gaan en heel veel ervaren en leren

Jacqueline Slotboom - donderdag 28 juni 2018

Heel leuk, ik verwacht veel inspiratie voor het begeleiden van de vele vrijwilligers binnen onze organisatie.

Elke Van Paemel - donderdag 28 juni 2018

Afgelopen academiejaar coördineerde ik voor het eerst een team, en dan nog een volledig nieuw team binnen onze hogeschool. Ik voel dat ik nog heel veel kan leren en handvaten nodig heb om een team op een positieve en constructieve manier te coördineren, met ruimte voor gesprek, in een goed evenwicht met afbakenen en afspraken maken.

Caroline van Gelder - donderdag 28 juni 2018

Boeiend thema! Na 16 jaar in de zorg en onderwijs te hebben gewerkt weet ik hoe lastig het kan zijn. Alle belangen goed behartigen, van de client, leerling en medewerkers. Nieuwsgierig hoe positief leiderschap daarvoor nog beter ingezet kan worden.

Wian Bulthuis - donderdag 28 juni 2018

Lijkt me super leerzaam en inspirerend om bij te zijn!

Jolanda Terlien - donderdag 28 juni 2018

Oh daar zou ik best wat inspiratie willen halen.

Jogé Smallenbroek - donderdag 28 juni 2018

Leiderschap zou altijd positief mogen zijn. Hoe daar nog meer uit te halen hoor ik graag van deze inspirerende sprekers!

Alegonda Huizinga - donderdag 28 juni 2018

Wat een mooie winactie! Als procesbegeleider bij organisatievraagstukken binnen mijn werk zou dit een mooie dag vol inspiratie zijn. met name vanuit de drie werkgebieden: zorg, onderwijs en het bedrijfsleven: we kunnen veel van elkaar leren! Ik ben er graag bij.

R. Veldboer - donderdag 28 juni 2018

Ik ben als trainer-coach altijd op zoek naar uitdagende en nieuwe inzichten en daarbij behoort zeker het thema Positief Leiderschap. Ik ben er graag bij!