Ik zoek een...

Actueel - Nieuws

Winactie: Toegangskaart Dag van de Coach 2018

wo 24 jan 2018

Op 31 mei organiseert het Tijdschrift voor Coaching voor de 11e keer de Dag van de Coach. Dit jaar staat het thema Moed centraal.

Moed biedt kracht en hoop in confrontatie met pijn, tegenslag, onzekerheid en angst. In alle gevallen gaat het over het nemen van risico’s over de grens van je comfortzone. Daarbuiten speelt lef zich af. Buiten de comfortzone speelt ook het coachtraject zich af. Dit vraagt lef, zowel van de coachee als van jou als coach. Durf je het aan?

Specialisten Andor de Rooy, Elke Geraerts en Marinka Lipsius moedigen je aan om meer lef te tonen, op persoonlijk vlak, in de organisatie en de maatschappij. Neem het heft in eigen hand en versterk de energie, productiviteit en het geluk van jou en je coachee!

De sessies belichten de vele facetten van moed voor jou als coach, als ondernemer en voor jouw coachee. Ga de uitdaging aan en kijk over de grens van jouw eigen comfortzone: fris gewaagd is half gewonnen.

Ferry Zandvliet overleefde de aanslag op concertzaal Bataclan in Parijs en had de moed om te vechten tegen angst en wantrouwen. Geef niet toe aan angst en boosheid, heb moed!

Winactie: Maak kans op een toegangskaart t.w.v. € 296,45
Op donderdag 31 mei gaat voor de 11e keer de Dag van de Coach plaatsvinden met dit jaar als thema Moed. Locatie: De Reehorst, Ede. Wij mogen een toegangskaart t.w.v. € 296,45 weggeven! Deze winactie loopt t/m dinsdag 6 februari. De winnaar wordt woensdag 7 februari per e-mail geïnformeerd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Klik hier om mee te doen aan deze winactie!

Let op: reacties via onderstaand formulier worden niet meegenomenGeef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:

Dragana Djeric - dinsdag 6 maart 2018

Toepasselijk thema op mijn relatiegebied!

Florence Gaillard - maandag 5 februari 2018

-

Virag Mezei - maandag 5 februari 2018

Mooie onderwerp! Ik heb de moed genomen dit jaar mijn carrière om te gooien en een opleiding gaan volgen als professionele coach. Ik wil heel graag leren hoe ik met moed verder kan ontwikkelen als coach en al ondernemer.

Esther Bazuin - zaterdag 3 februari 2018

Als je coach geen lef durft te tonen, hoe kun je het een ander dan leren? Creëer als coach het vertrouwen voor je coachee. Meervoud van lef is leven. Durf te leven!

Wil van Stee - vrijdag 2 februari 2018

Altijd moeilijk om uit je comfortzone te komen, goed om te ervaren wat het resultaat is.

Bert Jorritsma - woensdag 31 januari 2018

Moed moet!

Yvonne Veenendaal - maandag 29 januari 2018

Ik heb veel waardering voor de moed die mijn cliënten in een coachtraject laten zien. Stapje voor stapje uit hun comfortzone om zo via hun proces van bewustwording HEEL te worden.

Anita van der Zwaan - zaterdag 27 januari 2018

Ik vind het moedig om in eigen regie te leven, werken en lief te hebben. Mooi als de Dag van de Coach ons als begeleiders daar de tools voor aanreikt!

Mertine - zaterdag 27 januari 2018

Op zoveel gebieden is moed nodig in de wereld. Moed om te doen, moed om nee te zeggen, moed om los te laten, moed om kwetsbaar te durven zijn. Ik wens mezelf, mijn dierbaren en mijn relaties veel moed toe. Mooi thema.

Ivy Kamsi - vrijdag 26 januari 2018

Heb moed, het moet om vooruit te komen.

Ivy Kamsi - vrijdag 26 januari 2018

Heb moed, het moet om vooruit te komen.

Inge - vrijdag 26 januari 2018

Een super toepasselijk thema na een jaar waarin ik heb ontdekt wat moed je allemaal kan brengen.

Maaike Ploeg - vrijdag 26 januari 2018

Als je aarzelt wint je angst, als je waagt groeit je moed. Vandaar mijn reactie: wie waagt, die wint!

Nelleke - vrijdag 26 januari 2018

Mooi onderwerp waar ik graag bij wil zijn

Cor van Gils - vrijdag 26 januari 2018

Ja, deze dag had ik al veel eerder moeten bezoeken, zou wel heel leuk zijn om een gratis toegangskaart te winnen!!

Dave van der Laan - donderdag 25 januari 2018

Ik zou hier wel een dagje voor vrij willen maken!

Petra van Beelen - donderdag 25 januari 2018

Ik heb moed getoond om na een hersenbloeding de draad weer op te pakken en dat is gelukt. Moed getoond om een coaching opleiding te volgen. Moed getoond om een eigen Coachingpraktijk op te starten me vorig jaar ingeschreven bij de kvk. Moed getoond om regelmatig uit mijn comfortzone te gaan. Ja ik heb de moed en het lef om naar dag van de coach te gaan voor verdere inzichten en verder te groeien in mijn persoonlijke ontwikkeling, ookal vind ik dat heeel spannend ????

rini - donderdag 25 januari 2018

ik moed hier eigenlijk wel naar toe

Tinka Pijls - donderdag 25 januari 2018

Ruim een jaar geleden had ik het lef om al mijn zekerheden (vaste baan en heerlijke woning in A’dam) te ruilen voor iets nieuws, een uitdaging in het Zuiden des lands. Nu een jaar later heb ik weer het lef om te bekennen dat deze super job me niet bevalt. Mensen prijzen me om mijn moed! Zelf vraag ik me af hoe het verder moet met deze moed????

Rieneke - donderdag 25 januari 2018

Dit zou voor mij een perfecte kans zijn voor verdere persoonlijke ontwikkeling en het opdoen van nieuwe inzichten

Simone Verhoef - donderdag 25 januari 2018

Wat 'moet moet' doen, is iets heel anders dan doen wat moed vraagt.

Ineke Koops - donderdag 25 januari 2018

Altijd weer spannend, maar oh zo uitdagend en inspirerend om buiten je comfortzone te gaan. Dus ja, ik wil graag meedingen naar die toegangskaart!

petra denen - donderdag 25 januari 2018

Wil graag een toegangskaart winnen

Igna van Dijk - donderdag 25 januari 2018

Naast een volledige werkweek en gezin zet ik mij al jaren in voor allerlei goede doelen, waaronder een stichting voor chronisch zieke jongeren. Momenteel zit ik thuis met burn-out klachten, wat mij dwingt en ruimte geeft om na te denken over de toekomst. Graag zou ik stappen willen zetten op het pad richting coaching om onze jongeren en mijzelf verder te brengen Inger leven. Ik kan zelf wat ‘moed’ gebruiken voor deze stap en voor het beter begeleiden van onze jongeren.

mia van laeken - donderdag 25 januari 2018

nice :-)

Marion van den Bercken - donderdag 25 januari 2018

Het stimuleren en effectueren van mijn eigen ontwikkeling als coach doe, of deed ik altijd in mijn eigen veiligheid. Ik wil mijn angst voor grote evenementen als dit overwinnen. Het zal me verrijken, en nog beter leren omgaan met mijn HSP en introvertheid. Dit vraagt dus MOED van mij!

Susan van der Beek - donderdag 25 januari 2018

Moed tonen is als balanceren op het slappe koord en niet bang zijn dat je eraf valt. Dat geldt voor mij als coach en voor de mensen die ik begeleid.

Pascale Jansen - donderdag 25 januari 2018

Het vereist moed om jezelf in de spiegel te kijken en uit je "veilige" zone te treden tijdens een coachingstraject. En het levert zo veel op om moedig te zijn - en meer in je kracht te staan! Ik ben nieuwsgierig daarom nieuwsgierig naar de dag van de coach met dit bijzondere thema

Co van der Kolk - donderdag 25 januari 2018

Binnenkort rond ik mijn coachingsopleiding bij ICM af. Ik coach graag en wil er meer mee doen naast mijn huidige werk. De factor MOED heb ik nodig. graag zou ik deze dag meebeleven als extra zet.

Everdien Arts - donderdag 25 januari 2018

Ik zou het heel leuk vinden om deze dag mee te maken. Ik ben me aan het specialiseren voor coaching. Alvast bedanktnsde

Everdien Arts - donderdag 25 januari 2018

Ik ben me verder aan het specialiseren voor coaching en zou het heel leuk vinden deze dag mee te mogen maken. Alvast bedankt!

Geralda Duitman Vonk - donderdag 25 januari 2018

wat een mooi thema, hier zou ik graag meer van willen horen, zien en proeven....

Brechje - donderdag 25 januari 2018

Ik zou heel graag deelnemen aan deze dag, om andere gepassioneerden te ontmoeten, te blijven ontwikkelen en kennis wil opnemen en delen. Ik hoop daarom dat ik het geluk en de eer heb om de gratis toegangskaart te winnen.

Kathy Dobbels - donderdag 25 januari 2018

Ik wil er graag terug bijzijn! Dan kan ik ook nog anderen meenemen!

Dorien Seegers - donderdag 25 januari 2018

Dat de mensen de moed hebben om met mij aan de slag te gaan is waar ik het voor doe en de kick van krijg. Nog meer moed triggert mij....en zou ik heel graag willen onderzoeken

Ronn van Etten - donderdag 25 januari 2018

Kennis opsnuiven, contacten leggen.

john beckers - donderdag 25 januari 2018

als startende zzp-er heb ik mijn comfortzone verlaten en leer ik graag van anderen hoe ze daar mee omgaan

Hanneke Bal - donderdag 25 januari 2018

Ik bewonder mensen die in ongelukkige situaties altijd weer de moed kunnen verzamelen om door te gaan. Meerdere mensen in mijn leven ontmoet waar ik de veerkracht heb gezien. Zij zijn voor mij de voorbeelden waardoor ik aanhanger ben van de positieve psychologie. Verzamel al je moed en het komt goed!

Carola Holtslag - donderdag 25 januari 2018

Met veel bewondering kijk ik naar een aantal 80 en 90 plussers om mij heen. Hoe zij moed hebben om met het ouder worden om te gaan. Hoe ze accepteren, leren, stappen zetten én aandachtige, dankbare mensen blijven.

Hilde van Veggel - donderdag 25 januari 2018

Coachen met het onderbewustzijn is niet altijd even gemakkelijk en ik merk dat ik er steeds meer moed voor nodig heb, vandaar dat deze dag een verrijking zou geen.