Ik zoek een...

Actueel - Nieuws

Winactie: Toegangskaart Congres Cross-over

Beweging in maatschappijbewust begeleiden

wo 26 sep 2018

Het thema Cross-over staat voor de bereidheid om over te steken en de verbinding te zoeken met de ander, het andere en het onbekende. Hoe zijn we met elkaar verbonden en wat staat verbinding in de weg? Tijdens het LVSC-congres staan de verbindende en ontregelende factoren tussen mensen, verhalen en systemen centraal. Het LVSC congres 'Cross-over - Beweging in maatschappijbewust begeleiden' vindt plaats op woensdag 14 november bij de Nieuwe Buitensociëteit te Zwolle. Met al 200 aanmeldingen belooft het een mooie dag te worden!

Wat kun je verwachten?
Tijdens deze dag neem je deel aan drie gevarieerde workshoprondes met interactieve, receptieve en actieve workshops en een interactief plenair gedeelte. De workshops belichten ieder een ander onderwerp dat raakt aan maatschappijbewust begeleiden, zoals: diversiteit, begeleiding van millennials, agressie, kwetsbaarheid, verschillen tussen generaties etc.

Keynotes en moderator
Nadat in de workshops ‘cross-overs’ zijn gemaakt zal keynote spreker Saniye Çelik , Lector Diversiteit aan Hogeschool Leiden en gespecialiseerd in HRM en bestuurs- en organisatievraagstukken, in een interactieve lezing haar licht schijnen op de essentie en dilemma’s van diversiteit en inclusie. De tweede keynote spreker is Lilian Linders, Lector Sociale Veerkracht aan Fontys Hogeschool. Het onderzoek van Lilian Linders beweegt zich vooral op het terrein van informele zorg, sociale netwerken, eenzaamheid en sociaal isolement, vermaatschappelijking van de zorg, sociale steun en mantelzorg.

Ruben Maes treedt op als moderator tijdens de keynotes. Ruben Maes is een veelgevraagd dagvoorzitter en gespreksleider. Hij leidt gesprekken, symposia en meerdaagse conferenties in binnen- en buitenland. Rubens stijl kenmerkt zich door een combinatie van journalistieke scherpte en gevoel voor sfeer van de bijeenkomst. Hij is buitengewoon vaardig in het inhoudelijk betrekken van het publiek, zonder daarbij de rode draad van het gesprek te verliezen.

Datum: woensdag 14 november
Tijd: 09.45 – 17.15
Locatie: Nieuwe Buiten Sociëteit, Zwolle
Accreditatie: 1.5 LVSC PE-punt
Programma: Klik hier voor het volledige programma

Doe mee aan de winactie en maak kans op een gratis toegangskaart!
In samenwerking met de LVSC mogen we een toegangskaartje t.w.v. € 250,- verloten voor dit congres. Deze winactie loopt t/m dinsdag 9 oktober. De winnaar wordt woensdag 10 oktober per e-mail geïnformeerd.

Klik hier om mee te doen aan deze winactie!

Let op: reacties via onderstaand formulier worden niet meegenomen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:

Marco - dinsdag 2 oktober 2018

Superinteressant en ik zou heel graag onderdeel zijn van dit congres

wil loermans - donderdag 27 september 2018

Heel goed om juist cross over te denken. Uit de isolatie komen is voor iedereen beter

Remke Perk-Jansen - donderdag 27 september 2018

Als initiator van de verbindende buurttuin Tuin der Tuinen voor het toekomstige nieuwbouwproject ‘de Kiem van Houten’ zou dit congres ondersteunend zijn. Bestaande bewoners verbinden met nieuwe bewoners, de tuin als middel... daar sluit het congres mooi bij aan. Duurzaam samen leven.

Ruud van Eeuwijk - donderdag 27 september 2018

Mooie kans

Jacqueline Riedijk - donderdag 27 september 2018

Mooi programma wat ik kan gebruiken in mijn coachingspraktijk

Anja Kreileman - donderdag 27 september 2018

Als startende coach voor mensen met werkgerelateerde vragen lijkt mij dit een boeiend en leerzaam congres.