Ik zoek een...

Actueel - Nieuws

Weggeefactie: Emotiekaarten met complete handleiding

wo 26 sep 2018

Emoties zijn overal en bijna ongemerkt sturen ze voortdurend ons gedrag – zeker ook in organisaties. Gezichtsexpressies maken dit zichtbaar. In onze onderlinge communicatie gebruiken wij er tot tienduizend en we tonen en herkennen ze grotendeels onbewust. De Emotiekaarten helpen emoties te herkennen en benutten.

Hoewel emoties niet altijd verwijzen naar feiten, zijn ze een belangrijke bron van informatie. Emoties laten alleen zien wat mensen beweegt, en wat er volgens hen speelt in een organisatie. Als je dat helder krijgt, gaat de energie stromen. Mensen worden gemotiveerd, communiceren helderder en bereiken wat ze willen. Dit geldt niet alleen voor individuen, maar ook voor de samenwerking in een team of de organisatie als geheel.

De veertig Emotiekaarten bevatten elk een direct herkenbare emotie en toelichting. De handleiding hierbij biedt een flink aantal uitgewerkte spellen voor individuen en groepen. Alles is gebaseerd op wetenschappelijke theorie en uitgebreid getest in de praktijk.

Als coach, trainer of docent, leidinggevende of adviseur kun je de kaarten gebruiken bij je begeleiding van organisaties en professionals, om belangen in kaart te brengen, beslissingen te nemen, rollen te definiëren en processen te sturen. Met de Emotiekaarten wordt motivatie werkbaar.

Deze weggeefactie is ten einde. Heb je niet gewonnen en wil je de kaarten bestellen? Ga dan naar de shop van Management Impact.Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:

Anita Stoutjesdijk - dinsdag 9 oktober 2018

Een mooi instrument om weggedrukte eenzaamheid te herkennen en bespreekbaar te maken.

Erwin Piet - maandag 8 oktober 2018

stuur maar op en ik zal een mooie review schrijven.

Ellen Westbroek-Palts - zondag 7 oktober 2018

Ik zou de kaarten graag gebruiken bij mijn coaching.

Annelies Gritter - zaterdag 6 oktober 2018

leuk en interessant

Yoko theunis - vrijdag 5 oktober 2018

Emoties/ gevoelens zijn knipperlichten voor je noden/behoeften. Ik ben docent coaching binnen toegepaste psychologie en zou ze graag gebruiken in onze lessen

wies christiaanse - woensdag 3 oktober 2018

voor adolescenten met wie ik werk is het benoemen van emoties lastig. Dit spel lijkt me helpend.

Ester Saelman - woensdag 3 oktober 2018

Ik zou de kaarten graag gebruiken in mijn coachingsessies.

Marc Huiberts - woensdag 3 oktober 2018

Veel mensen herkennen de emotie die zij bij anderen zien niet of niet adequaat met alle gevolgen van dien. Deze kaarten gaan mij zeker helpen in mijn praktijk om mensen nog beter te leren hoe emoties eruit zien. Super initiatief.

Erica Bassie - woensdag 3 oktober 2018

Deze kaarten gaan mij helpen om emoties te herkennen en te benoemen, iets wat veel mensen lastig vinden.

Angelique - woensdag 3 oktober 2018

Heel graag test ik deze kaarten in mijn coachigsgesprekken! groet, Angelique

ingrid holla - dinsdag 2 oktober 2018

als ik deze kaarten 'win' dan ga ik ze introduceren in mijn gesprekken bij de politie. Mooi initiatief om dit te maken . Hartelijke groet, Ingrid Holla

Helmi - dinsdag 2 oktober 2018

emoties herkenbaar en bruikbaar in de praktijk van alledag

siemke - dinsdag 2 oktober 2018

Als creatief therapeute kan ik die prachtige kaarten geweldig gebruiken bij min patienten

Emmy van Egteren - dinsdag 2 oktober 2018

Een prachtig middel om cliënten letterlijk een spiegel voor te kunnen houden en te laten zien waarom zij een reactie krijgen die ze niet verwachtten m.b.t. hun imago.

Marco Last - dinsdag 2 oktober 2018

Ik maak graag kans! Een heel handig hulpmiddel die al geruime tijd op het wensenlijstje staat!

Danielle Vlaanderen - dinsdag 2 oktober 2018

Mijn idee is dat ik mijn cursisten in de cursus coaching en training op de universiteit utrecht hiermee wil laten werken. Fijn om uit te kunnen proberen.

Greetje - dinsdag 2 oktober 2018

Wat een goed bedachte tool!! Super handig zowel prive als werkgerelateerd.

joke van hardeveld - maandag 1 oktober 2018

Als facilitator werk ik met teams, die op weg zijn naar zelfsturing. Als team is het belangrijk om de individuele emoties van teamleden te herkennen en te erkennen. De emotiekaarten kunnen daarbij heel goed worden ingezet.

Nini Valeton - maandag 1 oktober 2018

In de supervisie van derdejaars studenten HRM die hun eerste stappen in de praktijk aan het zetten zijn, komen ook emoties boven. Met behulp van deze Emotiekaarten kunnen ze helder worden!

Det Teensma - maandag 1 oktober 2018

Wat een mooie set. Een prachtig middel om in te zetten bij mijn begeleiding en training van ieder die op welke wijze dan ook inzicht wil krijgen in zijn/haar palet van communicatie. Hoop dat ik bj de 3 gelukkigen zit. Groet en fijne dag.

Annet de Ruiter - maandag 1 oktober 2018

Ik begeleid soms mensen met ADD, PDD nos etc en ik merk dat zij soms moeite hebben anderen te 'lezen' . Deze kaarten zouden een goed instrument zijn om mensen te helpen in de communicatie.

karen buursen - maandag 1 oktober 2018

zou ze zeer goed kunnen gebruiken in mijn werk, ook als bemiddelaar bij complexe scheidingen. niet alleen bij kinderen, maar ook bij volwassenen, om hun verhaal beeld te kunnen geven

Herma Nauta - zondag 30 september 2018

Ik zou de kaarten graag gebruiken bij de reïntegratie van mensen met mentale problemen, lijkt mij een goede aanvulling

Marja Kortsmit - zondag 30 september 2018

Graag meedoen met verlotingsactie. Deze kaarten zijn m i z goed bruikbaar voor werk met mijn cliënten en ook met personeel.

Annelien Pakkert - zaterdag 29 september 2018

Ik mag met een groep techneuten gaan werken aan het kunnen/durven uitspreken van emoties, gedachten, etc. Ik zoek een spel om de aftrap te doen. Dit lijkt me fantastisch!

Jeminka - zaterdag 29 september 2018

Als stressmanager is het herkennen van emoties erg belangrijk, vooral als de cliënt zich moeilijk kan uiten. Preventief bij een dreigende burnout is het erkennen en onderkennen van emoties essentieel..Een handvat als deze komt heel goed van pas en kan super behulpzaam en ondersteunend zijn!

Joke Corbijn - zaterdag 29 september 2018

als coach belevingsgerichte zorg heb ik veel te maken met emoties, van zowel clienten als medewerkers, zou graag voor deze actie in aanmerking komen

Adrienne Oomens - vrijdag 28 september 2018

Graag zou ik het pakket willen winnnen om te gebruiken binnen de supervisie en speltherapie

J.B. Ten Harkel - vrijdag 28 september 2018

Binnen mijn functie ben iktrainer Crucial conversation. In situaties waar meningen verschillen, veel op het spel en emoties hoog oplopen vinden we lastig om in dialoog tr blijven. Dus herkennen van emoties bij jezelf en de ander is een stap om beter te communiceren. De kaarten zijn zeer behulpzaam.

Lena - vrijdag 28 september 2018

Wat een mooi middel om snel en effectief met de coachee in verbinding te komen inzichtelijk te krijgen wat het effect is van de non verbale communicatie en daar taal aan te kunnen geven. In de organisatie waar ik werk (1500 medewerkers) zou dit helpend zijn.

Merlijn Koch - vrijdag 28 september 2018

Interessant.

Elfi de Jong - vrijdag 28 september 2018

Dat maakt mij nieuwsgierig: mensen motiveren door kennis van emoties!

hans valster - vrijdag 28 september 2018

schitterend!

patricia collette - vrijdag 28 september 2018

ik zou de kaarten beschikbaar willen stellen aan de (ruim 20) coaches uit de coachpool van de gemeente Amsterdam. Emoties herkennen is voor ambtenaren een relevante aanvulling bij het vergroten van eigen inzicht. Als het bevalt kunnen we meer sets kopen. Dat lijkt me ook voor andere trainers aantrekkelijk. Dus bied ook een 'marktje' aan.

Annemarie Kruithof - vrijdag 28 september 2018

Belangrijk om met deze kaarten eerst mijn eigen emoties te onderzoeken. Hiervoor geduld opbrengen is al een hele klus.

Josefine Boertjens - vrijdag 28 september 2018

Het lijkt me een prachtig hulpmiddel om te gebruiken in de praktijk.

Barbara van Meegen - vrijdag 28 september 2018

Het zou me helpen bij de begeleiding van mensen met een beroepsgerelateerde ziekte die moeite hebben met het geven van woorden aan gevoelens.

Danny Broeren - vrijdag 28 september 2018

Ik zou de kaarten graag gebruik als aanvulling in mijn begeleiding.

Marit - vrijdag 28 september 2018

Hoe gaaf om je emoties letterlijk 'in kaart' te brengen! Kom maar op!

Marco Giesen - vrijdag 28 september 2018

Mooi ! ;-)

Rienk Lammers - donderdag 27 september 2018

De drivers van het menselijk gedrag zijn de kern van waaruit wij beslissingen nemen. Normen en waarden proberen die nog een beetje te kanaliseren, maar vaak lukt dat maar weinig of niet. Dan kunnen serieuze problemen ontstaan. Ik zou gaarg inzicht verkrijgen in al die verschillende emoties teneinde mijn gedragsmodel te kunnen vervolmaken. RL

Farida de Jager - donderdag 27 september 2018

Geweldig mooi dat deze foto emotiekaarten er zijn! Vooral in het werken met jongeren individueel en in groepen als gedragssoecialist en als docent omgangskunde kunnen deze kaarten ingezet worden om emoties van zichzelf en anderen beter te kunnen begrijpen te herkennen en te plaatsen.

Nienke Visser - donderdag 27 september 2018

Y

Bettina Wargerink - donderdag 27 september 2018

Een mooi instrument om emoties bespreekbaar te maken!

Madeline ridderstap - donderdag 27 september 2018

Genial, ik kan als coach zeker gebruik van maken met coachees die vastzitten of het moeilijk vinden om over hun emoties te praten en via plaatjes kan het ietjes makkelijker worden om zich te uiten.

Dione - donderdag 27 september 2018

Ik ben aan het leren hoe ik mijn emoties op een fijne manier kan uiten. Misschien helpen deze emotiekaarten mij.

Helma Jöris - donderdag 27 september 2018

Super set kaarten die mijn cliënten enorm kunnen helpen bewust te worden van hun emoties en inzicht te creëren wat deze met hun doen En bovenal hoe daar anders mee om te kunnen gaan:-)

Monique Harthoorn - donderdag 27 september 2018

Als startende coach/counselor en aanstormend hypnotherapeut lijkt me dit een fijne manier om verschillende emoties bespreekbaar te kunnen maken met een client. Deze visuele ondersteuning kan een mooie ingang zijn tijdens een gesprek.

Jantine Dijkstra - donderdag 27 september 2018

Werken met beelden is zo'n krachtig instrument. Zeker voor de vele beelddenkers die ik in mijn praktijk heb.

J - donderdag 27 september 2018

Heel erg welkom!

VA - donderdag 27 september 2018

TOP!

Jannie - donderdag 27 september 2018

Wow supermooie aanvulling op mijn werk als coach!

Bea Visser - donderdag 27 september 2018

Zijn zeer welkom deze “echte” emotiekaarten, belangrijk om ook deze emoties te leren lezen naast alle emojis tekst

DION DAMMAN - donderdag 27 september 2018

Emoties zijn gedurende het ganse coachingstraject aanwezig. Je moet daar altijd rekening mee houden en juist op inspelen. DIe kaarten zullen hierbij zeker helpen.

SImone - donderdag 27 september 2018

Wat een mooie set kaarten is dit. Zelf weet ik als geen ander hoe moeilijk het kan zijn je emoties te beschrijven en te duiden, en ook dus hoe belangrijk het is;) Deze kaarten zou ik graag gebruiken bij de coaching.

Alfred - donderdag 27 september 2018

Lijkt me mooi om deze kaarten eens in te zetten bij coaching!

Mieke Liefting - donderdag 27 september 2018

Boeiend om op deze manier de emoties achter een gezicht te herkennen en als coach dit in te zetten binnen een team.

l.Annijas - donderdag 27 september 2018

Jaaaah!

Cathy De Schryver - donderdag 27 september 2018

Zeker interessant om in verschillende types individuele en groepscoaching te gebruiken. Als ijsbreker of in een doorgedreven gesprek.

Erna Berghuizen - donderdag 27 september 2018

Gaaf dat emoties zo beeldend worden weergegeven. Veel mensen denken dat ze emoties niet kunnen lezen, maar deze afbeeldingen helpen hen te laten zien dat als ze nauwlettend observeren best ver komen in het herkennen van emoties!

Lillian van Wesemael - donderdag 27 september 2018

Mooie set kaarten. Goed om mee onder de ijsberg te kijken welke emoties er spelen.

Lillian van Wesemael - donderdag 27 september 2018

Mooie kaarten.Goed om de emoties bespreekbaar te maken in coachingsgesprekken.

Marja van Willegen - donderdag 27 september 2018

Heel mooi deze emotiekaarten, ik bouw mijn praktijk rond emoties, omdat ze zo belangrijk zijn. Zou mooi zijn als ik een set win om mee te werken.

N. Bol - donderdag 27 september 2018

Daar kan ik mijn fijne collega loopbaancoaches heel blij mee maken. Meer dan welkom dus!

Angelique Esser - donderdag 27 september 2018

ben heel benieuwd!

A.M. van der Geer - donderdag 27 september 2018

Het lijkt me zeer praktisch en effectief om dr emotiekaarten in te zetten bij mijn schrijftrainingen van autobio naar fictie. De bedoeling hiervan is o.a. afstand te leren nemen van de emoties waarin je vastgelopen bent.

Nel Klop - donderdag 27 september 2018

Graag! Goed te gebruiken b8j individuele begeleidingsgesprekken en het coachen van teams!

Emmy - donderdag 27 september 2018

In de Werkfit trajecten met mijn klanten die een enorme afstand tot de arbeidsmarkt hebben, en met allerlei beperkingen en belemmeringen leven, is het aandacht geven en bespreekbaar maken van emoties in de coaching zó belangrijk. Hoe fijn is het met deze prachtige kaarten erbij om samen zaken te verkennen! Ik ben nu al fan, en dan heb ik de kaarten nog niet eens!!

Remke Perk-Jansen - donderdag 27 september 2018

Als beelddenker gebruik ik in mijn werk graag beelden om woorden te ondersteunen. De ervaring leert me dat deze manier van werken maakt dat bewustzijn op diepere lagen ontstaat en beklijft. Deze kaarten zou ik graag inzetten in mijn werk met clienten.

Annemieke - donderdag 27 september 2018

Als ondernemerscoach en vertrouwenspersoon binnen het onderwijs zijn deze kaarten een hele mooie aanvulling tijdens mijn gesprekken!

a - donderdag 27 september 2018

wat zou dat mooi zijn om emoties op deze manier onder de aandacht te kunnen brengen bij medewerkers die dagelijks in de zorg omgaanmet emoties

Jacquelien - donderdag 27 september 2018

Nou, dat tovert bij mij een blije blik op mijn gezicht! Ik ben benieuwd of ik ook de nieuwsgierige blik mag krijgen als ik een exemplaar zou ontvangen.

Johan Strijbis - donderdag 27 september 2018

Zien er heel mooi uit. Ben heel benieuwd. ik wil hier graag in de praktijk van het opleiden van begeleiders mee aan de gang.

Jan Wedema - donderdag 27 september 2018

Als ACT Coach sta ik graag met mijn cliënten stil bij emoties. Zij zijn de belangrijkste richtingwijzers die we hebben in ons bestaan. Ze vertellen ons wat werkelijk van waarde is. Het beginpunt van waarde(n)vol handelen.

Mandy Oostlander - donderdag 27 september 2018

Als opleider bij de SchoolvoorCoaching zou ik in mijn programma's graag experimenteren met deze nieuwe set emotiekaarten!

Antoinette KLompmakers - donderdag 27 september 2018

Dag, Ik werk als ambulant onderwijskundig begeleidster met een bijzondere doelgroep, nl. basisschoolleerlingen met een visuele beperking. Bij een visuele beperking is het heel lastig om mimiek te zien en je een goed beeld te vormen van de non-verbale informatie die wordt gegeven. Als onderdeel van onze begeleiding hebben we hier extra aandacht voor. Deze kaarten zouden een mooie bijdrage zijn om de vele slechtziende jonge kinderen meer te leren over emotie en mimiek!

Corry Boone - donderdag 27 september 2018

Mijn werkzaamheden richten zich op het geven van Coachende vaardigheden aan (startende) MBO docenten. Het zichtbaar maken van emoties middels de kaarten, ervaar ik als een fijne manier om in gesprek te komen. Dit spel kan daarbij een meerwaarde zijn.

Xandra v M - donderdag 27 september 2018

Wat fijn dat er dit soort hulpmiddelen op de markt zijn. Ik zou ze graag inzetten bij mijn werk als jongerencoach, aangezien het juist voor jongeren en jongvolwassenen zo lastig kan zijn om emoties te verwoorden en inzichtelijk te maken. Op naar volwassenen die in contact staan met hun gevoel en emoties!

M. van Schendel - donderdag 27 september 2018

Ik zou deze kaarten heel graag inzetten als supervisor bij psychiatrisch verpleegkundigen. Daarnaast natuurlijk ook in mijn coachingspraktijk

Tanja - donderdag 27 september 2018

Super leuke actie! Mooi om op deze manier bekend te raken met 'nieuwe' methodes en werkwijzes!

A. W. Verheij - donderdag 27 september 2018

ook goed inzetbaar bij Train-de-trainers dagen.

Femke Derksen - donderdag 27 september 2018

Wouw, ik werk als coach veel met spellen en deze kaarten zijn precies de kaarten die ik nog mis. Lijkt me fantastisch om mee te werken!!

Karin Oostenenk - donderdag 27 september 2018

Ohhh deze kaarten zouden super zijn om in mijn coachpraktijk te gebruiken. Half novemerber is mijn praktijkruimte klaar en ga ik officieel starten. Dit zou een mooi start cadeau zijn ????.

Lucy Spoelstra - donderdag 27 september 2018

Dit spel is precies wat mijn cursussen Gelukskunde nog effectiever (en leuker) zou kunnen maken: meer beseffen hoe emoties ook je gedachten beínvloeden.

Wolly Touwen - donderdag 27 september 2018

Prachtig

Heleen de Frel - donderdag 27 september 2018

Als coach/ teamcoach ben ik geïnteresseerd hoe je via deze werkvorm de samenwerking kan bevorderen.

Annemiek van der Lee - donderdag 27 september 2018

Zeer bruikbaar tijdens de intervisie met studenten Verpleegkunde.

Millie van der Heijden - donderdag 27 september 2018

"Richt de juiste emotie op de juiste persoon, op de juiste plaats, op het juiste moment en in de juiste mate" ~Aristoteles~

Brenda Broekhuijsen - donderdag 27 september 2018

ik ga vanaf 1-11 weer als coach aan de slag en weet zeker dat ik de kaarten goed kan inzetten bij de medewerkers.

Esther Glas - donderdag 27 september 2018

Dat zou een cadeautje zijn! de emotie horende bij ‘nieuwsgieriggeid’ is bij mij gewekt!

Joke van Diest - donderdag 27 september 2018

Ik gebruik tot nu toe zelf gemaakte kaarten. De kaarten en handleiding van deze actie zien er professioneel uit. Dat helpt nog meer.

Wil van Stee - donderdag 27 september 2018

Geweldig de kaarten, het bespreken van emoties blijft moeilijk voor medewerkers. Dit kan een goed hulpmiddel zijn.

Betsie Huberts - donderdag 27 september 2018

Ik heb dagelijks te maken met emoties en de kaarten kan ik daar heel mooi bij inzetten.niet iedereen lukt het om te voelen of om daar bij te komen. De kaarten kunnen die. Als hulpmiddel Betsie Huberts

carine van son - donderdag 27 september 2018

Geweldig mooi; daar houd ik me graag voor aanbevolen!

Winfried Timmers - donderdag 27 september 2018

Verrassend en fris!

Wanda Cohen - donderdag 27 september 2018

Ik zou dit spel heel graag gebruiken bij de begeleiding van kinderen en als extraatje bij het familieweekend dat op de agenda staat.....

Annemieke Ederzeel - donderdag 27 september 2018

Als zorgmanager/begeleider op een zorgboerderij en loopbaancoach kan ik deze set emotiekaarten natuurlijk enorm goed inzetten. Zowel om de teams met vrijwilligers te trainen, maar ook in individuele sessies te gebruiken. Ik hoop dus dat ik in aanmerking kom voor een van de 3 exemplaren :).

J. Overeem nv CV - donderdag 27 september 2018

Ik bestel ze sowieso

rob rijk - donderdag 27 september 2018

Wat fijn dat ik deze kaarten in mijn praktijk voor coaching en therapie kan gebruiken in wat mijn cliënten voelen of juist niet voelen!

Erica GAsseling - donderdag 27 september 2018

Fantastisch: juist in de betekenisverlening aan emoties bij de ander kan dit een ommekeer betekenen in je eigen gedachten en gevoelens die je zelf ervaart. Het verschil tussen emotie en gevoel kan door deze kaarten beter tot uitdrukking gebracht worden.

Francita - donderdag 27 september 2018

De kaarten zou ik overal en altijd gebruiken, zelfs bij een vriendinnen weekend, familiebijeenkomsten, gesprekken met partner en kinderen. enzovoort.

Mieke Wijdeveld - donderdag 27 september 2018

Ik begeleid mensen met ene methode waarin gevoelens een belangrijke rol spelen. Als ik ze visueel zou kunnen ondersteunen is dat een pracht aanvulling, denk ik

diny kiers - donderdag 27 september 2018

Zo veel mensen die ik in begeleiding heb hebben moeite om hun emoties waar te nemen en te verwoorden. Deze kaarten kunnen heel verhelderend werken denk ik. hartelijke groet, Diny Kiers

Jacqueline Riedijk - donderdag 27 september 2018

Het lijkt me fantastisch om deze emotiekaarten toe te passen in mijn praktijk voor individuele coaching en groepscaching

Carmen Chezzi - donderdag 27 september 2018

Al langer in afwachting van leuke emotiekaarten. Zeer welgekomen weggeefactie!

Jeroen - donderdag 27 september 2018

Verwachtingsvol

Jessica Huizing - donderdag 27 september 2018

In mijn coachpraktijk merk ik dat mensen het soms heel moeilijk vinden om hun emoties onder woorden te brengen. Deze emotiekaarten kunnen daar ongetwijfeld bij helpen. Ik zou heel graag een exemplaar ontvangen en er mee aan de slag gaan in mijn coachpraktijk.

Ben - donderdag 27 september 2018

blij-bang-boos-blij

Thimo Kooiman - donderdag 27 september 2018

Wil het graag gebruiken in een aantal teams waar de onderstroom moeilijk op tafel komt.

Anneke - donderdag 27 september 2018

Ben 2 dagen geleden met de hoorcolleges aan de HOVO/VU "Psychologie en emoties". Dit pakket sluit dus prachtig aan!

Bill Admiraal - donderdag 27 september 2018

Ik weet uit ervaring dat dit soort hulpmiddelen tijdens de coaching bijzonder effectief kunnen zijn. Ik ben geïnteresseerd

Corné Buijs - donderdag 27 september 2018

Heel mooi om de emotiekaarten als ondersteuning te gebruiken in de begeleiding van personen binnen de kaders van onze HR dienstverlening! Ik kan ze heel goed gebruiken om zo in gesprek met medewerkers hen te laten ontwikkeling in hun persoonlijke situatie

Astrid Lamein Koehoorn - donderdag 27 september 2018

Emoties hebben we allemaal en in de waan van de dag staan we er vaak niet genoeg bij stil. Studenten bewust maken van hun eigen zijn en te voelen emoties geeft een extra dimensie. Ik zou de kaarten graag inzetten voor mijn traingen met HBO studenten Bedrijfskunde!

Ingrid - donderdag 27 september 2018

Met 12 vrouwelijke collega's in de thuiszorg lopen emoties vaak hoog op. Lijkt me goed om ze te kunnen begeleiden en daar komen zulke kaarten goed bij van pas!

Dineke Ooms - donderdag 27 september 2018

Dit instrument zet ik graag in mijn werk met mensen in rouw en verlies

Helena Kwaaitaal - donderdag 27 september 2018

Mooie aanvullende tool voor multidisciplinair e revalidatie waar veel mensen de lichaam-geest- emotie connectie te leren hebben.

Jasperina - donderdag 27 september 2018

Ik ben dol op emoties en heb er ook vaak last van! Graag zou ik dit spel gebruiken in supervisie die ik begeleid of in intervisie met mijn collega’s of in studieloopbaancoaching. Ik zie ook prive toepassingen, met mijn drie adolescenten(veel emotie) of met mijn partner(moeite met bij zijn emoties komen) kortom het lijkt me geweldig dit te kunnen gebruiken

john Duijker - donderdag 27 september 2018

Ik zou ze heel graag gebruiken in mijn kleine coachpraktijk waarin ik jonge sporters begeleid omgaan te kunnen gaan met presteren, verwachtingen en plezier.

Michiel Santman - donderdag 27 september 2018

Mooi, ben benieuwd!

Willemien Slöetjes - donderdag 27 september 2018

Goed te gebruiken bij mijn hulp aan vluchtelingen

Pauline Maring - donderdag 27 september 2018

In verandertrajecten kun je niet om emoties heen. Mensen gaan pas aan de slag met zaken als die hen echt raken. Achter durven, willen en kunnen zitten. emoties die, als je ze niet bespreekbaar maakt, durven, willen en kunnen in de weg staan. Emotiekaarten lijken mij een heel handig hulpmiddel om het hierover te hebben.I

cor van Gils - donderdag 27 september 2018

Super, ik werk heel graag met dergelijke kaarten, ze helpen en werken!

Ghislaine Keyzer - donderdag 27 september 2018

Mooi idee!

Cornel 't Hooft - donderdag 27 september 2018

Super dat dit op deze wijze wordt uitgebracht en zeer goed te gebruiken in de dagelijkse praktijk waar non verbale communicatie en emotie een rol spelen in de wijze waarop je met mensen omgaat en communiceert.

Jolanda Kuil - donderdag 27 september 2018

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Graag zou ik deze mooi vormgegeven emotiekaarten inzetten bij mijn werk als leerlingbegeleider.

monique - donderdag 27 september 2018

Geweldig, lijkt mij fantastisch om mee te werken met cliënten die ik ambulant begeleid.

m.krikken - donderdag 27 september 2018

mooi materiaal om mensen duidelijkheid te geven

Marielle Schroder - donderdag 27 september 2018

Prachtige set om hulpverleners te coachen naar nog betere kwaliteit van zorg. Dubbel profijt.

Maruscha Snoeijing - donderdag 27 september 2018

Wat een prachtig instrument , Non verbale signalen kennen en herkennen of bespreekbaar maken. Emoties zijn goed om te erkennen. Hartelijke groet, Maruscha

A.Janssen - donderdag 27 september 2018

Dat is nu mooi gereedschap om een diepere laag aan te boren....

Esther van Dam - donderdag 27 september 2018

L.S., Dit lijkt me leuk eens te proberen met de jongeren waar ik mee werk! Die zijn altijd wel in voor iets nieuws (net als ik :)). Hartelijke groet, Esther van Dam