Ik zoek een...

Actueel - Nieuws

Gratis digitaal archief Tijdschrift voor Coaching

di 09 nov 2010 - Jorg Winkelmolen

Gratis digitaal archief Tijdschrift voor Coaching 
Het Tijdschrift voor Coaching (TvC) heeft op haar website www.tvc.nl een digitaal archief opengesteld. Meer dan 450 artikelen, afkomstig uit het TvC, zijn nu gratis door iedereen te lezen!

U kunt uw kennis ten aanzien van het omvangrijke vakgebied begeleidingskunde nu bijspijkeren aan de hand van eerder in het TvC verschenen artikelen of uw cliënt aan de hand van een artikel informeren over een specifiek onderwerp dat op hem/haar van toepassing is. Uiteraard is dit ook een uitgelezen kans voor opleidingscentra: deze artikelen zijn uitstekend te gebruiken voor studenten.
 
Met een vertraging van twee uitgaven zijn alle artikelen voor iedereen gratis beschikbaar. Wilt u een specifiek artikel vinden dan kunt u gebruik maken van de handige zoekfunctie op trefwoord of auteur. Uiteraard kunt u ook bladeren op jaargang en uitgave. 

Link naar het archief: http://www.tvc.nl/nl/zoek-een-artikel 
 
Uitgeverij Kloosterhof van o.a. het Tijdschrift voor Coaching is een moderne en onafhankelijke organisatie met veel kennis van de media en de markt op het gebied van begeleidingskunde. Ons motto is:  Verbinding en Innovatie. Met dit motto willen wij bijdragen aan de verbinding en kennisuitwisseling van alle beroepsgroepen in de begeleidingskunde.  Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:

lammy otter - woensdag 24 november 2010

Een gat in de markt lijkt mij: komt goed van pas in mijn coachings praktijk!

Laura Braun - woensdag 24 november 2010

Wat een geweldig initiatief. Zo blijft/komt heel veel informatie bereikbaar op het moment dat je het kunt gebruiken.