Ik zoek een...

Actueel - Nieuws

Proeverij: Groeien met paardenkracht!

Een uitdagende en confronterende kennismakingsworkshop

ma 29 aug 2011

Professioneel coachen middels het inzetten van het paard als spiegel biedt de unieke kans om uzelf als coach te confronteren met uw eigen gedrag. Ontsnappen aan deze confrontatie is onmogelijk; verstoppen, ontkennen en faken van gedrag lukt zelfs de meest ervaren coaches niet. Hoe authentiek bent u in uw eigen optreden?

Meld u aan voor 19 september als u het interessant vindt om meer te leren over uw houding en gedrag en beschikbaar bent op donderdag 24 november 2011. De winnaar krijgt bericht op dinsdag 20 september 2011. 
Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Proeverij
‘Een coach die niet meer leert, staat stil.’ Vanuit deze stelling en onze nieuwsgierigheid naar het leerproces van coaches biedt het TvC telkens aan één abonnee of anderszins geïnteresseerde een workshop aan. U neemt kosteloos deel met maar één tegenprestatie: dat u deelt met andere lezers wat u geleerd hebt. Wat wij van u vragen is een verslag van de workshop en van wat uzelf en andere deelnemers ervan vonden. Neem een digitale camera mee voor een foto-impressie.

De kracht van paarden
In veel opzichten zijn paarden net mensen. Een belangrijk verschil is dat paarden directer communiceren. Een paard verbindt zich met u. Of niet. Een paard accepteert uw leiding. Of niet. Paarden kunnen mensen dingen duidelijk maken. Over hun houding en gedrag, hoe ze communiceren, samenwerken of leidinggeven. Paarden spiegelen gedrag. Coachend Paard benut de bijzondere eigenschappen van paarden door ze in te zetten als co-coach, om medewerkers, leidinggevenden en teams een stap verder te helpen. Met indrukwekkende resultaten, doordat de ervaring van het ‘werken’ met paarden intens is en daardoor beter beklijft

Het programma
Voorafgaand aan deze kennismakingsworkshop vindt er een individueel intakegesprek met de deelnemers plaats, aan de hand van de leervraag/doelstelling of thema.

Doelgroep
Deze training is voor praktisch iedereen geschikt. Ervaring met paarden is niet vereist en van uw paardenangst wordt u geleidelijk afgeholpen.

Trainer
Groeien met paardenkracht wordt verzorgd door Francisca Staleman, gecertificeerd coach met ruim 22 jaar managementervaring in het bedrijfsleven. Zij laat u zien wat coaching en training met behulp van paarden inhoudt en laat u kennismaken met de PAS (Paard Als Spiegel) methodiek. Meer informatie: www.coachendpaard.nl

Wanneer en waar
Deze eendaagse kennismakingsworkshop zal plaatsvinden op donderdag 24 november, van 13:30 uur tot 16:30 uur, in Oud-Alblas.

Aanmelden
Meld u aan voor 19 september als u het interessant vindt om meer te leren over uw houding en gedrag en beschikbaar bent op donderdag 24 november 2011. De winnaar krijgt bericht op dinsdag 20 september 2011. 
Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.